är med johanna nu

orkar inte skriva nu , Godnatt

Nu börjar jag dra mig till sängs

har ingen lust att blogga . så jag gå & lägger mig nu . Imorgon ska jag vara med johanna tror jag . saknar min storebror . aja sov gott

tittade precis på twilight - igen

robert pattinson  by a1y53_210.
jag kan inte få nog av den filmen . han är så jävla snygg ! erkänn det . det är absolut min favorit film . kan nästan hela utan till . & när dom andra filmerna kommer ut ska jag kasta mig över dom , haha . jag älskar den så mkt !

är helt slut av sommar vädret idag

Nu när det börjar bli " kallt " orkar jag inte vara ute längre . men jag orkar inte heller blogga . jag tror att jag ska lägga mig i sängen & läsa . ja det är sant . kanske bloggar lite senare .

jag hade precis hält vattan på benen . så det är inte svett !

Godmorgon

jag gick inte upp för så längesen . mami ropade att det var mat . elle lunch för dom men frukost för mig . så då gick jag ner och åt . nu ska jag iallafall ducha sen gå ut . så det blir inte så mkt bloggande idag . men det blir nog mer mot kvällen

Godnatt

Nu ska krypa ner i min ny bäddade säng . hihi ! Imorgon , eller idag . ajaskitsamma . då kommer iallafall en ny design , så ni får vänta lite till

internet dampar .. igen !

Nu har jag kollat klart på filmen . eller gjorde det för ett tag sen . men när jag satte på datan igen funkade inte internet . så jag fick stänga av allt . internet , datan , allt . men nu funkar det iallafall . medans allt skulle " ladda " läste jag Om jag kunde drömma . nu är jag på sida 137 . om jag ska vara ärlig är jag väldigt stolt över mig själv . jag menar det är sommarlov ? & jag är inne och läser . det är inte riktigt jag . fast jag får ju lite pengar för det . haha ! ciao bellos !

älskar den här bilden !

TWILIGHT - Om jag kunde drömma , När jag hör din röst & Ljudet av ditt hjärta

om_jag_kunde_drommanar_jag_hor_din_rostljudet_av_ditt_hjarta
jag älskar verkligen twilight -
jag håller på att läser Om jag kunde drömma . jag har inte kommit så jätte långt - till sida 116 om jag ska vara exakt . men det är ändå min favorit bok . & jag har VÄLDIGT svårt för att hitta nya favoriter . filmen är också min favorit film . så ni som inte har läst den eller inte sätt filmen GÖR DET ! fast jag måste rekommendera en sak , läs bok innan ni ser filmen . jag gjorde det misstaget att jag såg filmen innan .

jag slår vad om att dom andra böckerna & filmerna är lika bra . kanske bättre till och med ? nu blev jag så himla sugen att se filmen . så jag går ner & gör det nu . skriver efter . miss me !

har ätit för en lång stund sen

men jag hann inte börja blogga . för att julia ville ha hjärp med sin design och hampus skriver till mig . så jag är väldigt upptagen just nu . men skriver snart , kanske om nåra minuter bara 
 

nu börjar det kännas som sommarlov för mig

gud vad tråkig min dag kommer bli .. vad ska ni göra ?

just nu sitter jag här i mitt rum och dricker smothie . medans mami chattar på mig att jag ska gå ut . så ska kanske göra det snart . men det är så grymt tråkigt ute , har inget att göra där ? aja skitsamma . skriver när jag kommer in


Godmorgon

Gick precis upp . fast mami har försökt att väcka mig i över en timme . haha . jag är väldigt svår väckt , det vet nog alla som har sovit med mig . & att jag är väldigt arg när jag vaknar . nu ska jag iallafall fixa design till Emily . skriver mer efter det hihi

Nu ska jag gå & lägga mig

lite sent kanske , men bättre sent än aldrig . hihi . sovgott

Det börjar redan bli ljust ute

nu när det igentligen ska vara natt ? sommaren är allt för underbar


baraemelieo.blogg.se baraemelieo.blogg.se baraemelieo.blogg.se

Nu är det ju så att min allra bästavän har skaffat blogg . så alla ska besöka den & om min hinner kommentera den varje dag ? hihi . lycka till

det finns sura busscahförer , men det finns också snälla !

Juste glömde berätta , när vi åkte till haninge centrum idag . var busscahfören jätte snäll . för det första sa han hej när vi gick på bussen . sen började han prata i högtalarna . ba " a eftersom det är så varmt idag . vilket är bra ska nog alla ta en öl och lägga sig på stranden . haha sen fortsatte han lite till .. jag apploderade ! hihi äkta mig . så ni som säger att ni hatar buss busscahförer , hur kommer det säg att alla som jag har träffat den här veckan har sakt hej & varit jätte snälla ? suk on that !

malincarlehorn.blogg.se - min första blogg !

jag är jätte arg på mig själv att jag radera min första blogg . den hette malincar...blogg.se orkar inte skriva mitt fula efternamn . haha driver ! jag älskar mitt efternamn . det är ju bara våran familj som heter det . + min farmor . men hon dör säkert snart . jag fattar inte att jag skrev det där precis ! omg omg omg hon får inte dö . hon är från & med nu odödlig ! nu har jag tårar i ögonen . okej vart var jag . juste . för på den hade jag skrivit jätte många grejer som hände förut . när lillen var min bästavän ? men det är han fortfarande haha . skulle varit kul att se den iallafall . så alla ni som funderar på att byta bloggen eller så .. radera inte den gamla !

R.I.P the king of pop - Michael Jackson

våran King of pop har lämnat oss . han blev bara 50 år

we will always love you ! jag fattar inte att han är död . han , den store Michael Jackson . det känns som det var igår jag hoppade runt och dansade till hans låtar . jag älskade dom , det gör jag fortfarande . han var min och daniels idol när vi var små så vi har jätte många skivor .. & jag kan jätte många av hans låtar . & på musiken i femman sjöng vi hans låt " Heal the world " Och när jag var i cypern var dom galna i honom . alla sjöng hans låtar på karioken & det var fyllt med affirser över allt ..

man tror att han dog av hjärtestillstånd . polisen tror att droger är inblandade . & alla ni som säger att han var värd att dö . dra åt helvete ! det finns inga bevis på att han våldtog små barn . bara för att media skrev det tror nästan alla på det . men mindre än hälften som media skriver stämmer . so fuck off !

Michael var en av dom få personerna som alla vet namnet på . i hela världen . dom ända är väl han , elvis & typ madonna . kanske britney osv också . men speciellt dom tre . dom är gamla . jag menar MJ började sin kariär när han var ungre än mig . han kanske var sju år ?! jag tycker han är underbar . han sjunger som en ängel & dansar som en "kung" I juste love him !

Michael Jackson - Rest In Peace ! hoppas du har det bra nu . I will always love your music

är fortfarande inte nöjd med min design så det blir en ny imorgon

Imorgon ska jag nog fixa en ny design . i samma färg som den rosa & lika dant med blommerna som den gråa , hihi ! kommer ju inte ha något bättre för mig . alla är bortresta . Malin är i piteå . Emelie ska åka till göteborg , sen ta färjan över till tyskland , efter det bila ner till paris sen bila ner till nice . Imorgonbitti . haha så hon ska alltså till frankrike & Johanna är i Italien . alla andra är så tråkiga . haha skoja , love you all ! 

haninge centrum | herregud vilket vackert väder det var idag

seriöst , alla som skriver 'taskiga' saker i kommentarerna . skaffa er ett liv , för jag tar ändå inte åt mig . haha ! idag har jag iallafall varit med emelie i haninge centrum . hon bestämde sig för att klippa sig när hon var där . så nu är det askort :o hon ville inte ha det , men cp frisören klippte mer än en dm . när emelie sa bestämt att hon ville max klippa tre eller fyra ! aja sen åkte vi hem . gud vilket fint väder det har varit idag ? höll på att dö i värmen , men jag klagar inte . nu när det verkligen är varmt . hihi . sen kolla vi på film oss emelie . she's the man . har ni sätt den ? asbra ju . sen skulle jag hem , för emelie skulle på middag oss sin mormor & morfar . så mami & papi kom & hämta mig , så köpte vi pizza också . haha tjockisar ! nu är jag hemma iallafall , har ätit också . ska fixa Emelies blogg design också .. om ni vill komma till hennes blogg , tryck här . aja vi ses


JÄVLAKUKFITTHORAÄCKELPEDOFILSKITBUSSKORT

så jävla typsikt mig . jag sprang runt och grina i nästan en halvtimme . sen kom jag på att det var på databordet sist . men jag hade redan letat där minst tio gången , både på den & under . så ligger det ett fodral där absolute dance winter 2009 . så lyfter jag på den för att kolla vilka låtar som finns på den . SÅ LIGGER BUSSKORTET UNDER DEN ?! It's so me ! jag gör så här hela tiden & jag börjar tröttna på det . eller rättare sakt jag börja bli förbannad på det !
 

jag har panik !

jag har tappat bort mitt busskort . jag har ingen anning om vart det är . & att jag måste säga till Emily att vi inte kan vara idag .  jag vet att du läser det här emily . Förlåt ! allt jag har skrivit är sant . jar är inte som jag var i tre längre , jag lovar det ! älskar dig ! nu måste jag leta efter mitt busskort , jag gråter just nu . för när jag har panik gråter jag :$

mitt rum just nu . hinnan hade jag precis städat ..

Vilken ?

Nu har jag hållt på med en ny design i fyra timmar . & den blev inte äns fin , så jag kommer ha kvar den som jag har nu ett tag . men ni kan få se den , så kan ni bestämma vilken ni tkr är finast ? hihi .



Har precis vaknat !

För att daniel väckte mig , genom att hota mig att om jag inte gick upp efter han hade duschat skulle han kitlla mig . jag hoppade då genast upp & satte på mig kläder , och gick ner . rätt bra att jag gick upp så här tidigt . nu ska jag gå ner & vara social mot min älskade brosha , hihi !

jag saknar dig älskling

Nu ska jag sova

hoppar i säng nu . skriver imorron också såklart !

bloglovin:

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/599250/maalincbloggse?claim=jh875repfuv">Följ min blogg med bloglovin</a>

Emily Linnea Ehn Imorron , miss her !

Imorron ska jag vara med emily . det var jätte länge . miss her ! aja nu ska jag sova . om den där jävla fredde slutar skriva till mig någon gång , hihi !

Har precis installerat den nya msn

haha jag är lite efter ! jag har aldrig orkat , så nu när jag inte gör något gjorde jag det . herregud vad pinsamt ! jag har trott att en kille på min msn var fredde i min klass , så jag har skrivit till honom i gemna mellanrum . & nu vissar det sig att han bor nära stockholm . är snart 19 & allt :o pinsamt värre . haha skoja ! han tror jag är 15-17 år ? omg .

Ny header . vad tycker ni ?

Vad tycker ni om min nya header ? jag har seriöst hållt på i mer än tre timmar med den . helt otroligt ! men nu kommer säkert vendela skriva - skit ful ju - men jag bryr mig inte . haha ! den är rätt så somrig eller hur ? jag tycker iallafall det . men ska snart sova . sovsött

är det sommarlov ?!

Jag har fortfarande inte fattat att det är sommarlov . för mig är det bara helg , kanske en ganska lång helg . men det känns som det är skola imorron :o kanske bara för att det har regnat halva sommarlovet hittils . & för att jag inte har gjort någonting speciellt . men jag och emelie ska ju åka till göteborg ! hihi . har inget att skriva om så ..

Don't mess with me because I bite

det började med att vendela skriver massa saker om att malin strula med adde . det var han som var 'hemlig' .. då försvarar jag henne ? som alla bästavänner skulle göra . då skriver vendela - kom till norra sköndal imorron tjockis ! " då skriver jag - vem äre som är tjock här ? :) - för att försvara mig själv . då får hon typ damp ? sen skriver hon jätte mycket . men om jag ska vara ärlig bryr jag mig inte . jag tar inte åt mig . utan jag får mer & mer självförtroende . jag vet ju att hon kanske menar allt som hon säger .. men jag blir ändå starkare ? :o sen vissar hon ett sms som jag hade skrivit till sin mamma ? omg . & hon säger att jag är lik 'hemlig' men imorse sa jag förlåt för alla grejer som gjorde henne ledsen . eftersom jag är en snäll person ! så vi kanske ska träffas någon dag & prata . men hon tror att jag kommer göra som 'hemlig' Men det kommer jag verkligen inte ! för om hon säger något kommer jag säga imot . om hon skriker kommer jag skrika högre , & om hon slår mig kommer jag slå tillbaka ? hon vet är inte hur jag är när jag bråkar med nån . Don't mess with me ! aja ska äta nu .


det blev inga bilder . glömde kamran :$

Nu har jag tillbaka . hihi !
& fyfan vad det var kallt i vattnet . fast vi doppade oss till axlarna iallafall . när vi skulle gå dit orkade vi inte ta den långa vägen , så vi gick över alla tomter . haha alla som bodde där blev skit arga :$ sen när vi kom dit tog vi av våra kläder ( vi hade redan bikini på ) juste , jag har köpt en ny . jag är laggt upp en bild på den för jätte länge sen . men jag har aldrig använt den . men idag gjorde jag det ! aja skitsamma , den är rosa iallafall ! sen var vi där ganska länge & gjorde lite saker , eller hur malin ? haha .. det var någon jävla kille som ringde hela tiden . han ba - det är stefan från hetalinjen - sen sa han - är det du som är malint ? - jag ba - nej , jag är achmed ? - sen börja vi typ prata engelska ? jag ba - are you stefan from the hotlijn ? - min & malin humor asså ! han ba - shut up ! - jag ba - shut the fuck up ! - sen la han på ? & när vi skulle gå hem , gick vi förbi typ fem tjejer . hur gamla kunde dom ha varit ? dom kanske skulle börja i femma - runt den ålden . så säger dom - hur gamla är ni ? - haha malin ba - vi ska börja i 7:an - dom ba - det syns - ? ääää . vi ba - omg vad coola ni är ? :o - en av tjejerna ba - vi är as coola ! - & gjorde pis täcknet ? omg . sen går vi vidare , & då skriker dom - DET VAR VÄL DU SOM VAR LEBB ? - jag ba - ja ! jag är hora också :o - hahaha , då blev dom tysta & gick åt andra hållet . sen skulle malin till allé & jag hem . & snart ska malin till piteo ( stavning ) FAST EMELIE KOMMER HEM SNART ! jippi , I have miss her ! aja skriver om mitt & vendela bråk i nästa inlägg , eller så skriver jag inte om det alls ..

Malin & jag drar till stenbadet nu och badar

lägger in bilder senare . & skriver om mitt och vendelas bråk sen ? ciao bellos !

jag orkar verkligen inte bråka med dig igen

Nu tror jag att vendela & jag har börjat bråka igen . bara för att vi försvarar våra bästavänner . jag försvarar malin ! men jag tror inte att vendela förstår vad jag menar .. orkar inte ta upp det på bloggen . ska iallafall gå & lägga mig snart . är as trött eftersom jag var uppe H E L A natten igår . sovgott

Ny duchad & fräch ( helt utan smink )


har precis duchat & haft ansiktsmask . just nu bråkar jag med vendela över en grej . VA INTE SÅ JÄVLA SUR PÅ OSS ?! vet inte om jag skriver mer sen , vi får se

det här iallafall det jag tror om sakern ..


nu tänkte jag ta upp ett väldigt viktigt ämne enligt mig . varför har tjejer svårare än killar ? det finns många saker man kan ta upp om det . men jag har valt två . jag ska skriva om dom snart . jag såg att ammi hade skrivit om det . så jag tänkte också skriva om det . men i ett annat sammanhang .

idagens samhälle får kvinnorna göra nästan lika mkt som männen , men bara nästan ? för i tiden fick inte flickorna gå i skolan , kvinnorna fick inte jobba osv . & i vissa länder måste kvinnorna täcka sitt hår och sin kropp . varför ? jo , för att männen har mer makt & styrka . så dom tror dom kan göra vad som helst ? men det har bättrat sig . fast kvinnor får fortfarandre mindre lön osv .. vad ska man göra åt sakern igentligen ? Okej , kvinnor har olika dagar som ska 'hedra' dom . men det gör inte sakern bättre . det finns fortfarandre män som slår kvinnor eller utnyttjar dom för att dom är starkare ? om jag fick bestämma skulle alla såna män åka i fängelse i flera år , för det är inte Okej ? I iran tex får kvinnor fortfarande inte visa sitt hår m.m kanske bara för att det är en gammal tradition . men jag förstår inte riktigt . vill dom inte visa sitt hår m.m ? eftersom nästan alla har så , men bara nästan . visa vissar sitt hår , har dom valt det eller har dom inte samma tro ? männen kan också ha det svårt ibland . som tex en kvinna fick gå fri från mord i england för i tiden . men männen fick sitta i fängelse flera år . kvinnor & barn fick inte vara med i militären , men det måste männen . kvinnor och barn hade också rätten att bli räddade först i en olycka . som i titanic . männen hade också värre straff . som tex i iran tror jag . när man fick stena folk . det betyder att man grävde ner kroppen lite . sen kasta sten på henne/honom tills han/hon dog . kvinnor grävde man ner till brösten ungefär . medans man grävde ner männen till höften . sen fick man inte ha för stora stenar så dom dog drekt , men inte heller för små så dom led mer . visst är det hemskt ? så männen kan också ha det svårt , men oftast har kvinnor det svårare

en annan sak om det här ämnet är varför blir tjejer kallade för hora osv . om killar strular runt , eller knullar runt . blir dom inte kallade för någonting . kanske player , men inte så ofta . medans om tjejerna gör det blir dom kallade för hora , slampa m.m . varför är det så ? nu ska jag vara ärlig , det är ju inte bara killar som kallar tjejer för horor . utan tjejer kallar varandra för det . vilket jag inte förstår . Okej , jag kallade min vän för det när vi bråka . men då glömde jag bort vad det var . en hora är ju faktist en tjej som säljer sin kropp till män & ligger med dom . en hora har oftast underkäder på sig och är ute sent på kvällen för att få ett knull så dom får pengar . men jag sa hora till henne för att hon har push up ? jag ångrar mig jätte mkt för det . jag blir själv kallade för hora osv . i skolan , sms osv ? jag förstår inte . jag är oskyld , har inte push up eller något sånt .. så varför ? killar kan nästan göra vad fan dom vill utan att få 'smeknamn' ? ännu en gång , varför ?

bilder <3 mig



det här var inte äns hälften av alla bilder . men jag orkar inte lägga in nåra mer .
så ni får nöja er med det här . hihi !

malin törnblom & malin carlehorn

herregud vilken natt . nu ska jag berätta allt från igår . det börja med att vi åkte till bollmora & träffa 'hemlig' och hans hund bella . sen gick vi hem till 'hemlig' & kolla på en rolig film . men nu vare ju så att det bara var jag som tittade , eftersom malin & 'hemlig' strulade som fan ! jag lover .. säkert mer än tio gånger ?!. så jag satt & garva åt filmen helt själv . + att jag skratta lite åt dom . sen när vi skulle gå var typ kl halv tre kanske . vi ville inte vara kvar där så vi ljög & sa att vi skulle träffa nåra andra . men det skulle vi också . men han kunde inte . asså jacken ' typ . då åkte vi hem till malin igen . & pratade med viktor . cassies kille . sen tillbaka till bollmora , eller bergfoten kanske ? aja iallafall till statoil  & köpte geisha och chips . sen kom mamma & pappa och hämta oss . malin sms med 'hemlig' . han ba " jag älskar bara dig ! " malin ba " a visst , du är player ! " haha då svara han inte . sen kom vi hem .

& då bestämde vi oss för att vi inte skulle sova . Och vi lyckades ! haha först typ pratade vi . sen spelade vi ett spel i fyra timmar . Den försvunna Diamanten . det var mitt favorit spel när jag var liten :$ vi flummade såklart as mkt . sen kl 5 gick mamma upp & fick damp på oss . sen gick hon och pappa till jobbet . då gick vi ut & hoppa studsmatta . kl 6 på morronen ? efter det kolla vi på playhousedisney . då somnade jag .

sen vakna jag kl 2 typ . då hoppa vi studsmatta igen hihi ! efter det följde jag med malin till busshållplatsen . så nu är jag & daniel hemma . fast mamma kom hem precis . nu ska jag gå ut , det var 35 grader i skuggan idag :o vi skulle igentligen ha badat om malin inte skulle på träning . vi tog massa bilder , men dom kommer i nästa inlägg

skoja

malin och jag vaknade för ungefär en timme . haha malin gick ner och gjorde frukost till oss , sen kom hon upp med det på silver fat . nu ska jag iallafall gör hos iordning , sen träffa 'hemlig' . jag vill inte det ! men nu måste vi seriöst gå
bilder kommer senare

har inte laggt in nåra nya bilder på senaste

malin & jag ska sova hära . så det kommer massa bilder ikväll , bra va ? men nu ska vi hem till malin och hämta grejer . vi ses senare

M A L I N Ä R H Ä R N U !

vi ses snart

haha fyfan vad patetisk jag vara ..

hittade en text jag hade skrivit på en av mina gamla bloggar . om hur mycket jag hatar mig själv ? herregud ! jag fattar inte att J A G har skrivit den .. just nu älskar jag mitt liv . jag har vänner , familj & bra utseende . vad mer kan man begära ? texten löd så här :

asså vet ni hur mkt jag hatar mig själv eller ? allt känns bara så fel . dt känns som alla hatar mig , att alla tittar snett på mig . att folk pratar bakom min rygg . jag vet att jag nt är perfekt , men dt är ingen . dt finns bara nåra få jag kan prata med nu . fast jag litar nästan nt på nån nästan . jag önskar att allt var som när man var liten . sin mamma var sin bästavän & sin pappa var den bästa kille i världen . dt fanns inge bråk & tårar . & ordet sviken fanns nt änns i huvet . men nu är dt tvärtom , man är aldrig med sin mamma längre & man hatar sin pappa typ . man blir alltid kär i fel kille . & dt man gör mest är att bråka & gråta . ordet sviken ekar i huvet hela tiden . jag vet nt vad jag ska göra längre . ska jag ge upp eller fortsätta kämpa ? men jag orkar nt fortsätta . jag har gjort dt så länge nu . jag vill bara försvinna bort här ifrån . någonstanns där man kan börja om . allt är bara shit just nu . träningarna går dåligt , vännerna går sämre , men skolan går sämst . mina tankar finns bara någonannanstanns . jag gör bara fel hela tiden . vad jag än gör blir dt bara fel . jag vet nt varför jag skriver dt här för dt är ju ingen som bryr sig iallafall . ingen gör dt . dt jag försöker säga är att JAG HATAR MIG SJÄLV , JAG HATAR MIG SJÄLV , JAG HATAR MIG SJÄLV , mer än allt annat .

haha , fan vad jag skrattar åt mig själv nu . hur kunde jag jag vara så patetisk ?

malin kommer senare . we are back bitches !

idag hade daniel konvermation (stavning) så alla var i kyrkan kl 11 ungefär . Och det fanns 300 sitt platser , men 50 st fick stå :o så vi var ganska många i den där lilla kyrkan . föresten , det var trollbäckens kyrka . efter det åkte alla hem till oss och fika . + att daniel fick presenter . av farfar fick han typ ett halsband , som han hade fått av min farmor när dom var gifta . det var det första han hade fått av henne . så daniel ska typ ge det till antingen sin tjej eller sin son/dotter när han blir stor . Sen fick han någonting mer , kommer inte ihåg .


nu har iallafall alla gått hem . såklart gjorde vi mer saker , men tog upp dom stora sakerna hihi ! malin kommer snart . har börjat vara med henne jätte mycket nu , känns skönt ! det var jätte länge sen vi var så här ofta . we are back bitches ! skriver mer senare


jag är väldigt hungrig märkte jag nu ..

ska snart gå och lägga mig . ska upp ganska tidigt imorron , så måste sova ut ! fast innan det ska jag nog ta nåra mackor eller nått , hihi (a) skriver imorron

malin hjärtat , jag älskar dig ♥

förlåt för dåliga uppdateringar ! jag har helt enkelt inte haft någon lust att blogga . + att jag har varit med malin . alltid lika kul med dig hjärtat ♥ vi har iallafall flummat sönder som vanligt .

det började med att malin kom till mig ungerfär 11 på kvällen , lite senare . sen var vi hemma hos mig & blabla . vi gick ut lite . alla hade ju typ fest , så dom spelade musiken på högsta . haha malin & jag ba skrek utan för deras hus . & sjöng . folk glöde på oss :o som vanligt ! sen gick vi in och packa mina grejer . efter det skulle vi gå hem till malin . Och då var kl över tolv på natten , läskigt . haha på vägen mötte vi jätte många fylla . och malin ba " ha ett bra höstlov ! " då vare nåra som ba " det är midsommar , jävla mongo ! " sen gjorde dom någonting , så jag trodde dom börja springa efter oss .. så jag börja springa :$ men malin stog kvar . sen sa hon att dom bara hoppade på en burk . haha , fatta hur mkt vi garva åt mig ?! sen kom iallafall malins pappa & hämta oss . efter det gjorde vi jätte mkt ..

& imorrons hittade vi tejp . så vi satte allt runt våra munnar . har massa bilder från det , men kan ju inte lägga in dom =( det var mkt roligare än det låter ! sen gick vi ut och brände upp skiten . haha , jag är piroman . sen eldade vi upp blommor & det brann as bra . hihi ! aja orkar inte berätta mer , men det var iallafall roligt !

imorron ska jag till kyrkan ;s daniel ska konvenera sig . så hela min släkt kommer , & jag har faktist aldrig sätt hela min släkt tillsammans :o efter det ska alla hitt . vi ska typ äta middag då ? T R Å K I G T ! aja skriver mer senare

har ingen lust att blogga idag


tappat lusten . vi får se om jag skriver på kvällen

lite bilder från eken cupen 09


1. jag , danni , fanny , malin & sara - man ser inte mig så bra , men jag var en av dom lerigaste
2. danni , jag & fanny - så lerig var planen
3. tror att det är jag & merri - vi tvättar oss , haha
4. handbollslaget + vendela - det är jag som har tovs , grå tröja & öppen mun
5. igen - jag står bakom anna ( 5 )

malin pappa putte tog också bilder , mest på mig & malin såklart . men han har inte laggt upp dom . vet inte om han kommer göra det heller . men hoppas det


imorron är det en ny dag

ska sova nu . kan knappt hålla ögonen öppna ! vendela , skulle vi vara imorron ? ring mig kl 12 i såfall . love

Rubriker talar för sig själv


haha vad mer kan jag säga än att jag älskar dig !
min egna syster . tvillingsjäl .
jag har fan aldrig träffat någon som är så lik mig

vendela jasmine führ jag älskar dig

..

bara fast jag är snart tretton år vill jag ändå uppleva riktig kärlek . jag vill ha en kille som jag kan berätta allt för . en kille som värmer mig när jag fryser . en kille som inte skrattar när jag gråter . en kille som förstår mig . en kille som älskar mig för den jag är . även fast man är så här liten kan man ju ändå hitta sin livskärlek ! & jag hoppas jag gör det . för jag vill verkligen ha en kille som jag beskrev där uppe .
jag & vendela pratade om vad som är viktigt på en kille . även fast utseendet inte är viktigast & det iallafall det som ger insidan en chans . aja det som är viktigt är : ögonen , leendet , kläderna ( tycker vendela ) håret , personligheterna .
& jag vill ha en kille som är äldre än mig . för alla 96:or är så omogna . som tex daniel falk . eller hur vendela ? haha .

fd vendelamalin.blogg.se ?


alla ni vet ju säkert  att jag & vendela hade en blogg förut som hette vendelamalin.blogg.se ? vi funderar på att göra en ny tillsammans . för det är alltid roligare att ha en blogg med någon annan , hihi ! så nu kan ni bestämma . vad ska våran blogg hetta ?

skriv vad ni tycker & tänker ..

varför hatar alla busschafförer ? först skrev kissie om det på sin blogg & nu har mer och mer skrivit om hur mkt dom hatar dom ? men tänk om dom inte fanns där ? då skulle man ju vara tvungen att gå varje dag . till stan typ :o så varför hatar alla busschaförer ? jag pratade med det här om vendela , & då sa hon att dom var sura . men alla har ju dåliga dagar . vi kan ju inte veta om dom är sura varje dag ? + att alla som kör bussen är inte sura , så säg inte att ni hatar alla . min fråga till er är : varför hatar ni busschafförer ?

Min helg | opps !

herregud ! det känns som jag inte har bloggat på en evighet . mitt internet hade ju dampat , men nu funkar det . så jag tänkte berätta lite om min helg .

jag var ju med i eken cupen på gubbängen . & jag var med alla dagar när det ösregnade ! planerna var helt leriga , & jag var lerig från tårna till ansiktet . jag var tillochmed lerig i öronen . ni vet en sån där dag när det regnar , när man ska ha typ film kväll med kompisarna . nejnej , jag var ute i shorts då ! fatta hur mkt jag frös ? aja tillbaka där jag var . vi vann iallafall ingen match . & jag gjorde inget mål . men var nära många gånger .

handboll är inte så lätt som alla tror . när jag börja trodde jag det skulle vara aslätt . sen fattade jag att det var assvårt ! handboll är faktist den farligaste sporten . eftersom man inte har några skydd . det är farligare än ishockey ? så alla töntiga killar som säger att handboll är en fjoll sport kan ju ta sig i röven ! haha

aja tillbaka till livet . farfar & evy är här nu . dom ska sova här i tre dagar . kul faktist , eftersom dom bpr i göteborg . nu ska jag fråga om emelie & jag kan följa med dom sen , hihi ! men skriver senare . ska vara lite social nu

sussar hos vendela

hon sover just nu . vi kollde på en as tråkig film , den skulle typ vara läskig ? haha men vendela somn av den . nu ska jag iallafall sova . juste , mitt internet dampar så jag kan inte skriva om min helg . har ju varit med i eken cupen . allt jag kan säga är bara att det var lerigt . & att det någ var en av dom värsta & roligaste sakerna jag har gjort . men vi får se när jag skriver nästa gång . vi ses darling
älskar dig gumman . även fast du pratar i sömnen just nu :D

emelie´s dissar&hissar


DISSAR

människor som inte är lika bra som malin jag stör mig verkligen att inte alla kan göra lika fina blogggrejer som malin!

regn jag älskar regn i vanliga fall men verkligen inte på sommarlovet!

dåliga förlorare vad ska man säga som är bra med dåliga förlorare?

HISSAR

snygga kjolar det är nästan ingen som har snygga kjolar långre bara lika dana sådana fall.

sommaren  vem gillar inte sommaren , om det är bra väder?

röda solglasögon det är något av det finaste jag vet.

( Gästbloggning , emelieo)

hej alla sötisar! idag har jag varit i haninge C med mamma och lillasyster matilda jag hittade lite grejer. sen var det till icamaxi och köpt gummistövlar, dom var rosa och jätte fina. jag har skrivit en lista på saker jag ska ha med mig till Värmland . jag kolar på "RALLYBRUDAR" den är rättså bra, tror jag: ) igår var jag på grönan med malin och malin mina två makaroner , det var kul kul , vi skulle titta på nrj grejen men vi åkte saker istället , malin c har ju inte guldkort så ... höhö . där träffa vi söta oliver och hans kompisar, jag vet faktist inte vilka de var men men . imorgon blir det väl grönan eller bio? beroende på vädret. 
puss&kramar emelie

P.S om ni har någon blogg kommentera och skriv bloggadress så skriver jag i ett inlägg om eran blogg bra och såna saker : ) men då måste ni kola på malins blogg varje dag en eller flera gånger!

igår på Gröna Lund för första gången i år

förlåt för att jag inte har bloggat så mycket . men igår när jag hade lockat klart mitt löshår gick jag drekt till bussen . kom till alléplan där jag träffade johanna , men vi hann inte prata för att hennes buss kom . efter det åkte jag drekt ti haninge c . gick ti hårsalongen där malin höll på att slinga sitt hår blondare . det är jätte många som har gjort det nu (efter mig) härm apor ! haha skoja . men johanna , malin , anna osv har gjort det . satt i två timmar & väntade på henne . fast medans läste jag en bok . Norrmäns grejen , haha ! malin blev jätte fin i håret . när malin var klar med det gick vi ti mac donalds . malin köpte en big tasty + meny för att hon ville ha det nya coca cola glaset . fast det var jag som åt upp allt . tänk jag orkade allting :o sen åkte vi hem

precis när vi kom hem till malin gick vi till emelie . sen kom min mamma med pengar till mig . efter det gick vi till bussen . & blablabla .. vi kom till grönan & gick runt lite . kollade jätte lite på nrj grejen för vi orkade verkligen inte . träffade rebecca & filippa . jenny & någon fjortis . förlåt men hon var faktist det :o oliver & kevin tror jag att det var . haha jag åkte insane för första gången ! & nu ska jag berätta vad som hände ..

vi ställde oss i kön . 30 minuter tog det :o sen när vi var där upp kom det fram en tjej som jobbade där . hon frågade om det var någon ensam . & efter som vi var tre var det en som var ensam , och det var jag :o då fick jag gå före alla & sätta mig brevid en kille jag inte äns kände . & jag visst inte vart jag skulle ha mina skor . jag kunde inte ha på mig dom eftersom det var ballerina skor . så jag hade dom i knät . sen började jag skrika innan vi äns började röra oss eftersom jag var så jävla rädd ! sen bar det av .. & när vi var uppochner ser jag mina skor i luften , men jag hinner ta tag i dom innan :o tänk om jag inte skulle det ? fett läskigt ! malin sa att det var bara mig man hörde hela tiden . men det är inte så konstig eftersom jag skriker hela tiden , haha . när den var klar satt jag kvar i den där grejen jätte länge . jag hade panik så jag satt bara där & kollade på ett ställe hela tiden . sen vågade jag gå ner . jag sprang nästan ner .. cassi stog där & väntade (malin storasyster) sen fick vi vänta jätte länge på malin & emelie . efter det åkte vi hem

såklart åkte jag ju mer saker . nu har jag åkt allting förutom tilt . malin & jag skulle ha gjort det igentligen men det var så lång kö osv .. & såklart var det massa cp störda barn där . som tex vi stog i kön ti blåa tåget . haha vi vet vi är coola . & det stog nåra fjortisar bakom oss . då putade dom en av dom på oss & emelie skrek då . så härmade dom henne m.m . & en av dom ba " hon kollar snett på dig " & pekade på malin . hon den blonda ba " varför kollar du snett på mig ?! " åååå jag blev så jävla förbanad . om dom skulle gått fram till oss igen skulle jag slå henne , för hon var seriöst störd i huvet ! & i tunneln , hon ba " JÄVLA ÄCKEL FJORTISAR ! " till oss . shit . sen stog vi i kön till katapullten (stavning) & frågade emelie om dom bakom oss kunde fråga dom bakom dom om dom var två st . det var nåra killar . dom ba " nej det kan vi inte , för ni är fjortisar " sen frågade emelie dom bakom dom om dom var två & det var dom . sen började vi typ prata med dom ? en av dom ba " gissa hur gamla vi är ? " jag ba " du är 95 " & det var han , jag är bäst ! sen när vi hade åkt den , sa han " hej då fjortisar " SKAFFA DIG ETT LIV ! igentligen , varför säger fjortisar att vi är fjortisar . när det är dom som är fjortisar ? onödigt .

sen sov jag oss malin . fast vi sov nästan igenting , för vi skulle vara upp hela natten . haha vi gjorde jätte mycket då . sen kl 3 gick vi ut . vi tog med oss en tändare & tände på gammalt gräs . jag är fan en piroman . det är en som älskar att elda upp saker . sen idag gick vi till emelie på morronen . hon var typ rädd för att det skulle oska ? aja skitsamma , vi gick iallafall ut & hoppade då när det regnade . haha det var jätte kul . men orkar inte skriva med nu , ska gå ner & äta nåra mackor . har inte ätit något idag . & igår åt jag en + meny kl 1 . har inte ätit något mer sen dess . & jag äter nästan alltid :o
juste , det blev igen bilder . men malin filma mig & emelie när vi åkte kvasten . kan be henne lägga in den

( Gästbloggning , emelieo)

HEJ, NU HAR JAG VÄNTAT PÅ MALIN SEN HALV ETT, ÄR HON INTE FÄRDIG SNART? nu ska malin med också , jag bara jaha , inte för att det gör så mkt men malin t brukar alltid , " nej jag följer inte med om det är 3" så jag vet inte . lust att följa med? jaja men hon har slingat håret blondare tror jag. jag ska nog färga sen efter sommarlovet men nu ska vi inte tänka på det , det är ju första dan på sommarlovet och jag har börjat att tänka på att börja skolan igen, vad är jag för människa? igår blev mamma jätte stolt över mig och amanda så hon gav oss enmassa grejer. inte för att jag inte gillar det?! snart kommer mormor och morfar hem från nice, de har varit borta i en månad nu, oförskämt! men jag hinner bara träffa dom på måndags kvällen för då kommer dom hem och på tisda morgonen åker jag till värmland , kul kul. vi ska gå på ett vattenland där och så , ni kan s bilder på det därnere, och bilder på huset och sånt. 

 

där är lagorn eller vad det heter och amanda, haahha
jag hade en jätte bra bild på huset men man kunde inte ladda upp den : (

jag hittade lite bilder på vattenlandet

  



puss&kram emelie





( Gästbloggning , emelieo)

HEJ, ALLA VET ATT JAG HAR DEN BÄSTA HUMORN,  JAG HITTAR ALLTID PÅ ROLIGA SAKER ATT SÄGA M.M  DE HÄR AR INTE BARA ROLIGA VISSA STÄMMER FAKTIST , EMN DET HÄR ÄR LITE AV MIN HUMOR :D
 FÖR SÖT, FÖR ATT VA SANNNNNN  HAR DE SÅDANNA ÖGON?

OM DU ÄR RÄDD FINNNS JAG HÄR, HAHAAH


( gästbloggning , emelieo )

hej, jag tittar på en film som heter något, typ "thirteen" tror jag . den värkar lite kontig men ändå. idag bl det grönan och lite sånt , ring om du ska ditt till mig eller ti malin: ) jag okar verkligen inte skriva så puss puss

nu höller jag på att locka mitt löshår

lägger in bild när jag är klar

pratar i tele med vendela


har gjort det i en halv timme . skriver när hon lägger på

haha , är bara tvungen

1. Hur gammal är du om fem år? 17 tror jag , är inte bäst på matte 
2. Vem var den sista du träffade? det kanske var adam
3. Hur lång är du? 1,60 :o
4. Vilken var den senaste film du sett? twilight
5. Vem ringde du senast? mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? vendela " Men blogga förfan ! :D <3 "
7. Vad är dagens planer? vara med malin & kanske emelie ti haninge c . sen till nrj
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror på vem man ska ringa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? igår
11. Vilken ögonfärg har du? blåa
12. När vaknade du idag? 9.45 typ ;s mamma ringde & väckte mig
13. Har du någon gång hittat en katt? a , en påkörd
14. Vilken är din favoritplats? stranden på sommaren
15. Vilken plats föredrar du minst? sent på kvällen på en stig ute i skogen när det är mörk :o NEVER !
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jobbar nog
17. Vad skrämde dig som barn? daniels masker , mörker , elaka osv 
18. Vem fick dig att skratta senast?
 adam ;D
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? vad är det (?)
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär typ..
21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor & t-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? två nu , en ligger på golvet
23. Hur många landskap har du bott i? tyresö
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nä , tror jag väntar med det
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? hatar att gå med skor utan strumpor
26. Är du social? alltid
27. Vilken är din favoritglass? diam
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa kläder osv till mig själv . & faktist ju till cancerfonden , räddabarnen osv
29. Tycker du om kinamat? inte den godaste
30. Tycker du om kaffe? gott om man har minst fem sockerbitar i & jätte mycket mjölk
31. Vad dricker du till frukost? o'boy
32. Sover du på någon särskild sida? a , alltid magen
33. Kan du spela poker? klädpoker (a)
34. Tycker du om att mysa? vem gör inte det med den rätta killen ?
35. Är du en beroendemänniska? ja, av mina vänner
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? a , min förra fritislärares barn & min förrförra läraresbarn
37. Vill du ha barn? vet inte . beror på med vem
38. Kan du några andra språk än svenska? jag är bäst på engelska . jätte jätte lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? näpp
40. Föredrar du havet eller en pool? båda lika mycket
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder , smink , örhängen osv
42. Äger du dyra smycken? vissa
43. Har du någon gång testat narkotika? nej, absolut inte
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? bullar
45. Vem är den roligaste människan du känner? emelie & johanna
46. Har du något ärr på din kropp? nej , eller ett på låret från en vattkoppa
47. Vad har du för ringsignal? 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? a
49. Flirtar du mycket? alltid
50. Vart togs din profilbild för din blogg? ? har ingen
51. Kan du byta olja på bilen? nej
52. Har du fått fortkörningsböter? 
53. Vilken var den senaste bok du läste? ett hjärta till maria
54. Läser du dagstidningen? nä
55. Prenumererar du på någon veckotidning? inte jag men mamma & pappa
56. Dansar du i bilen? a
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107,5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? vene
59. När var du i kyrkan senast? nån grej med skolan 
60. Vilka personer utmanar du? alla

vi ses imorron kanske..

Nu måste jag seriöst sova om jag ska orka imorron . ska prata med mamma om jag får pengar till att åka till gröna haha . aja sovgott

TWILIGHT


juste , jag såg twilight idag . stolt ! haha , den var bra . alla säger att han är as snygg & det är han ju , men han är likblek :o  den var verkligen inte som jag trodde . för det står att den ska vara romantik , jag tyckte inte det . aja den var bra . men jag har sätt bättre !

Rubrik !

Nu är jag tillbaka . har inte bara ätit utan också kollat på tv , pratat med daniel & hans kompisar . dom ska sova här inatt . somvanligt *suck* imorron ska jag åka ti haninge c med malin & kanske emelie . sen ska vi kanske ti grönan efter det & vara på nrj grejen . igentligen skulle jag och daniel åka ti stan och köpa en speciell tröja ti mig på en butik där daniel brukar köpa kläder , haha ! men det blev inget . Nu är jag iallafall jätte trött ! ska snart tvätta bort sminket & gå och lägga mig

I Be Right Back

fyfan vad jobbig träningen var ! tråkigt också .. för alla var negativa . + att det regnade typ & var askallt och vi var lxm ute :o . aja kom iallafall hem för ett tag sen , är så jävla hungrig ! ska gå ner nu , skriver när jag kommer tillbaka  


( Gästbloggning , emelieo)

TEST


1. Hur gammal är du om fem år? 18, myndig
2. Vem var den sista du träffade? oliver, lillen , anton
3. Hur lång är du? 1,50 , jätte lång!
4. Vilken var den senaste film du sett? på smällen , se den!
5. Vem ringde du senast? mormor i frankrike
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " vem är du?" till något nr
7. Vad är dagens planer? träffa malint och göra något
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? jag pratar helst med malin t och c men annars smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? sambos
10. När såg du senast din mamma? nån timma sen, när vi åt
11. Vilken ögonfärg har du? blågrå?
12. När vaknade du idag? 6 , jag är trött och seg
13. Har du någon gång hittat en katt? ja idag på körd i ett dicke, stavning?
14. Vilken är din favoritplats? där folk jag gillar är
15. Vilken plats föredrar du minst? ensam sent på kvällen och väntar på bussen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? troligen pluggar jag
17. Vad skrämde dig som barn? läskiga gubbar( det gör de fortfarande )
18. Vem fick dig att skratta senast? sophia
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär (? tror jag?) 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? troser och t-shirt
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3,0000000
23. Hur många landskap har du bott i? stockholm? ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jag har inte varit på någon fylla än och tänker vänta ett ta till!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor, skor, skor,skor
26. Är du social? nja så där det är alltid kul att hitta på saker m.m
27. Vilken är din favoritglass? cornetto jordgubb
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? ge bort till rädda barnen, skoja köpa kläder och en fin lägenhet
29. Tycker du om kinamat? friterat är gööt
30. Tycker du om kaffe? hehe jomed socker och mjölk, + vispad grädde
31. Vad dricker du till frukost? vatten eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida? in mot vägen ( höger )
33. Kan du spela poker? nopp
34. Tycker du om att mysa? alla gillar väll med rätt kille?
35. Är du en beroendemänniska? alla är väll beroende av något?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? jo, josefin
37. Vill du ha barn? vem vill inte?
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja,  engelska och lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? inte vad jag kommer ihåg
40. Föredrar du havet eller en pool? poooool!
41. Vad spenderar du helst pengar på? skor kläder m.m fast jag sparar mkt också
42. Äger du dyra smycken? nej inte vad jag tror jag menar alla ser väll nästan lika ut i allafall?
43. Har du någon gång testat narkotika? nej, jag gör inget som kan skada mig själv
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? saft!
45. Vem är den roligaste människan du känner? t&c
46. Välj ett ärr på din kropp? det är nog ett över mitt vänstra ögonbryn, från vattkoppa
47. Vad har du för ringsignal? hmm... jag vet inte riktigt
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej de flesta har nog systern fått ärva
49. Flirtar du mycket? jag vet inte riktigt jag tror inte det
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen
51. Kan du byta olja på bilen? jag är 13? 
52. Har du fått fortkörningsböter? nej jag är fortfarande 13 år
53. Vilken var den senaste bok du läste? syskonkärlek
54. Läser du dagstidningen? händer väll ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? ja, veckorevyn
56. Dansar du i bilen? självklart!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the voice: )
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? bubble
59. När var du i kyrkan senast? det var när skolan hade någon grej
60. Vilka personer utmanar du? de som jag vet att jag kan slå :D mohahahaha


( Gästbloggning , emelieo)

hej , det är emelie här: ) idag har det varit skolavslutning , jippi! fast som synd regnade det så man va aldrig ute utan bara med klassen inne i klassrummet . som sagt är man ju en väldigt glad och posetiv människa så man fick ju såklart pris för det, (inte för att skryta) . jag hade svarta strumpbyxor och en vit tröja , lockigt hår ,(självlockigt) flätta över luggen. det började med att jag vaknade klockan 6 och fick panik för att jag hade glömt att ställa klockan, men det gick bra ändå . sen gick jag upp och åt en ost macka som jag slängde efter en tugga , efter det tvättade jag mitt hår och plattade lite annars blev det FÖR lockigt! sminkade mig m.m sen hjälpte jag matilda lite med smink och frisyr och sånt.
sen var det dags att gå. i skolan fick man glass och klubba men inte jag : ( haha men det är väll bra för att jag har godisförbud och glass mm. när jag kom hem fick jag tårta  och var med mina kusiner sen när dom skulle hem grät hannah för att hon ville stanna och leka, men det fick hon inte idag. jag fick presenter "sommarpresenter" , jätte många lila och rosa armband och 2 par örhängen. om en vecka bär det av till värmland med farmor och farfar kul kul. imorgon ska det bli regn igen men malin törnblom och jag ska ti grönan det är ju festival där : ) så var det . finns inte så mkt mer att säga så puss&kram//



..


jag vet att visa tycker att när man har bra självförtroende är men egoist ? som tex man kanske tycker att man har jätte fint hår , fina kläder på sig osv . är man egoist då ? förut var mitt självförtroende på botten . jag tyckte jag så hemsk ut varje dag och jag grät mig ti söms många nätter . nu tycker jag att jag ser helt okej ut . jag har accepterat mig själv . & jag skäms inte för mitt utseende längre . visst , det är många som är finare än mig . men jag skulle ändå inte för något i världen byta mitt utseende . jag trivs med mig själv nu . det finns många saker som man kunde ändra på min kropp & annsikte . men om man ändrar är det ju inte jag längre . utan någon annan som liknar mig . jag kommer alltid se ut så här även fast jag tycker att jag är ful och även fast ni tycker att jag är ful

hej sommarlovet !

idag hade vi skolavslutning . jag hade inte på mig den kläningen som jag skulle ha , utan den jag fick av mormor . bara för att jag trodde vi skulle vara ute & det regnade ju , så jag ville inte förstöra den . så jag såg ut som ett jävla pucko . aja vi var iallafall inte ute någonting , vi va i klassrummet & delade ut priser typ . madde fick ett pris för hon hade typ läst mest böcker , 30 st ! på hela året alltså .. jag har läst 6 st ! haha :$ aja emelie fick pris för att hon var den positivaste i klassen , herman fick för att han kom först på nytidsfrågorna , markus fick för han kom tvåa & madde igen för att hon kom trea . sen fick en åt gången gå fram ti lisa . haha jag var sist som vanligt ! & när jag gick upp ropade alla killar " kevin kevin kevin .. ! " asså dom kallar mig det ? vet inte varför .. & lisa ba " är det en romans här eller ? " hahahaha . så gömde hon våra huvuden med pappret när hon sa så .. ? aja sen när det var slut åkte jag & mamma hem på engång . daniel & hans kompisar var här . dom snaggade sig , så det var fullt med hår över allt :o det var fyra - fem personer & dom hade ganska långt hår . sen stack dom så daniel fick städa själv ? taskigt ! aja . det är en sån här dag jag är arg på mig själv . jag sitter hemma helt själv ? snälla , vendela & johanna får jag vara med er ? hihi . aja en sån här dag har jag lust att blogga för vädret är för jävligt . skriver senare , ska tröst äta lite nu

jag kommer sakna er mina trognaläsare

herregud vad lite jag har bloggat på senaste tiden . men jag kommer nog inte bättre mig heller , bloggar när jag har lust . det är inte så ofta längre . men vi ses väl när sommaren är slut igen .

sommaren 09 här kommer jag

imorron är det skolavslutning :o det känns som det var förra veckan vi började ? gud vad tiden har gott fort . jag kommer faktist sakna skolan . alltså personer som jag inte kommer träffa på sommarlovet . inte själva skolan , haha . sen går det tre månader typ utan att gå ti skolan . utan att behöva gå upp 7 varje morgon , stressa som fan för att hinna ti bussen . sen få ångest för att man ser ut som ett ufo :o

saker som jag kommer göra på sommarlovet :
SOOOOOOOOOOOV !

vara med vännerna
sakna emelie när hon är borta
åka ti grönan
bli tajt med vendela igen
bada
bli brun
lära känna nya personer

det var ju sommaren 08 som jag lärde känna lillen , oliver , simon , anton osv . så den här sommaren kommer jag nog också lära känna nya personer . hihi (a)


omogna skitungar

fan vad jag stör mig på busringing . jo visst , jag gör ju det också . men jag säger inga saker som är taskiga .. när jag & mina vänner ringer säger vi typ " nämen tjenare ! " men han som ringde ti mig nu , ba " blabla .. du får 30 000 kr i böter " & jag trodde drekt att det var en sån där som kosta pengar . så jag fick typ panik .. började nästan gråta . så snälla om ni ska busringa , ring inte ti mig . för jag får seriös damp

tagen av johanna

TJEJTEST


[x] Du har fler än 10 nagellack

[x] Du har eller har haft lösnaglar

[ ] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild

[x] Du har färgat/slingat håret

[x] Du brukar säga "blonda" saker.

[x] Du har alltid din mobil med dig

[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma 

[/] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad

SUMMA: 6,5

 Du älskar:

[x] Glitter

[x] Färgen rosa

[x] Shopping

[/] Dekorationer

[x] Speglar

[ ] Skolan

[ ] Enhörningar

[x] Disneyfilmer

[x] Ljus

[x] Blommor

[x] Mjukisdjur

SUMMA: 8,5


Du shoppar på:

[x] Bikbok

[ ] Tara

[ ] Zara

[x] H&M

[ ] New Yorker

[x] Gina Tricot

[x] NK

SUMMA: 4


 Du säger ofta:
[x] Whatever

[x] Oh my god!

[x] Vet inte

[x] Cutie

[x] Hot

[x] Visst

[x] Säkert

[x] Ursäkta?

[ ] Fabulous

SUMMA: 8

Du läser:
[/] Frida

[ ] Cosmopolitan

[ ] Glamour

[ ] Marie Claire

[ ] Elle

[ ] Veckorevyn

SUMMA: 0,5


 Du Tycker om/har sett dessa filmer:
[ ] Elizabethtown

[ ] Girls Club

[x] Freaky Friday

[ ] The Notebook

[x] A Walk To Remember

[x] Sweet Home Alabalma

[x] Where the heart is

[x] Just My Luck

[ ] John Tucker Must Die

[ ] Centerstage

[ ] Girls United

[x] How To Lose A Guy In 10 Days

[ ] Mona Lisas leende

[ ] My Girl


SUMMA: 6


Du brukar kolla på:
[ ] Lost

[x] America's Next Top Model

[x] Project Runway

[/] Desperate Housewives

[ ] The Simple Life

[x] Men In Trees

[ ] 8th & Ocean

[x] Grey's Anatomy

[ ] OC

[ ] Laguna Beach/The Hills

[ ] Nip/Tuck

[ ] Gilmore Girls

[ ] One Three Hill

[x] Heroes

SUMMA: 5,5

Du gillar:
[ ] Paris Hilton

[x] Jessica Simpson

[x] Mariah Carey (hannah montana)

[ ] J-Lo

[x] Britney Spears

[x] Beyonce Knowles

[ ] Christina Aguilera

[x] Hilary Duff

[x] Lindsay Lohan

[ ] Gwen Stefani

SUMMA: 6



0-10: Föddes du till kille..?

10-20: Tjejig

20-30: Lagom tjejig

30-40: Väldigt tjejig

40-81: Fjortis på riktigt eller ? (50)


mentorsdag

det känns som jag inte har bloggat på en evighet , men nu gör jag det iallafall hihi (a) fast måste gå en liten stund , kommer snart .. så nu är jag tillbaka . mamma & jag kollade på tv och åt sockerkaka . idag hade vi iallafall mentorsdag . då gör alla klasser i hela skolan någonting speciellt typ . alltså dom får ju välja själva vad dom vill göra . våra klass åkte iallafall in ti stan , ti någon park "fotbollsplan" & spela bränboll . sen gick vi vidare ti någon klippa & åt korv . jag & emelie gick ti tim , fredrik osv & kasta boll . haha jag var bäst ! nej men seriöst , jag var det . iallafall av tjejerna , haha (a) sen gick vi hem ti lisa & åt glass. och jag såg hennes son Jack . haha stolt . han var jätte söt , kanske ska fråga lisa om hans nummer . hahahahahah . men ska gå & kolla på tv nu
juste efter det stannade jag & emelie kvar . jag köpte en kläning , löshår & mat . emelie köpte typ en jätte gullig kjol . hihi men skriver ett Godnatt inlägg lite senare


( Gästbloggning , emelieo)

hej hej skumbanan(?) hur mår ni, ehh skit i det men jag mår jätte bra . jag vaknade typ 6 och var skita pigg men nu är jag lite trött bara idag(måndag) och tisdag kvar !, jipppi! jaja idag ska vi ju vara i stan och leka: ) sen ska malin och jag stanna kvar där och titta på nagellack ( stavning? ) och sånt till naglarna , sen kanske det blir donken (?) var det något mer, ( tänker ) mhh... nej: ) 
OUTFFIT IDAG:
LINNE ÅHLENS 129:- 
"TJOCK" TRÖJA JC 199-299:-
STRUMPBYXOR H&M 2PACK 59:-
VÄSKA NEW YORKER 199:-



D R E S S C O D E


           handbollskläderna                    handbollsbyxorna + emelies linne


aj jag har bränt mig i ansiktet

på kinderna & det svider som fan . usch ! aja ska iallafall sova snart . det känns inte som kl är så mycket . det är ju as ljust ute . men hinner nog inte skriva så mycket imorron . ska ti stan med klassen , sen stannar jag där . ska köpa skolavslutningen kläning


den kanske jag ska köpa


bara så att alla vet

var det inte jag som skrev inlägger om meej ! det var malin , haha

avslutningsfesten med handbollen

fyfan vad kul det va idag . orkar inte berätta allt hihi (a) men det känns verkligen som jag börjar komma in i laget mer nu . fast jag är fortfarande blyg m.m med vissa personer . haha men inte med danni , loveu . aja kom hem för ett tag sen . malin stannade här & då gick vi ut på studsmattan & hade lite kul . haha iallafall jag . för jag gjorde 'bonny' det är en grej som bara jag & malin vet vad det är . säger ingenting ! hihi . men skriver senare

förra året när dom var där . är inte med för jag hade inte börjat än hihi (a)

ska ut & leka lite med malin

kommer snart

( Gästbloggning , emelieo)

hejhej, imorgon är det bara 2 dagar kvar till sommarlov!!!! då är det någon himla "mentorsdag" eller något: ) vi ska till en park eller något inne i stan och leka, höhö kul. sen ska vi hem till våran mentor lisa och typ ha glassmelis eller något ; ) på tisdag blir det städdag i skolan , fett kul!! ehh nej, . för dom som inte vet kommer min sommar att bli  fetta kul!, först kommer jag åka till värmland med mina systrar och farmor och farfar, där är det mest bara skönt att vara det blir i en vecka typ. det är ett jätte gammalt hus men det är mysigt.  förut när malin och jag var där så kom det 2 möss och blablabla... jaja sen blir det några dagar hemma då jag ska sitta barnvakt åt hannah och viktor( som stavas med k inte c ) sen bär dt av till frankrike, nice. vi ska bila dit så det blir paris och disenyland på en gång, jippi! så då får ni många bilder!! malin och jag planerar att åka till göteborg någon gång men vi får väll se hur det blir : D <3

pussar&kramar emelieo 

( Gästbloggning , emelieo)

MALIN FRIDA CARLEHORN ÄR DEN SOM ALLA BORDE HA, ALLT HON SÄGER OCH GÖR ÄR HELT FANTASTISKT OCH HON HAR VALT MIG! MIG AV ALLA MÄNNISKOR. HON STÖTAR MIG VAD JAG N VILL ELLER SÄGER, FÖRUT NÄR VI VAR SOM BÄST BRÅKADE VI OM NÄSTAN VAD SOM HELST, MEN ÄRLIGT SÅ VAR DET NOG BARA FÖR ATT JAG ÄLSKADE DIG SÅ MKT! NÄR JAG BEHÖVER DIG SÅ FINNS DU DÄR , OCH DU SKA VETA ATT JAG FINNS DÄR FÖR DIG MED. I VÅT OCH TORT . DET SPELAR INGEN ROLL OM JOHANNA OCH DU ELLER MALIN OCH DU SÄGER ATT DET ÄR NI SOM ÄR BÄST, FÖR SÅ ÄR DET INTE . JAG VET INTE HUR JAG SKA FÖRKLARA DET HÄR RÄTT FÖR DIG , MEN FÖR MIG ÄR DET DU OCH JAG LIVET UT.

JAG ÄLSKAR DIG MALIN FRIDA CARLEHORN






( Gästbloggning , emelieo)

HEJSAN, IDAG SKA JAG VARA BARNVAKT IGEN MEN MIN STORASYSTER SKA HJÄLPA TILL OCKSÅ. DET BLEV LITE MKT IGÅR, IGENTLIGEN VILL JAG TRÄFFA MY LOVER MALIN FRIDA CARLEHORN MEN HAR LOVAT ATT PASSA KUSARNA: ) JAJA 

OUTFFIT 
BYXOR SIXTY 700:-  (GAMMLA) 
LINNE H&M 49:- 
TRÖJA H&M 149:- (?)



MIN FINA TAPET



PUSSAR EMELIEO
(malin kanske inte änns vill att jag ska blogga på hennes blogg, men bara under sommaren malin?, 
please?!)

.


..

nu drar jag , skriver när jag kommer hem

Godmorgon folket !

hihi , åt precis frukost . pappa gjorde omellet (stavning) jätte gott . snart ska jag åka , det där med handbollen börjar snart tror jag . har inte så mycket att berätta , vaknade nyss .

nu håller jag på att fläta ut allting . & det tar lång tid


jag sov ju med dom . & för att mitt hår jag riktigt lockigt blötte jag det också . haha , jag ser ut som ett ufo .


Jag har aldrig varit så här ful som jag är nu


jag har 26 flättor i håret . & jag har seriöst aldrig varit fulare ! usch ..
& det tog halv dagen att göra dom ? från kl 4 - 1 . helt otroligt faktist
visar bild imorron när jag tar ut dom , då har jag nog lockigt hår (a)
men ska sova nu , men vi ses imorron .

sveriges nationaldag är snart slut

japp , & jag har sjuktråkigt ! håller på att rutna bort . jag har flätat mitt hår nu , men jag är inte klar . lägger in bild på det senare . & efter det . jag flätar ju mitt hår för att jag vill ha lockigt hår . små lockar alltså . hihi (a) men lägger ut bilden i nästa inlägg . det blir nog inte så många idag , kl är snart 12

fjortistest & vuxentest

haha fan vad kul ! jag var bara tvungen att gör fjortistestet & vuxentestet . fjortistestet var bara 35.3 % . medans i somras var det drygt 80 % :o inte bra . men det har ju förbättrat sig , så när jag är 15 kommer det nog vara på noll . fast tänk om jag är emo då :o ? never ! & vuxentestet var bara 8.9 % hahahahahaha . men det var kanske för det var massa fråger om man hade skaffat bil , hus , m.m .. jaja det var en kul sak att göra !


( Gästbloggning , emelieo)

Hej alla läsare, idag har jag varit barnvakt som sakt . Det var lite långtråkigt men mysigt att vara med dom! Vi har väll mest busat och lekt. vi var på någon "HÄSTENSDAG" lite tråkigt menmen, sen åt vi korv m.m . Hannah red och jag gick brevid. När vi kom hem lagade vi pizza som blev grymt god. Och tittade på SHEREK 2 . några bilder...
 
 

outffit



busiga hannah



"fjortisen" victor



älskade tussan

 



syskonkärlek

pussar emelieo

:o

fan vad lång tid det kommer ta att flätta hela mitt hår :o jag har bara gjort 8 styckna på en halv timme typ .. men ska äta nu

Okej jag lovar , det här är absolut den sista på länge

OM MIG
Namn: malin
Smeknamn: korven , calle , makaronen osv :$
Födelsedag: 23 september
Hemstad: stockholm/tyresö
Ögonfärg: blå
Hårfärg: blond . men nu har jag färgat ljus brun
Längd: 160 :S
Höger- eller vänsterhänt: vänster
Civilstatus: singel
Stjärntecken: jungfru & våg
Är dina föräldrar skilda: nej
Skor idag: har inte haft nåra skor på idag :o har inte gått ut..
Mål för året: bli hel blond igen
Det första när du vaknar: somnar om (?) eller va..

ANTAL
Som du kysst: vill ni gärna veta va ;D
Syskon: 1 - en storebror . Daniel
Piercings: näpp , men vill ha i naveln och tungan 
Tatueringar: nä . vill inte ha heller

FRAMTIDEN
Namn på barn: rebecca , markus , oliver . dom är fina
Vill bli när du blir gammal: ihågkommen
Drömjobbet: öppna eget & att det ska gå bra då

FAVORIT

Mat: pappasgrillade
Sport: handboll
Djur: hund
Glass: diamglass
Låt: vet inte
Nummer: 3 & 7
Tuggummi: hubba bubba
Helgdag: fredagkvällen - lördagkvällen
Årstid: sommar såklart !
Tandkräms-smak: har ingen
Radiostation: 107.5 & the voice

HAR DU
Någonsin varit kär: två gånger
Blivit dissad: ja :s
Rymt hemifrån: med kimberly :D hahaha
Föreställt dig ditt ragg naken: kanske :P
Sovit utomhus: ja
Gråtit i skolan: ja
Spytt i skolan: nej :o
Velat bli modell: min dröm när jag var liten . men mormor säger att jag är det hela tiden :s
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha a
Sett en död människa: nej
Använt droger: nej !
Ätit sushi: nä , men vill
Retats: alltid !

THIS OR THAT
Cider/Öl: cider
Pepsi/Cola: cola
Donken/Burger King: donken , men båda är goda
Kärlek/sex: kärlek
Choklad/Vanilj: choklad
Jordgubb/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: båda
Gitarr/Trummor: inget
Adidas/nike: adidas
Kinesiskt/mexikanskt: vad är mexikanskt (?)
Kakor/paj: kakor
Mtv/vh1: mtv
Ztv/the voice: the voice
Blind/döv: döv

KAN DU

Gå ner i splitt: haha nej , men har kunnat 
Skriva med höger och vänster: ja
Vissla: ja
Blåsa en bubbla: m
Ha dina ögon i kors: men ja
Nudda näsan med tungan: nästan

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du pratade med: mamma nys . hon fråga vart telefonen var
Du kramade: kommer inte ihåg :s
Du skällde på: jag skäller aldrig ut personer

SENAST DU
Skrattade: hela tiden
Grät: kommer inte ihåg
Såg en film: idag
Tugga tuggummi: öhm ? vet inte
Drog ett skämt: hela tiden
Sjöng en sång: sjunger alltid för mig själv

VAD ÄR DET
Utanför ditt fönster: ett as ful hus :o
Du lyssnar på för musik: 107.5
Du har på dig: sss mjuks byxor 'gråa' och handbolls adidas tröja 'röd'
På din musmatta: hel svart
Smink du använder: maskara bara (a)

HAR DU NÅGONSIN
Blivit utskälld av en lärare: a
Ljugit om din ålder: jag är ärlig
Bråkat utan anledning: haha hela tiden

HAR DU UNDER SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol: nej
Rökt: A L D R I G !
Hånglat: vill ni vet va ?
Shoppat: a , jätte mycket
Skejtat: skejtar inte
Bakat: nä
Solat: ja

Klockslag när blev klar:19.13

Oj det känns inte som klockan är så mycket

:o kanske bara för att jag sov bort hela dagen och att jag bara varit hemma och tittat på tv . ska iallafall äta snart , tacos . i love it ! mami och papi åkte iväg för att köpa sallad typ . så nu sitter jag här helt själv och flätar mitt hår . lägger ut bild sen när jag är klar , hihi . men skriver senare

DISSAR


Alla äckel fjortisar som skricker fjortis ti mig när dom själva är fjortisar . eller värre wannabe fjortisar :o som tex en tjej i nian i kumla . hon heter emelie . jag och johanna gick hem från alléplan förut på kvällen och då mötte vi henne och hennes kompis . & jag hade lånat johannas AIK-tröja . emelie ba " jävla solna tattare ! " (staving) johanna ba " ursäkta ?! " sen gick vi vidare & skreck " jävla fjortis ! " hon ba " tack , desamma " ?! SÅ JÄVLA WANNADE .

När alla andra har kul och jag sitter här hemma och rutnar . vad mer kan jag säga om det ?

haha jag lover att det här är den sista på länge

SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan än tungan ? - tungan
2. Vara seriös än rolig ? - rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön 
4. brinna upp eller drunkna ? - öh , inget av dom
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? - föräldrar

SVARA ÄRLIGT:

1. är du kär i nån ? - nej faktiskt inte
2. sol eller måne ? - sol
3. vinter eller höst ? - höst
4. vänster eller höger ? - vänster
5. solit eller regn ? - solit
6. vaniljglass eller chokladglass ? - choklad alltid 

OM DIG :

1. hur mkt är klockan just nu ? - 15.25 
2. fullständiga namn ? - Malin Frida Carlehorn
3. Vart vill du bo ? - hemma
4. hur många barn vill du ha ? - två eller inga 
5. vill du gifta dig ? - beror på
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - skär :$  
7. har du ätit sushi ? - nä
8. lyssnar du på nu ? - inget
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - många !
10. humör ? - uttråkad

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :

1. kysst någon ? - nä 
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - japp 
4. känt dig fånig ? - ja haha
5. saknat någon ? - mm
6. dansat galet ? - yes
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - nästan
9. ljugit ? -  nej
10. blivit kysst ? - nej 

GREJER :

1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - nä
2. har du en hund ? - nej
3. sover du helst sj eller med någon ? - med någon
4. tror du på spöken ? - ibland

FAVORITER :

1. vad är din favorit låt ? - har ingen
2. vad är din favorit mat ? - pappas grillade mat
3. vad är din favorit färg ? - rosa , vit & svart
4. vad är dit favorit ämne i skolan ? - bild
5. vad är dit favorit ord ? - jag vet inte (?)

KOMPISAR & KÄRLEK

1. har du en pojk/flickvän ? - nej
2. isåfall vem ? - jag har ingen
3. gillar du tjejer eller killar ? -killar
4. har du en bästavän ? - m , e & j
5. har du många vänner ? - så det räker
6. skulle du vilja ha en äkta vän eller många falska ? - en äkta
7. är du ofta med dina kompisar ? - hinner inte så ofta
8. har du mest tjej eller kill kompisar ? - mest tjejkompisar tror jag
9. har du sårat någon av dina kompisar ? - alla

vet inte varför , men börjar gilla såna här saker

IQ-test hur iQ befriad är du?
Har du...

(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
(x) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ..tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärtom?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
(x) ...fått IG på mer än fem prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
(x) ...frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

Multiplicera nu ditt resultat med 4
16 x 4 = 68

Resultat:
0-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare
50-75% Du kanske borde gå ett år extra i skolan
75-90% sök hjälp

FACEBOOK

blev precis medlem i facebook . haha jag vet lite efter :D aja jag fattar iallafall ingenting ? hjälp..

Godmorgon bloggen !

sovit gott ? jag har iallafall det . gick & la mig ungefär klockan 12 och vacknade 12 . så jag har sovit ganska länge . har ätit frukost , det blev två mackor & kaffelatte till det , mums !
sitter här i mitt rum juste nu , mormor undrade förut om jag ville åka in ti stan med henne . men jag låg & sov då .. haha ! så det blev inte av idag . inte imorron heller , för då ska handbollen typ ha någon grej . vi ska åka & bada , aja jag fattade inte så mycket. det kommer iallafall bli kul om jag går alltså . kanske inte kan , för jag måste måste köpa en kläning . jag tror jag vet vilken .. men måste gå nu

jag dör när jag tittar in i dina ögon älskling

( Gästbloggning , emelieo)

HEJ HEJ , DET ÄR EMELIE HÄR IGEN!: ) IDAG SKA JAG VARA BARNVAKT ÅT MINA SÖTASTE KUSINER , VICTOR OCH HANNAH, DE ÄR   (HANNAH) 3ÅR (VICTOR) 1ÅR . VI SKA VÄLL BARA VARA HEMMA HOS DOM OCH LEKA OCH SÅNT , ELLER? jag kanske ska sova där men jag har inte bestämt mig än: )  DET BLIR NOG SAMMA SAK IMORGON. JAG SKA TYP FÅ LITE PENGAR ELLER NÅGOT FÖR DET, (?) 

DAGENS OUTFFIT (stavnig?)
BYXOR KAPPAL 300:- (?)
LINNE ÅHLENS 50:-
KOFTA GINA TRICOT 150:- (?)
SLÖ BULLE ( MITT HÅR)
FÅGELBAJS OCH MASCARA

BILD ER KOMMER SEN!:)

HAHA ÄR BARA TVUNGEN !

Första bokstaven i ditt namn:

A - korkad
B - blond
C- störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - Undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

 Nu tar du andra bokstaven i ditt namn:
A - bitchbabe
B - ödla
C - rövslickare
D - bitch
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging

Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå- som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

BITCHIG BITCHBABE SOM GILLAR ATT STRIPPA
( hahahahahahaahhahaha )

..


dagens mys kläder

osminkad

ska sova nu , Godnatt

fem olika dresscode

1. mörkblåa jeans - weekend ? ,
ett vitt linne - johannas
en röd tjocktröja (?)

2. sss byxor gråa - (?) ,
vitt linne - johannas
röd handbollströja - handbollen

3. sss byxor gråa - (?)
vitt linne - johannas
brun tjocktröja - H&M

4. svart tunika/kläning - H&M

5. mörkblå sov t-shirt - GK trollbäcken

H&M - dom har nästan allt

juste glömde lägga in bilderna på vad jag köpte

rosa b:h - 129 kr . H&M
svart kläning/tunika - 249 kr (hade rabbat 225 kr)  H&M

( Gästbloggning , emelieo)

hejsan coolingar, jag tänkte hjälpa malin lite att komma igång igen för det vill vi väll alla, (?!) okej, idag var jag och shoppade med världens bästa mamma ( alltså min!) vi hittade lite grejor och spanade på killar, hon gick och ryckte mig i armen varje gång hon såg en "snygg kille" , ibland har hon världens dåligaste smak!!! vi åt på donken och pratade lite om mitt liv och så ( hon och mormor är de bästa på att lyssna och komma på med grejor !) jag hittade lite grejer på olika affärer. i skolan var det jätte kul för vi hade talangjakt det gick bra men vi vann inte: (  vi sjöng ( jag och kimberly) right here right now av agnes någon som filma kan lägga in så man kan se den?: ) jaja här kommer lite bilder på sakerna jag köpte...

 

den är super fin på riktigt! kostar 299:- på Åhlens , märke frk.

 

blev lite suddig bild menmen... REA 149:- på Åhlens, märke frk.                   

 

piloterna kostade 159:- örhängen kostade 39:- på SIX , halsband H&M kostade 79:- (?)

pussar emelie



? tråkigt

det har blivit riktigt tråkigt att blogga .. ingen läser bloggen nästan och ingen kommenterar . kanske ska sluta blogga på ett tag ?

kvällens inköp . det har blivit mycket på den senaste tiden =)

kom hem för ett tag sen , mamma & jag köpte hem kebab rulle . vet inte varför men jag gillar inte det så mycket ? tycker det smakar blött & slemigt . aja köpte iallafall en b:h & en kläning / tunika . lägger in bild på båda lite senare . mötte rätt så många som jag känner i tyresö c . som tex josefin i min klass , ann-christin som var min förra " lärare " , min gamla fritislärare som jag inte minns namnet på .. osv . kul att träffa lärare från förra skolan , men ibland är det bara jobbigt .
jag hade rätt , jag skrev ju förut " jag slår vad om att jag kommer vara hemme med familjen och kolla på film ? " & gissa vad jag är nu .. hemma med familjen , såklart ! åååå jag döööör av tråk .

TALANG - emelie & kimberly var bäst !

kom precis hem från skolan , och fyfan vad trött och hungrig jag är . ska snart gå ner & äta tror jag , men bloggar först . haha allt för er mina kära bloggläsare som har minskat väldig på mycket på den senaste tiden . aja vart var jag .. men iallafall nu ska jag berätta vad som har hänt idag . det började med att jag igck upp kl 7.00 och dushade . sen sminkade jag mig och klädde på mig . var tvungen att springa hela vägen ti bussen , men som tur var han jag precis . sen kom jag ti skolan & gick runt lite & blabla . efter det hade vi mentors tid sen idrott . men jag & johanna hade inga kläder så vi gick ti alléplan . köpt klubbor & kakor , mums ! men kakorna var äckliga , dom smakar B A J S . aja sen var det talangjackten . jag & johanna hade vip . nej men vi fick sitta längst fram i mitten ( dom bästa platserna ) sen började det . Camilla , Daniella , Ella , Lizett ( stavning ) & någon mer började . dom var väl bra . jag vet att josef läser det här så jag kommer inte skriva något taskigt för det är hans vänner . sen vare typ emo emelie , fjortis frida & två ti tjejer från nian . dom typ dansade ? sen frida andersson , hon sjöng faktist ganska bra . sen var det typ EMELIE & KIMBERLYS tur . å fyfan vad bra dom var . sen vare typ natta & hennes kompisar . dom sjöng också bra , men emelie & kimberly var bäst ! sen som sist men inte minst jens . han hoppade runt som fan . men han var askul . han gjorde nån grej ti mig , typ smiska sig på rumpan & kollade på mig ? hahahahaha .. aja han vann iallafall , det tyckte jag var dåligt . men jätte många lärare & andra tyckte e & k sjöng bäst av alla , men att jens var roligast . så tyckte jag också , men dom skulle ha vunnit !
nu kom mamma hem precis , vi ska åka ti tyresö centrum sen ti haninge centrum . lägger in bilder sen


jag får panik varje gång jag tänker på sas..

( skolavslutningen ) för jag vet inte vad jag ska ha på mig :o jag vill ju inte vara som alla andra , eller köpa något från någon affär som alla andra köper ifrån . som tex h&m eller ginatricot . alla har en kläning som är vit . tråkigt ! jag vill antingen ha en gul eller rosa . & om jag köper en gul har jag ett par skor som passar perfekt ! haha .. men jag har inte köpt någonting än :o mamma & jag kanske ska göra det någon dag , annars tar jag kläningen som mormor köpte ti mig . men den är så tråkig . vit & svart i zebra ränder ? visst den var fin , men som saskläning .. nej tack ! 
 
dålig bild men skitsamma

tvättar bort sminket

har kollat på tv och ätit nu . usch vad äckligt tv pogram det var ! asså det var bara vidrigt , inte blodigt och så . men äckligt . & herregud vad gott det var att äta . ååååå även fast det bara var spagetti och ketchup , men ändå . mums ! haha

ska snart gå och lägga mig , måste det . jag har försovit mig varje dag den här veckan & det är inte bra . måste börja var lika duktig som jag var förut att gå upp på morronen . men om jag ska vara ärlig har jag faktist aldrig varit en morron människa . & det kommer jag nog aldrig vara heller .. haha ! aja vi ses imorron sötnosar

I be right back !

ska äta & kolla på tv

jag får ångest !

fyfan vad sur jag blir ! det är typ bara jag som inte vet vad jag ska göra imorron .. jag slår vad om att jag kommer vara hem med familjen och kolla på film ? fan vad tråkigt . jag vill ju lixom vara ute med nåra osv . men nej , det ska jag inte . åååååå jag får ångest . varför är det alltid jag som är hemma på helgerna ? äre någon som vill göra något , skriv !


hatar rubriker !

kom precis hem efter träningen , och oj vad det har hänt mycket :o det börja med att vi delade in oss som vi brukade och blabla .. sen när vi skulle börja träna blev frida och sara arga på varandra för att sara vägrade skjuta när hon skulle . och då tog hon i allt hon kunde rakt på frida ? sen var hon sara ledsen och arg resten av träningen . men hon är alltid det .. aja är iallafall ashungrig ! usch hatar den känslan . ska gå ner och äta spagetti och köttfärssås tror jag . resten av familjen åt det när jag tränade . men skriver senart

Nu drar jag på träning

men jag lovar att skriva när jag kommer hem

sommarplanerna kommer här ..

jag har inget annat för mig , så jag kan lika gärna skriva ett inlägg om vad jag ska göra i sommar . för jag vet att alla ni undrar .. hihi !

första dagen , ( asså precis efter skolavslutningen ) ska jag och emelie kanske gå ti en plats som vi alltid gick ti innan jag flyttade . men bara kanske för att emelie kanske skulle åka bort . gud vad mycket kanske det blev i den här meningen . jag ska ha ekencupen . haha vi kommer förlora , men skitsamma det är kul att spela . sen ska jag bara vara hemma och vara med vännerna . ska köpa guldkort också . sen någon gång ska jag och emelie åka ti Göteborg . kanske ti min farfar eller ti emelies släkt . vi får se .. sen efter det ska jag inte göra något speciellt . såklart ska jag bada m.m men jag ska inte åka utomlands iallafall . sommarlovet är ju långt så jag hittar nog på mer saker

gud vad jag stör mig

jag har ingen usb kabel . tror den heter så .. och jag har jätte många bilder som jag vill lägga in . hihi snälla , om nån inte behöver sin kan ju jag gärna få den ? sötnosar

bara min , mohahahahaha !


åååå , jag hade den bilden först av alla eftersom det var min kamra . och nu kommer alla ta den .. ammi och kimberly har redan gjort det , hoppas inga fler kommer ta den . för emelie är faktist min , jag äger henne ! nej men nästan kan man säga . eller va ? men jag äger henne inte , men hon är min bästavän sen långt tillbaka . så fuck off ! haha , hon är min

hej bloggen !

kom precis från skolan . fyfan vad tråkigt det var ! för emelie var ju på någon grej med talang grejen och johanna var typ sjuk . aja jag överlevde , haha . idag ska jag ha träning , det är typ den sista innan ekencupen . så jag måste måste gå . jag har inte så mycket att berätta , dagen var trist . men vi får se om jag skriver mer innan träningen , men jag kommer skriva efter

jag saknar sommaren !

Godnatt - jag är astrött !

men det blir jag alltid efter att ha flummat hela dagen , sen gått runt i stan . hihi , sov gott

ingen kommenterade inlägget ..

så nu ställer jag frågan igen . vad ska jag göra för att göra min blogg bättre , och om ni skriver " skriv mer inlägg " måste nu säga vad jag ska skriva om också . kom igen nu , det klarar ni !

haha , jag älskar den där bilden på mig !

HAHA - jag är stolt

många har skrivit ett inlägg om sina favorit bloggar .. och jag är med på dom flesta ! haha fett glad jag är . eftersom jag började blogga för fyra månader sen och jag har 140 besökare som mest . jag kunde aldrig tänka mig att så många på en dag skulle kolla på min blogg . men jag satsar högre . snart är jag bland kenza och kissie och dom .. haha


bloggar jag läser

bästa bloggen är .... LIINEEA.BLOGG.SE
sen tycker jag nog maalinc.blogg.se
en solklar trea är jyhannas.blogg.se
caaaaaao !

tagen från kimberlys blogg
jag var ju inte först , men jag var iallafall med , haha !


helt osminkad

Kommentarer

Postat av:

vissa bild på dig utan smink?

någon ville att jag skulle visa bild på mig utan smink , and here it coms ! jag är med veten om att jag ser ut som en missbildad kyckling på bilden , men skitsamma . det här är iallafall jag natulig . passa på att kolla nu , för jag kommer nog aldrig visa mig utan smink igen


? sötnosar


vilket håll på benan ska jag ha ?


är det någon sjukdom ?

varför har jag så jävla svårt för att säga nej ?! herregud vad jag stör mig på det . inte för att skryta eller så , men jag är faktist jätte snäll , för snäll . man kan nästan alltid lita på mig , eller man kan alltid det . om det inte har hänt något , som typ min mormor har dött eller något liknande . men annars säger jag alltid okej . som tex när jag skulle möta vendela , när hon hade varit i stuvsta . jag fick bara möta henne vid alléplan , men jag skit i vad mamma och pappa sa så jag mötte henne vid gullmarsplan ist ! jag kunde ha fått utegångsförbud ( jag får det ganska ofta ) och tex jag ger bort kläder , smink , skor m.m bara för att jag inte vågar säga nej . jag tror att om jag säger nej blir alla arga & blablabla . men det som jag tycker är värst , det är att folk utnyttjar att jag inte kan säga nej . som tex  'engång' med 'enperson' sa jag nej , men hon fortsatte chatta tills jag sa ja ? för hon vet att jag ger mig tillslut . jag måste lära mig säga NEJ

du är det finaste jag har emelie

idag har jag varit i stan med min allra bästavän, dundunduuuuun .. EMELIE ! haha nu ska jag berätta vad som har hänt. det började med att i skolan var vi persversa ( stavningen ) aja så vi tog på daniels rumpa hela tiden och då tog han på våra . så höll vi på så där . sen tog emelie på olivers snopp hela tiden , haha ! vi hade så jävla kul . sen tog oliver emelies armar , så emelie tog på evas rumpa ( eva är en lärare ) hon ba " Men vad gör du ?! " hahahahahahaha . aja sen drekt efter skolan gick vi ti busshållplatsen . vi fick vänta ett tag men den kom ti slut . efter det på tunnelbanan satt vi mitt i mot varandra . och det var en tant som satt brevid emelie och en man som satt brevid mig . sen lyfte vi upp varandras ben för att kolla hur viga vi var , hihi jag var inte så vig ! tanten ba " men sluta nu " eller nått .. då började vi prata med henne & blabla. efter det gick vi runt i stan . Kläningen som emelie ville köpa fanns inte i henne storlek . det var synd , för det är typ den finaste kläningen jag har sätt , seriöst . aja nu är jag hemma iallafall , och nu är det inte många dagar kvar .. fem skoldagar , men vi är bara i skolan tre dagar ti . imorron , på fredag och på tisdag . Imorron är det vanlig skoldag , sen på fredag TALANG . emelie och kimberly ska vara med ! dom är bäst . sen på måndag är det mentors dag . då ska våran klass åka in ti stan i någon park . sen ska vi gå hem ti lisa . på tisdag är det typ städdag , då ska vi städa skåpen och klassrummen . och på onsdag är det SKOLAVSLUTNING ! jippi haha . men aja orkar inte mer nu , ska snart tvätta bort sminket

seriöst , du är finast älskling . jag är stolt att få kalla dig min bästavän


hinner inte skriva mer i kväll

måste gå och lägga mig jätte tidigt . men skriver imorron

vi ska åka nu

skriver mer sen

jag skriv inte "gåmed" inlägget ?!

vem var det ?

träning och lite annat idag

fan vad det regnar ute ! och så smart som jag är glömde jag mina nycklar i skåpet . så när jag kom hem ösregnade det , jag hade ingen nyckel + att jag var as kissnödig :o fick stå där ut i en halvtimme . men det ska aldrig hända igen ( hoppas jag ) juste , jag har börjat skriva på ett nytt sätt . alltså istället för att göra så här, gör jag så här ,  osv . aja , idag har jag träning tror jag , kl 17.30 . men jag lovar att skriva efter den . men jag hinner nog skriva innan den också


gåmed

http://www.freestreet.se/?r=15224

Sov gott

vi ses imorron.

är det bara jag som tycker..

.. att jag nästan aldrig lägger ut nåra bilder ? men det är bara för att jag tar aldrig nåra nya, men jag kanske kan börja med det. allt för att göra bloggen bättre. föresten vad kan jag göra mer för att göra bloggen bättre ? skriv en kommentar..

..

haha det förra inlägget tog tre timmar att göra :o bara för att jag kollade på tv, fixade med picnik osv.. men snart ska jag gå och lägga mig. sov gott

tyresö centrum

förlåt för att jag inte har skrivit någonting idag. jag har varit i tyresö c sen när vi kom hem somnade jag. jag fick solsting typ.. aja jag har köpt lite saker iallafall, eller mamma har hihi. lägger ut bild på dom sen. jag höll seriöst på att spy idag, så jävla äckligt. finns det något värre än att spy ? det här inlägget blev rätt så tråkigt men skitsamma. det är inte lika vart som det var i helgen :o någon dag i veckan kommer det bara bli 10-15 grader.  och i helgen var det ju 25-30 grader. sen är det skolavslutning. eller nästa vecka på onsdag typ.. vet inte vad jag ska ha på mig. men jag vill iallafall ha lockigt hår då. hihi, men nu orkar jag inte mer. måste dricka upp min latte

RSS 2.0