idag är dt valboooooooooorg

Godmorgon bloggen & förlåt för att jag inte skrev någonting igår , men jag var med emelie olsson . & vi hade fullt upp med att bygga fårat fina hus . hahahah . Aja , vaknade en timme för tidigt idag , jag vet inte varför men jag gjorde dt . För vi har sovmorgon idag ti 9.20 typ , hihi . Men nu har jag iallafall jätte lång tid att bli klar på ;) Just nu liggar jag i sängen & är jätte törstig . Ska snart gå ner & ätafrukost . haha , men jag kanske inte skriver så mycket mer idag , för efter skolan ska jag vara med emelie . Vi ska åka drekt ti haninge typ & köpa hår färg , sen ti emelie & färga hennes hår . Sen ska vi ti valboooooooorg grejen hihi . alla säger att dagen efter valborg ska man protestera ( felstavning ) är dt bara jag & herman som tror så här .. man är ju full på valborg ellerhur ? & då kan man ju inte gå ti jobbet dagen efter , så då är dt en röd dag .. så är dt faktist ! Aja , men jag ska snart gå upp ur sängen & börja göra mig i ordning . hihi . PUSS.


Jag är jätte trött hela tiden :O

precis , dt är bara föratt jag sover för lite . Jag går & lägger mig ungefär kl 12 & går upp 7 . Dt är ganske jobbigt att göra dt varje dag . Aja , jag håller på att ta bort sminket nu & sen ska jag gå & lägga mig i min sköna säga hihi . men jag lovar att skriva mer imorron , okej ? puss.

jag längtar sååååååååååå ..

haha x) !

Nu har jag skrivit fyra styckna inlägg ( fem med dt här ) på mindre än en halvtimme . hoppas att alla läser min blogg , för jag hade igentligen viktigare saker för mig . haha , men allt för er läsare om jag har nåra ..

planer inför veckan

onsdag - vet inte riktigt . kanske plugga -.-
torsdag - vet inte heller , vara med nån ?
fredag - VALBORG !
lördag - kanske grönan om nån vill åka med mig ?
söndag - kanske vara med nån ?

Vill nån vara med mig nån dag , ? haha . skriv en kommentar om du vill dt . pyss.

olika bloggar jag brukar läsa,

http://helloemily.blogg.se
http://delnacke.blogg.se
http://vendelamalin.blogg.se
http://liissi.blogg.se
http://shotatlove.blogg.se

fem av flera bloggar jag brukar läsa , hihi . puss!

.

tror du på kärlek vid första ögonkastet , för dt finns .

utveklingssamtal , skor & vätska idag,

hej bloggen! Idag har dt inte varit någon speciell dag , förutom att jag hade utveklingssamtal & att jag köpte två par skor & en väska . hihi , dt gick väl så där på ' möttet ' .. fast när vi berättade vad Lisa sa fick pappa daaaaaaaaamp ;O han skreck & ba " jag tänker fan ringa henne " & lalala . Sen han ba " Förut tyckte jag att hon var en bra lärare . Nu ogillar jag henne " jag fattar inte vad han blev så jävla arg över , men jag bryr mig faktist inte heller . Aja , juste före ' möttet ' gjorde jag omprov på omprovet :$ jag hoppas jag klarar dt den här gången . Eller jag tror att jag klarar dt faktist . Sen efter dt åkte jag ti tyresö c med mamma & köpte skor & vätskan . Men jag måste gå ner & plugga nu , har fysik prov imorron . Jag kan nästan allt nu . Bara om nån ville veta så är jag faktist bra i skolan . Men jag skriver mer saker sen , hihi . PÖSS.

Godnatt för mig

Nu ska jag snart sova , hoppas att alla kommer sova gott , hihi . Vi ses imorron . PÖSS

(?)

Jag fattar inte , varför är jag fjortis ? Jag sminkar mig inte så mkt , jag använder bara hårsprej ibland & jag har min egen stil typ . så varför ? Jag vet att vissa av er som läser dt här tycker att jag inte är fjortis & dt är bra , men hela kumla skola ? Nästan alla i nian & åttan säger att jag är en fjortis , fast inte bara mig utan johanna & emelie också ?! FUCK OFF , vi är inte fjortisar , eller iallafall inte jag . Jag försöker vara mig själv & inte någon jävla bimbo . Aja , bara så att alla vet , JAG ÄR INTE FJORTIS !


Sverige är ett konstigt land,

Är dt bara jag som tycker dt eller ? jag menar i helgen vare 20 grader & jätte mkt sol , nu är typ 10 grader & dt ser ut som dt ska börja regna snart . Aja , ville bara skriva dt . hihi pyss.


hela dagen hos frisören

hej bloggen, förlåt föratt jag inte har bloggat någonting idag . Men jag är varit hos frisören , jag har slingat håret . hihi, dt blev faktist ganska fint . fast jag kan tyvärr inte lägga in nåra bilder för jag har ingen sån där sladd & lalala . Aja , jag har inte gjort så mkt mer , åt precis pannkakor , mmmmmmmmmmmmmmm . as gott ! haha , men imorron ska jag göra Afrika provet ;O & sen ska jag ha utveklingssamtal ( felstavning ) . Jag orkar verkligen inte en ti skoldag . fast nu är dt bara sex veckor kvar ti sommarlovet ! jippi . haha , men jag skriver mer sen , okej ? PUSS

dt ska väl alltid vara vi , visst ?

fan vilken tur jag har

Om ni hade sätt min blogg för ungefär fem minuter sen skulle ni ha sätt hur ful min design va . åååå , den var så jävla ful . Men nu har jag fixat den , men jag behöver fortfarande hjälpa med min header ? hihi snälla emily , kan du fixa den . DU ÄR JU BÄST PÅ DESIGN ! haha , aja du behöver inte om du inte vill . men jag måste gå nu , datan dampar sönder . puss!

kan någon hjälpa mig ?

hihi snälla kan någon hjälpa mig med min design ? den sitter helt fel & jag vet inte hur man ska göra .. Snälla , om du vill & kan hjälpa mig lämna en kommentar då hihi . PUSS!

Emelie Olsson ..

är den finaste & sötaste tjejen jag känner . Hon är ALLTID glad & rolig . Hon har brunt hår & blåa ögon , hon är en ängel . Jag har känt henne sen jag börja i skolan , & sen dess har mitt liv varit som en dröm . En bil behöver sin bensin , ett flygplan behöver sina vingar & en malin carlehorn behöver sin emelie olsson . Hon är dt ända jag behöver för att över leva . Hon är dt bästa som har hänt i mitt liv & dt bästa som kommer hända också . Hon betyder mer än världen för mig & jag älskar henne . Jag vet inte vad jag ska skriva för att förklara henne , för hon är obeskrivlig . Vi har varit bästavänner i ungefär fem - fyra år nu . & innan dt var vi väldigt bra kompisar . Hon har alltid hjält mig genom svåra stunder . Jag litar på henne upp ti 100% . Alla minnen med henne är fan bäst ! dt finns mer än tusen miljoner minnen . Vi var varje dag i mer än ett år & vi hade alltid lika kul tillsammans , men dt har vi fortfarande . Vi lärde känna varandra genom johanna & madde & jag tackar er för att ni gjorde så att jag lärde känna en ängel . En ängel från himlen , fast utan vingar . Emelie , jag lovade dig att vi skulle ligga i samma grav & hålla i varandras händer . & då skulle du ju pulla mig & allt . HAHAHAH . jag älskar dig som du är & dt kommer jag alltid göra ..
Emelie Olsson & Malin Carlehorn tills döden tar oss .


(?)

Är dt äns någon som läser min blogg , om inte så är dt ju ingen idé att skriva på den . skriv en kommentar om du läser den , okej ?

Jag fick inte åka ti Grönan,

FAAAAAAAAAAAAAAAAAN ! när jag var på väg ti alléplan föratt åka ti grönan ringer min mamma & ba " du får inte åka dit  " & lalala . då fick man ju bara börja gå hem igen . åååååå , dt skulle ju blivit så jävla kul . Men jag & Emelie ska åka dit så snart som möjligt haha . Aja , idag har jag inte gjort så jätte mkt , mest kollat på film & hoppat studsmatta . hihi , men dt finns inte så mkt att berätta , men jag kanske skriver mera sen . pöss .

Gröna Lund

ääääääääääääääntligen ska jag ti grönan . haha , fett kul ! jag ska dit med emelie . Men vi måste åka snart så dt blev ett kort inlägg hihi . pussar !



åååååååååååå jag får damp

Min jävla mupp design är ju helt misslyckad ! åååå jag blir så jävla sur . Aja , kan någon hjälpa mig ? hihi , idag har jag iallafall varit med kimberly . Jag mötte henne typ kl 2 , sen åkte vi ti alléplan . & på bussen sjöng vi alla mina låtar som jag har på mobilen , & en kille strirra på oss hela tiden , kimberly ba " HEEEEEEEEEEEJ ! " hahaha . sen åkte vi hem ti kimberly & va där . Vi hoppad studsmatta & lekte i en park . Kimberlys lillasyster va as gullig ! hon ba " får jag hålla dig i handen ? " & as mkt . Hon satte sig i mitt knä hela tiden . Aja , sen fick mamma lite damp , för jag skulle igentligen sova hemma men sen åkte ju jag ti kimberly för att sova där . Men då blev hon as arg & lalala . Då kom snällaste matte & hemta mig med sin moppe . haha , dt var askul ! Daniel , vicke & matte ska sova här i natt . & imorron taggar jag ti GRÖNA LUND ! hahahahahaha , fan vad kuuuuuuuuul . Men måste sova nu . pyss!


Jag börjar skriva igen

heeeeeeej bloggläsare , har ni saknat mig ? haha , jag ska börja skriva på den här bloggen istället . Bara så att alla vet . PUSS.

SLUTAR SKRIVA PÅ ETT TAG

Precis. Om ni vill läsa om mina dagar och tänkar kolla på http://vendelamalin.blogg.se . PUSS

VIKTIGT MEDDELANDE TILL SAMTLIGA PASSAGERARE


nu är det så att jag och min älskling vendela har skaffat blogg tillsammans igen. Alla ska läsa och kommentera den varje dag, eller hur? Jag älskar dig vendela jasmine führ, min egen lilla tvilling.

http://vendelamalin.blogg.se/
http://vendelamalin.blogg.se/
http://vendelamalin.blogg.se/
http://vendelamalin.blogg.se/
http://vendelamalin.blogg.se/ 

Städdag -.-

Åååååå, min pappa sa precis att jag inte fick vara med någon fören jag har städat -.- Nej, fan också. Jag skulle ju vara med mina älsklingar idag. Men jag ska bara ta upp någora grejer från golvet sen är jag typ klar. haha. Vendela kommer kl 1 och sen ska vi till Kimberly kl 3. Aja, nu måste jag städa lite. PYSS

jag saknar dig allra bästavän

JAG SAKNAR ER

Godmorgon alla söta. Idag ska jag vara med Kimberly och Vendela. Jag har inte träffat dom på ett år känns det som. Men idag ska jag iallafall göra det. Vi kommer ha askul. Vi ska gå påskkärringar, sen ska vi åka till Haninge C, sen kanske vi ska till Stuvsta. jippi. haha skoja. Är det bara jag som tycker att Sverige är ett konstigt land?! Jag menar för någon dag sen var det typ sommar och nu när man tittar ut genom fönstret regnar det :O JAG HATAR REGN! Jag trodde att det skulle bli sommar snart, men det är ju typ höst. neeeeeeeej. Aja, det är min åsikt. Men jag kan skriva mer sen. För Vendela kommer snart hoppas jag. puss


natti natti

Sov gott alla läsare. Hoppas ni kommer sova gott, det kommer jag iallafall göra. haha. Imorgon ska jag vara med Kimberly och Vendela. Vi ska gå påskkärringar tillsammans, kulkul. Sen kanske vi ska till Stuvsta. Aja, vi får se. Jag skriver mer imorgon, är jääääätte trött. PS jag ska börja skriva lika mycket som jag gjorde förut, roligt va? Aja, vi ses väl. PUSS

DET ÄR SÅ HEMSKT

Visst är det hemskt med dom som har anorixia. Jag tycker jätte synd om dom. Jag hittade nåra bilder på Google som är äkta anorixia människor. Asså dom är smala som pinnar, det är faktist lite äckligt. Jag undrar varför dom inte äter? Mat som är så gott .. Men iallafall, jag hittade en bild som var typiskt anorixia. Hon är jätte smal, men i spegen är hon lite mullig, perfekt alltså. Jag kan lägga in dom sen. Hoppas ingen av er som läser det här har anorixia, i så fall lider jag med er. Man ska faktist inte gå ner i vikt. Man är ju perfekt som man är. Eller hur?

NU FÅR JAG DAMP! bilderna går inte att lägga in?! ååååh, jag blir så arg. aja, hejdå


inte precis stor shoppat

Idag var jag, mamma och Daniel i stan så det blev ingen tjejdag. aja, jag köpte inte så mycket. bara två jeans och två tröjor. jag skulle egentligen få en till tröja, en bikibi, bh och trosor, osv. men vi orkade inte, så vi åkte hem. Fast den där tröjan som jag skulle få, den ska Daniel köpa till mig. hihi tack. jag tog inga bilder, och min data är stöööörd så jag kan inte lägga in bilder?! aja, jag ska snart till kimberly. JAG SAKNAR DIG AS MYCKET KIMBERLY, min egen trollmamma. men nu måste jag gå. PÖSS

saknar oss ..

tjejdag imorgon

Imorgon ska jag och mamma åka till stan och köpa klädder till mig. haha, roooligt! vi ska köpa tre par byxor till mig, massa tröjor osv. jag behöver smink också, aja på torsdag ska jag vara med johanna. vi ska gå påskkärringar haha. typiskt oss. VÅRAN HUMOR SLÅR ALLAS! just nu pratar jag med adde och felix i telefon. haha, vi snackar om djur typ? aja, måste gå nu. pöss!


malin <3 malin genom allt

hej bloggeeeeeeen, jag har inte skrivit på ett år känns det som. aja, nu äntligen är det påskloven, YES! nu tänker jag berätta lite om vad jag har gjort på lovet hittils, fel stavning men shit samma. på fredan sov johanna hos mig, kulkul. sen dan efter skulle jag vara med malin, eller jag skulle inte jag var det. då åkte johanna hem och nu är hon sjuk. krya på dig älskling! men sen åkte jag och malin till torvalla och badade, haha. där var det typ två killar som ba " kolla, fett heeeta! " till hos. sen åkte vi hem och då skulle malin's familj äta hos oss. haha, vi åt rebbens spjell. oj, felstavning igen, men jag orkar inte drekt slå upp ordet. aja, sen på kvällen var jag och malin as mätta, så vi gick ut. vi skulle gå till lillen, men på vägen mitt i en skog typ såg vi en älg :O vi var verkligen as rädda. Malin är jätte rädd för älgar, hon började gråta. sen sprang vi där i från. och då träffade vi nåra killar. eller gubbjävlar. haha, jag visste att dom var äckliga, men inte malin så hon ba " akta er för älgarna " dom ba " a det ska vi, men ni bordde akta er för oss " :O malin ba " KÄFTEN! " dom ba " vafan sa du ?! " då gick vi där ifrån dom ba följde efter. då kutade vi men då gjorde dom också det. jag var as rädd. jag pratade med FELIXS' i telefon. han ba " gråter du eller ? " jag ba " men jaaa, vad fan tror du ?! " sen när vi var hemma sprang vi till mitt rum och gömde oss. sen klockan tre typ gick vi hem till malin och sov där. sen kommer jag inte ihåg mer, bara att vi var med oliver, danne och lillrobin på IP på kvällen. sen åkte vi hem till mig och sov där. jag kommer faktist inte ihåg mer, men vi tog seriöst hundra bilder. lägger ut nåra, okej ? aja, kanske börjar skriva lika mycket som jag gjorde förut, men bara kanske. PUSS!

jag och malin i haninge c. vi hade köpt löständer haha.


malin och jag. haha fan vad kul vi hade det.


jag och malin hand i hand föralltid


jag och malin, älskar dig mest lillasyster


jag och malin idaaag


jag och malin heeeeeeeta

RSS 2.0