FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT ..

FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE HAR SKRIVIT PÅ JÄTTE LÄNGE. JAG HAR INTE HUNNIT ELLER INTE BARA ORKAT. SÅ JAG KOMMER SLUTA SKRIVA PÅ ETT TAG, KANSKE BÖRJAR IGEN SEN. AJA, HARE SÄMST UTAN MIG! PUSS.

Ska sova nu

sha alla bloggläsare. nu ska jag krypa ner i sängen hihi. hoppas ni kommer sova gott. puss


sommaren är på väg

äntligen är sommaren snart tillbaka. snart är snön borta, och solen skinner ju. haha, fett skönt. på sommaren ska jag och Vendela bli bruna som, a jag vet inte. men vi ska iallafall sola och bada. Emelie och jag kanske skulle åka till Göteborg med min familj. haha. det bästa med sommaren är någ att det inte ät någon skola. hihi, i tre månader får man göra vad man vill. ååååååh jag längtar! aja, och på sommaren kan man bli brun. jag blir alltid brunare än alla andra men jag vet inte varför? jag kanske har ett bättre pigment. aja jag längtar iallafall dit. men jag lägger upp alla mina bilder från sommaren. tog inte så jätte många hihi. puss!

erica, lillen, pt, simon, jacob, robban och oliver. precis när skolan börja.


oliver. jag vet inte när för jag var inte med när dom tog kortet


haha jag. igentligen för ful föratt visas. jag vet inte när.


emelie och johanna. jag vet inte när men jag var med.


emelie. jag vet inte när men jag var iallafall med.


emelie och johanna. vet inte när, men jag tog kortet


jag. vet inte när.


johanna, jag och emelie. vet inte när, men den dagen kommer jag aldrig glömma


johanna. vet inte när. men jag kom till dom sen så jag var med.


johanna. jag vet inte när för jag var inte med.


johanna. jag vet inte när för jag var inte med.


johanna. vet inte när, men jag var inte med.


johanna. vet inte. jag var inte med.


jag och johanna. precis när jag hade färgat mitt hår.


lillen. jag vet inte när för jag var inte med.


lillen. jag vet inte för jag var inte med.


jag. vet inte när men jag kommer ALDRIG glömma den dagen.


jag. för ful för att visas. vet inte när.


oliver. vet inte jag var inte med.


emelie. vet inte när men jag var med.


rasmus. vet inte när men jag var med.


emelie och johanna. på kryssningen. jag sitter i sängen bakom.


simon. vet inte. jag var inte med.


emelie, jag och johanna. på kryssningen.


johanna och lillen. vet inte när men jag var med.


vendela. vet inte när för jag var inte där.

Godnatt för mig

nu ska jag sova alla bloggläsrare. jag är faktist jätte trött och jag mår dåligt. då är det bra att sova säger mamma, så det är precis det jag tänker göra, sooooova. jag vet inte om jag ska gå till skolan i morgon, men jag tror inte det. aja, ni får ta och sova gott. puss.


HUNGRIG!

jag är jätte hungrig. aaaj, min mage verker typ. och den kan ljunga låter det som haha, skoja. men jag är iallafall jätte hungrig. mormor gick precis. vi gjorde inte så mkt. hon sprang runt och städade och jag tittade på teve. haha. aja, nu kollar jag på några bilder jag, vendela, johanna och emelie tog för någon helg sen. haha, jag kommer ihåg allt. det är minnen man aldrig glömmer. aja, jag lägger ut bilderna nu. PUSS

jag och vendela kör hårt!


jag och vendela


jag, vendela, johanna och emelie


vendela och jag


emelie, vendela och jag

Mormor kommer över

min mormor kommer hit. haha, vi ska äta bullar och prata kul kul. aja, jag kan skriva mera sen. nt när hon är här, jag kan berätta varför sen. pussar!

GILLAR/DISSAR


1. Bästavännerna, dom är fan det bästa som finns. jag skulle aldrig klara mig utan dom. jag älskar dom av hela mitt hjärta. johanna, vendela, emelie, malin och emily utan er inge mig.

2. Mat. Något som ingen kan leva utan, tänk er alla barn utan mat, dom är smalare än den smalaste spagetti haha jag lovar asso seriöst utan mat fyfan, jag älskar mat , mat mat mat. malin <3 mat, så är de bara. MER MAT ÅT FOLKET!

3. Zac Efron. seriöst, finns det någon sötare kille än honom? han är så jävla söt! haha. jag skulle kunna skriva om honom i en vecka. det finns ju många som är snygga, man Zac är fan snyggast. + att han har dom finaste ögonen




1. SKOLAN! Har verkligen inte någon lust med skolan, den får mig att må skit fyfan. Man längtar inte man får ju typ ångest när man går upp klockan 7 på morgonen och vet att en hel skoldag är framför en, usch jag bara säger USCH. TA BORT SKOLAN!

2. Dåligt smink. varför säljer man dåligt smink när det är dåligt? är det för att känna pengar eller. men då kan jag berätta att man kännar mindre på det. för ingen som har köpt brunkrämen eller fondationen kommer någonsin att köpa den igen. haha

3. tandläkare. dom är så läskiga. asso dom tar ju sina händer i min mun och håller på. DET ÄT VIDRIGT!

Godmorgon

hoppas alla har sovit jätte gott! själva har jag nt sovit så jätte bra. aja, när jag vaknade ringde mamma föratt kolla hur jag mådde, asså om jag skulle te skolan eller nt. jag gick nt te skolan idag igen. jag har så jävla ont i halsen, jag kan nt änns prata. aja, nu sitter jag här och lyssnar på musik, hihi. vaaa? kolla dt är en tjej som har kopierat min text te oliver. jag hade skrivit så här på min press förut " jag sa att jag älskade dig, men du sa inget tebaka. jag tittade på dig flera gånger, men du tittade bort. jag sa att det var dig jag ville ha, men du ville inte svara. så därför ska jag försöka göra det omöjligt. jag ska glömma dig. " och nu har hon också skrivit dt?!?!?! hon eller han heter JJEO' . aja, taskigt! idag ska jag kolla på teve och sova. hihi, men jag orkar nt skriva mera nu. fast jag lovar att jag kmr skriva minst två gånger te idag, haha. puss!

Godnatt och sovgott

nu ska jag sova alla bloggläsare, hihi. jag är faktist jätte trött. aja, imorgon är dt skola, neeeeej! fast jag vet ändå nt om jag ska gå. hoppas nt dt. för måndagar är absolut den tråkigaste dagen av alla. då är dt bara tråkiga lektioner och alla är trötta. tråk tråk. men jag måste gå nu. pöss!



imissu

nu har jag och mamma jobbat förfyllt, hihi skoja. mamma och pappa åkte iväg föratt handla för två timmar sen typ, och då fortsatte jag att slipa lite men nt så mkt. haha, fast jag blev ändå jätte smutsig. aja, jag pratade precis med emily. JAG SAKNAR DIG GUMMAN! hihi, men jag kan lägga ut några bilder föratt jag är så snäll, skoja. men jag lägger ut dom snart. aja, jag ska gå ner och äta snart, har nt ätit på fyra dagar nästan, asså jag har ju ätit men när man är sjuk har man ju ingen matlust så. okej, men nu kmr bilderna. PUSS.

precis efter jag hade slipat


igen


emily och jag, vi sa väl föralltid ?

Bacon+Ägg

jag är supermätt, åt precis familjefrukost. hihi, vi gör nästan dt varje helg. mummmmmmmmmmmms. aja, jag är sjuk idag igen. åååh dt är as jobbigt! idag skulle jag igentligen vara med vendela, johanna, lillen och anden men dt går ju nt nu. aja. nu sitter jag och mamma i mitt rum och slipar mina klädgrejer, asså dom som man har kläder i, haha. kul kul. dom ska bara bli vita om någon ville veta, jag vet att alla ville veta, haha. men nu måste jag gå och hjälpa mamma. PUSS

B A J S

Jag börjar seriöst få damp på min dator. Den krashar hela tiden. Det känns som att nån dag kommer den att gå sönder, typ brinna inuti. Bajs. Och alla bilder. Aja. Ska försöka fixa det där nån dag. eller så slänger jag shiten och köper en ny. eller nt jag utan mina föräldrar, hihi. då kanske jag kan få en rosa bärbar data, eller en svart bara. aja, måste gå nu. PUSS.


Vad är dt för fel

på sverige ? hur fan kunde snälla, snälla nästan vinna ?! , hon är ju förfan sämst! aja, hon vann ju iallafall, utan hon oprah tjejen vann. hon var ju iallafall bättre än caroline of ugglas. men jag tyckte att alkastars var bra . fel stavning men aja. orkar nt skriva mera nu. PUSS

Melodifestivalen

börja snart. eller nt så jätte snart, men om nåra minuter. hihi, vem tycker ni ska vinna  ? jag vet faktist nt vem jag tycker. alla förutom caroline of ugglas eller vad hon nu heter. HON ÄR VERKLIGEN SÄMST! seriöst, jag fattar nt hur hon kunde gå vidare. aja, vi ses k a n s k e. PUSS.


FULAST!

let's dance och hjälp!

jag kollade nyss på let's dance och hjälp. haha kul kul. dt var så jävla bra att Elisabet åkte ut. hon var ju sämst redan från början! aja, måste typ gå och lägga mig snart. är as trött. PUSS.

Inte igen..

ååååååh! skrev värsta texten så råka jag trycka på någonting annat. aja, orkar nt skriva om den. PUSS.

Fortfarande sjuk

god morgon och god dag bloggen. jag är fortfarande sjuk. usch, idag skulle jag ju vara med vendela och johanna. men nu blev dt nt så. aja, jag kan ju vara med dom någon annan dag. men jag hoppas jag blir frisk idag, för då kan jag vara med vendela, anden och någon mer imorgon. hihi. aja men vi ses. PUSS.


God natt för mig

god natt alla bloggläsare. hoppas ni kmr sova gott. hihi. PUSS.

allra Bästavän

malin          
                 FÖRE                               EFTER 
emelie
          
                  FÖRE                              EFTER
 Tiden går å vi är fortf bästavänner
 


Träning

jag kom precis hem från träningen, eller dt var ingen träning. vi tog foton, asså lag grejsor. hihi. aja imorgon tror jag att jag ska vara hemma. eller jag vet nt? vi får se. men iallafall jag ska typ gå ner och kolla på teve snart. hihi. jag smsar med anden. han är så jävla söt! hihi, aja jag skriver kanske mer sen. PUSS.

finaste andeeen' <3

TJOOOOOOOKIS

hej alla bloggläsare. jag sitter framför datan och tjokar mig. hihi jag äter chips, eller pommes pinnes heter dt. aja jag ska sminka mig snart. hihi, jag vet vad ni tänker. varför sminkar jag mig när jag är sjuk? jo, vi ska ta kort med handbolls laget. sååå. aja men nu måste jag gå. PUSS.

malin har också varit en liten shit


handbolls laget.


.

vendela führ - livsglädje
johanna stålnacke - mitt allt
kimberly wremborn - flummbästis
emelie olsson - syster
malin törnblom - älskling
emily ehn - saknad
linnea myrsten - snällast
linnea käll - finast
elin eriksson - gullunge
alexander rodillas - bästavän
oliver thorvaldsson - sötaste
simon andeberg (?) - fjortis
anton larsson - cooling

TRÅKIGT!

jag har jätte tråkigt!

hemma idag

jag är sjuk så jag är hemma från skolan. yes, i hate school. aja jag har typ feber, ont i mage, ont i huvet och ont i halsen. blä, jag har absolut ingenting att göra. kanske ska gå ner och kolla på film sen. hihi, fast jag ska bomba min blogg. mohaha. men jag skriver mer sen. PUSS.

LÖSHÅR & JEANS

jag är så jävla onöjd med mitt utseende. och mina kläder. så jag och nån mer ska åka och köpa kläder, smink, löshår, osv te mig. hihi. aja men jag lägger upp några bilder
/ m


sjuuuuuuk ;S

precis. jag är sjuuuuk. jag har typ feber, jag hostar och jag har huved värk. usch, jag är nt så ofta sjuk, men när jag är sjuk så är jag verkligen sjuk, fattar ni ? aja jag gick hem idag från skolan och drekt när jag kom hem somnade jag. haha. men iallafall, idag skulle jag igentligen vara med kimberly och pt. hihi vi skulle ha åkt skridskor, men dt gick ju nt. men vi ska åka någon annan dag. kulkul. men snart måste jag typ gå ner och göra läxor. huhu. JAG HATAR SKOLAN! aja men jag skriver mera sen , i promiiiiiiise / m

erica , pt , simon , jacob , robban & oliver .
saaaaaaaaknar verkligen sommaren .

LISTA

DAGENS:

Klädsel: 
jeans och canada tröja (a)
Smink: mascara, brunkräm, vitpenna och läppglans
Frisyr: utsläppt
Låt: ingen speciel
Vill ha: sommar
Sjuka: Javene
Drog: Flumm x)
Saknad: massa ..
Köp: godis x)
Godis: massa
Attityd: båda
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: fyfan vad ful!

FÖRSTA:
Bästa kompis:
  javene
Kärlek: jag börjar att glömma honom nu :D
Husdjur: inget
Semester: jag fattar nt frågan ?
Jobb: cepe skola
Köpta skiva: Ingen aning
Riktiga kärlek: Jadu,
Konsert: vaa ?

SISTA:

Personen som smsade dig:
kimberly
Personen som du kramade: malin
Personen som ringde dig: papi
Personen som du ringde: jag har nt ringt någån idag ;O
Personen du sa 'jag älskar dig' till: johanna
Bilfärd: kmr nt ihåg
Filmen du såg: SAW varen senaste
Gången du grät: kmr nt ihåg
Måltiden: skolmaten xO

SKULLE DU:

Våga hoppa fallskärm:
sjääälvklart (A)
Våga hoppa bungyjump: aaaaaa!
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: nt för mkt :o
Kalla dig själv lycklig: ja typ,
Hellre ta bilden än vara med på den: dt beror på ^^
Kunna gråta över en kille: beror på
Kunna gråta över en tjej: om dt va en vääään
Ljuga för någon: En vitlögn i nödläge.
Kunna springa 50mil: nej aldrig !

VAD:

Gör du just nu:
bloggar
Ska du göra imorgon: åka skridskor med kimberly och pt :D
Säger du till dig själv: när allt känns svårt: du klara dt typ :s
Har du med dig in på bion: kompis & gooodis lr popcoorn ;)
Är det för färg på dina byxor: blåa typ
Är det för väder hos dig just nu?: snööö -.-
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: utseende
Skulle du göra om du vann på lotto: shoppa massa

BLANDAT:

Är du blyg inför det motsatta könet:
dt beror på vem dt är
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 13
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: aaaa,
Använder du huvtröjor: vad är dt :O ?
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: piercing
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: samma,

VAL:

Solnedgång eller soluppgång:
solnedgång
Sommar eller vinter: sommar lätt
Vilken ålder har varit bäst hittills: javene
Sova på sida, mage eller rygg: mage :$

alla tjejer gör testet

Hur gammal är du? 12
Har du det bra hemma? a
Har du bra självförtroende? Nej,
Kan du lita på dig själv? Neee
Hur tycker du att ditt liv är?  sådär
Har du ett bra liv tycker du? Jag tror dt
Vill du ändra på något i ditt liv?  Jaaaa
Är du nöjd med din kropp? Nej, ;)
Något du vill ändra med din kropp? Allt typ


Kärleken
Har du någon kille/tjej? Nej!
Vill du ha kille/tjej? Ja!
Gillar du någon nu? Japp
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? ohja!
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? längre än mig!


Vänner

Har du bra vänner?  Japp
Du tycker om att va med dina vänner? Bästa som finns!
Har du många vänner? Ja typ :)
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Få bra vänner.

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder? nej för dt är jag nt
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? nej aldrig
Har du fått höfter? jag vet nt
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? Vara på stan med kompisar
Du älskar att shoppa? Absolut hihi :D
nöjd med
[ ] Ögon
[ ] Näsa
[ ] Händer
[ ] Fingrar
[ ] Naglar
[ ] Ögonfransar
[ ] Läppar
[ ] Öron
[ ] Ögonbryn
[ ] Ben
[ ] Ansikte
[NEJ!] Hy
[ ] Lår
[ ] Hår
[ ] Röst
[ ] Fötter
[ ] Tår
[ ] Rygg
[ ] Armar
[ ] Rumpa
[ ] Mage
[ ] Helheten


bloggen får vila

precis, jag har så mkt att göra nu och jag hinner nt med att skriva på bloggen. jag har massa prov och läxförhör som jag måste kunna så jag hinner verkligen nt. men jag lovar att när jag får tid ska jag skriva ett jätte långt och bra inlägg. hihi okej ? men vi ses sen. PUSS.

MOBIL LISTAN

Ta fram din mobil & var ärlig

HAR DU PUSSAT NUMMER 2?

oliver thorvaldsson , nej han vill nt

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?
rasmus bergstöm , kompisar

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 12?
buss , aldrig ? 

ÄR NUMMER 16 SÖT?
eengzell @ , ingen aning

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 21?
felix , haha vet nt

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 29?
jenny m , varje dag i skolan

GILLAR DU NUMMER 35?
lillen rodillas , a som bästis

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 38 DEN SENASTE MÅNADEN?
mami , jaa ?

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 40 NÄSTA GÅNG?
mandi , jag vet nt

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 41?
mormor , a bästisar

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 45?
papi , jag tror dt

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 49 ?
simon , vet nt ?

VAD PRATAR DU & NUMMER 54 OFTAST OM?
vendela führ , vi pratar om allt !

SKULLE DU TÄNKA DIG ATT BLI TILLSAMMANS MED NUMMER 56?
pt , ääääh nej ?

VILL DU PUSSA NUMMER 60 ?
vicke , aldrig i livet !

VAD BRUKAR DU & NUMMER 62 GÖRA TILLSAMMANS?
väginformation , va ?

jag har tråkigt så jag slänger in lite listor

dumhetstest

[x] tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
[x] tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
[x] du har gått in i en glasdörr
[?] du har hoppat ur ett fordon som rör sig
[x] du har slagit dig själv
[x] du har tänkt på nåt roligt så du börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
[x] du har sprungit in i ett träd
[ ] det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
[x ] du testade precis om du klarade det
[x] du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
[x] folk har kallat dig långsam
[x] du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
[x] du har nån gång somnat på en lektion
[x] du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad du pratade om.
[x] folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
[x] du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
[x] du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
[x] du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
[x] du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märkt det
[x] du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
[x] du råkar göra sönder väldigt många saker
[x] du har trillat av stolen då den stått helt still
[x] du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen


1-10: Du är inte ett dugg dum ! :o
11-18: Lite dum är du allt ! :)
19-23: Du är mycket dum/klumpig ! :P

test
Ditt efternamn slutar på son - Nej horn
Du känner någon som har samma förnamn som du -
Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du - nej
I din familj är ni 2 barn - a , med mig
Du bor i villa  - ja , i en röd också
Du bor i en tätort - vad är dt ?
Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla - ja
Dina föräldrar har gift sig - a , dt har dom
Din mamma är yngre än din pappa - ja
Din familj har en Volvo - nej , saab och bmw
Din familj har en silvergrå eller röd bil - en av dom är silvegrå , den andra är svart
Du har tillgång till Internet hemma - ja
Du har egen mobiltelefon - ja
Du har ett eget rum - jaa
Du har varit på skärgården - men jaa
Du har varit utomlands minst 2 gånger - ja
Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna - ja
Du har varit i Grekland - ne
Du har varit på Öland minst 2 gånger - nupp
Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger - aldrig
Din familj har en husvagn - nej
Ingen av dina föräldrar röker - nej
Din pappa är lite lätt överviktig - nej
Du idrottar flera dagar i veckan - ja
Du har husdjur - nej
Du får månadspeng - ja , vad annars ?
De flesta i din familj är blåögda - jag tror dt :$
Du äter McDonalds - inte så ofta , mamma och pappa gillar nt dt ? :O
Du följer Melodifestivalen ibland - alltid :P
Du gillar att äta jordgubbar och plocka äpplen - love jordgubbar
Du är naturligt blond -  ja
Du var blond när du var liten - nej , blond och svart
Du får lätt fräknar på sommaren - nopp

lista på 100 frågor

100 frågor
testet börjar: 23.21

1. Fullständigt namn?-  malin frida carlehorn
2. Ålder? - 12 :O 
3. Vart bor du? - Tyresö
4. Bor tillsammans med? - kimberly
5. Färg på ditt hus? - rött är coolast
6. Hus eller lägenhet? - hus
7. När är du född? - 1996
8. Klass? - 6f
9. Vilket år tar du studenten? hahha jag sover orkar inte tänka -.-
10. Något jobb? - hha nejj
11. När gick du upp i morse? - sent
12. När ska du sova? - ingen anning , börjar bli trött
13. Duschat idag? - jaa
14. Kramat någon idag? - alla
15. Pussat någon idag? - vendela hela tiden
16. Vad har du ätit idag? - ingenting typ , är as hungrig 
17. Dagens klädsel? -  jeans och vendelas tröja
18. Dagens smink? -  mkt
19. Dagens sötnos? -  alla
20. Dagens roligaste? - emelie lätt

Socialt.
21. Har du många vänner? -  så det räcker...
22. Hur många har du kysst? - ingen anning
23. Vem kramade du senast? - vendela
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - jätte många :O 
27. Har du pojk-/flickvän? - singel
28. Vem pratade du med i telefon senast? - kimberly
29. Vem fick du senast sms ifrån? - felix


Favorit:
31. Film? -  många !
32. Låt? -  massa
33. Mat? - ingen anning  
34. Dryck? -  cola
35. Färg? - alla   
37. Stad? hmm..   
38. Land? - venne
39. Ämne i skolan? - inget ! 
40. Människa? - nej apa ? 

Senaste:
41. Personen du tänkte på? -  oliver
42. Personen du kysste? - haha
43. Gången du spydde? - ..
44. Gången du grät? - vet nt 
45. Pizzan du åt? - igår åt jag banan och curry
46. Gången du var i Göteborg? - varje år
47. Gången du var i Stockholm? - hela tiden , jag bor här !
48. Gången du var full? - tsss
49. Gången du var hög? -  haha jag blir lite konstig ibland 
50. Gången du var kåt? - öh ?

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - båda
52. Hund eller katt? - vene
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - ut och festa tror jag 
54. Tvspel eller datorspel? - olika
55. Singel eller upptagen? - singel.
56. Hångla eller ha sex? -  hångla 
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead?  playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? -  bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? -inte så mkt för tv 
60. Blont eller svart hår? - blond
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller Stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - vänsterhänt
65. Coca cola eller fanta? - cola lätt
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - hm...
68. Älska eller älskas? - båda!
69. Leva eller dö? - leva livet !

Antal:

70. Personer du älskar? - många
71. Personer du hatar? - finns väl nåra  
72. Gånger du varit full? - hah jag har aldrig riktigt festat på riktigt men jag har väl blivit lite konstig  
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - va?
74. Glassar du ätit på en dag? -tss daim :)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - inte en anning
76. Gånger du haft minnesluckor? - haha va ?
77. Gånger du varit hög? -  ibland händer de väl ?!
78. Personer du saknar just nu? - alla
79. Gånger ditt hjärta brustit? - många

Vem:

80. Vill du kyssa nu? -haha det villl du väl veta ?
81. Ska du träffa imorgon? - kimberly , kanske vendela emelie anden felix hampus osv
82. Sjöng du senast för? - haha mig själv tror jag
83. Hade du senast en msn-konversation med? - vendela  
84. Spelade du tvspel med senast? - ojojoj ingen anning
85. Vill du ta med på resa nu? - emelie
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha dom ja hatar
87. Förtjänar att dö? - hm
88. Är söt? - oliver
89. Vill du sova jämsides med i natt? - min mobil lever jag för (a) :$ 

Vad:

90. Gör dig glad? - vänner
91. Gör dig ledsen? -  när andra är ledsna
92. Vill du helst göra nu? -  gå ner och äta
93. Önskar du att du slapp göra? -  hmm.. mycket!
94. Vill du ha nu? -  mat :)
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - moneymoneymoney
96. Längtar du till? - sommaren !
97. Tycker du om dina betyg? - hmm.. .
98. Ångrar du i ditt liv? - men gud ??!? sjukt mycket
99. Är det bästa som hänt dig? - vännerna 
100. Hur mycket är klockan? - 23.34


STUVSTA

haha, idag var jag med emelie vendela och johanna. eller dom sov hos mig. hihi. aja vi hade jätte kul iallafall. sen när vi vaknade gjorde vi hos klara, men då skulle johanna hem för hon skulle få gäster. då åkte vi te stuvsta och träffade vendelas killar, hahaha. skoja. men vi träffade Feelixzs ' hampuust ' DAWOUR ' osv. kulkul. vi kanske ska träffa dom imorron också. fast jag ska vara med kimberly då och då ska vi kanske vara med. aja orkar nt skriva jätte långa texten. så god natt. PUSS.

emelieo' jyhanna' stiiil' toooday

sha alla bloggläsare. hoppas ni har sovit gott. dt har iallafall jag hihi. aja har sminkat mig och klät på mig. jag ska någ ta den tidiga bussen idag, den går ju typ kvart i. aja måste skynda mig, men jag skriver mera på kvällen, okej ? PUSS.


fanfanfanfan

fan också. jag såg ut som en jävla mupp idag. men dt brukar jag, men idag vare mer än vanligt. mitt hår var helt cepe och mina kläder var mer cepeare. aja jag såg iallafall ut som en missbildad kossa. jag hade jeans och en hammarby t-shirt. alla kommenterade min t-shirt, vad fan lämna mig ifred. och sen flummade jag emelie och johanna as mkt. haha, som efter slöjden dansade och sjöng jag och johanna. haha, och sen på stugan ritade vi k*kar i jacks bok. haha och jätte mkt mer. mohahahaha han blev vet sur. men läraren blev surare ;S aja imorgon ska jag vara med vendela, emelie och johanna. vi kmr vara ute hela tiden tror jag. hihi kulkul. saknar vendeeeeeela asmkt. emelie, saknar tiden näre bara var du och jag. aja vet nt vad jag ska skriva om så jag skriver dt jag tänker. hihi. skriver med turken. han tror seriöst att han är snäll. haha. aja vi ses . PUSS.

god morgon

god morgon alla. jag har asont i magen, men jag måste ändå gå te skolan. usch, jag hatar skolan. aja måste sminka mig, äta, välja kläder och sen gå i en halv timme. tror ni att jag kmr hinna dt? dt tror iallafall nt jag. men nu måste jag gå och sminka mig. så vi kanske ses. PUSS.

Godnatt för mig

god natt alla. nu ska jag gå ner och äta lite och sminka av mig. hihi. mamma och pappa klagar alltid på att jag går och lägger mig försent, men dt är ju bara föratt jag skriver på bloggen (a) hihi allt för er blogg läsare. okej, men jag är faktist ganska trött. jag går och lägger mig 12 typ, somnar 2 och går upp 7. dt är ganska jobbigt när man gör dt varje dag. aja måste gå nu. PUSS PÅ RUMAN :*

nu får jag seriöst damp

jag hade skrivit värsta texten om oliver, asbra. och sen glömde jag att spara den. nu förstår jag verkligen varför han nt gillar mig. aja orkar nt bry mig nu. hejdå

INSANE - Gröna Lunds stora nyhet

hej alla glada, är dt bara jag som längtar efter sommaren ? sommaren 08 var bäst. men den här sommaren kmr säkert bli lika bra. då ska jag , emelie och vendela åka te Gröna lund varje dag hihi. och då ska jag träffa min farfar. jag saknar honom. senaste gången jag såg honom var 07. han bor i göteborg så vi kan nt träffas så mkt. dt var sommaren 08 som jag träffade lillen , oliver , anton , simon , osv. hihi. aja längtar dit iallafall. har ni hört om gröna lunds nya berg och dal bana? Den 25e april är den klar tror dom, den är 75 sekunder lång. & ser ut såhär:



franska prov

shululuu (a) asså jag orkar nt skriva värsta långa texten nu, för dt finns inget att skriva om. har varit i skolan och pluggat. dt är typ dt ända jag har gjort. + vi hade bara tråkiga lektioner som vanligt. juste vi hade franska prov idag, huhu. dt gick as dåligt! jag vill verkligen nt göra omprov igen. aja, men nu ska jag fixa min design. kan någon hjälpa mig? PUSS!


mjukisbyxdagen igår

hejhej! igår vare mjukisbyxdagen. och inga hade mjukisar nästan :O, muppar. aja jag måste gå nu, skolan börjar snart. men jag skriver mera ikväll loooovar. juste ville bara säga att vi har franska prov idag, yes! jag kan ingenting ;O huhu. PUSS!

omprov

hejsan svejsan! bara så att ni vet så kmr jag nt skriva på kvällen, för då måste jag plugga. vi har franskaprov te imorgon, ocj gad hade glömt dt. ojoj, jag vill nt göra ett te omprov. huhu. men bara så att ni vet dt. okej men måste gå nu. HEJDÅ!

malin <3 kimberly

tjaba tjena hallå bloggen! haha skoja. nu ska jag berätta om min dag. okej? aja jag göre iallafall. jag vaknade rätt så tidigt. vaknade kl 7 typ. sen gick jag upp och drack oboy, my everything. haha. sen gick jag upp i mitt rum och skrev lite lite lite på bloggen. sen sminkade jag mig och bytte om. sen åkte jag buss te skolan, orkade verkligen nt gå. sen kom jag te skolan och lalala. och sen lisa ba " om du nt har din kontaktbok måste du gå hem och leta efter den " och då vare bara att börja gå :O. fast jag skulle nt gå, jag skulle ta bussen. busig! och då satt jag typ där och väntade på bussen i seriöst 1 timme, suck. jag och johanna skulle åka, föratt hon hade också glömt den. hihi, och medans vi väntade ringde vi te maria tysk. hahahahaha. dt är 6a's mentor typ. jag ba " hej dt är malin från 6f. " hon ba " nemen hallå dt är maria " haha, sen jag ba " kan du säga te lisa att våran buss kmr om typ 1 timme. hon på nemen dt är såklart " . hihihi, sen smsade madde mig, hon ba " lisa har din kontaktbok ". fatta hur jävla förbannad jag var då. sen kom jag tebaka. aja orkar nt berätta lektionerna. på lunchrasten gick jag emelie lillen och anton te ICA. coolingar jag vet. hahahahahaa. jag hade inga pengar som vanligt, men dom andra hade. emelie köpte två choklader, lillen en monster och anton en monster. aja sen mer lektioner. sen efter skolan åkte jag och kimberly hem te henne. eller man kan säga hem te oss, för jag har flyttat in dit. mohahaha. vi åt mackar och drack wannabe oboy, dt var typ dumle :O ? . sen gick vi te hennes rum och satt framför datan. aja nu kmr jag te dt ROLIGASTE. vi hade typ smsat med pt och han sa att dom skulle ha träning, så vi skulle åka och kolla. hahaha men dt blev mkt knass. först gick vi te busshållplatsen. och när vi kom dit hade bussen precis gått. suckarnas suckar. men sen dansade vi för vi hade ingenting att göra medans vi väntade. vi juckade typ. och då kmr en kille från våran skola i en bil och bara skrattar åt oss :$ pinsamt. men jag och kimberly bara skrattade ihjäl. hahaha. sen kom bussen och vi visste nt vart vi skulle av, så vi gick av vid bollmoraberg för dt låter ju som bollmorahallen. smarta. och både jag och kimberly är as mörk rädda. ojojoj. sen frågade vi en tant vart hallen låg, och hon ba började babla på. konstig? sen sa hon att vi skulle gå te tyresö c och fråga efter vägen. så vi gjorde dt. men på vägen dit ramlar vi ner för en backe, och jag bara snurrade runt och gled, och kimberly bara ramlade på mig. hahaha. sen när vi kom te tyresö c, där vid deras parkering frågade vi några om vägen. och dom ba " men ni kan följa med mig, jag ska ändå dit " och vi gjorde dt :O , jag fattar nt hur vi vågade. men dt var ju lixom en tant som hade tagit bort sitt ena ben. stackar! sen gick vi och kollade på deras träning. kul kul. haha, sen när vi väntade på killarna flummade vi as mkt. te alla som gick förbi, vi ba " hallåhallå " typ och ba " tjaba tjena hallå " dt är därför jag skrev dt där uppe ;D. och så vare en kille, han ba " vill du ha en sovenir, oj felstavning. men iafall och då höll han fram ett par använda kalsonger? :O. sen ringde jag mamma och då var hon as arg. för vi ljög om vart vi skulle. te kimberlys föräldrar sa vi att vi skulle te mig, och te mina sa vi att vi bara var ute på deras tomt typ :$ . fast som tur var så varom nt arga. tack och lov. sen åkte vi hem, asso jag te mig och kimberly te sig. saknar henne redan as mkt. och juste vi är gifta nu. jag frågade henne och hon svarade jaaaaaaaaaa! och nu sitter jag här och är bajshungrig. men vi ses. PUSS!


skolan

god morgon! idag börjar skolan, jipi. skoja. har jag smikat mig, ska bara byta om sen är jag klar. yes, jag trodde att jag skulle försova mig. bara föratt jag somnade 2 typ. så jag är ganska trött nu. hihi, men jag måste typ gå nu och leta efter busskortet. hoppas hoppas hoppas att jag hittar dt. för du sliper jag gå i skylan . PUSS!

oliver thorvaldsson
dt finns en extra speciell kille . han är seriöst mitt allt & jag älskar honom av hela mitt hjärta . jag kmr ihåg första gången vi träffades som om dt var igår . vi hade haft hemkunskap i kumla . sen gick jag & johanna och mötte dig . & sen dt ögonblicket har jag älskat dig . du är så jävla snäll , söt , fin & allt sånt där . du är helt obeskrivligt underbar . dt ända jag tänker på är att få vara nära dig . & då jag får känna din värme . när jag är med dig står tiden stilla . du är ljuset i mitt liv . jag skulle aldrig klara mig utan dig , seriöst . jag vet att jag nt betyder något för dig , men du betyder världen för mig . jag vill verkligen att dt ska bli vi två . så jag kmr kämpa tills dt bli dt . oliver thorvaldsson . JAG ÄLSKAR DIG !

hela sportlovet

hejsan svejsan! på dt är inlägget ska jag skriva allt jag har gjort på sportlovet. eller jag ska försöka, jag är rätt så glömsk. men jag ska försöka för bloggens skulle. haha okej jag börjar med lördagen 24/2. va jag med kimberly och becca typ, hon va fett blyg men dt brukar man ju vara första gången. & speciellt om man är ensam . vi sov hos kimberly & hade lite kuligt . hon har största huset ever :O , skitfint ju. men sen åkte becca hem typ . & jag var kvar hos kimberly . men sen ringde mamma och ba , men vi kmr och hämtar dig nue . klockan var typ bara fem . men sen åkte jag hem och tittade på melodifestivalen . hahaha , jag är beroende. på söndag 25/2. vaknade jag och hade asont i nacken. men jag kmr faktist nt ihåg vad jag gjorde på söndan, anting var jag bara hemma och titta på teve eller så var jag med malin på kvällen. aja spela roll. sen på måndag 26/2 var jag typ med malin, anton och lillen tror jag. vi hade lite skoj. haha vi var hela kvällen och vi gjorde jätte många saker, jag orkar nt skriva alla. så jag säger en. vi gick te alléplan och var där. sen kom lillens mormor. haha, hon ba " mormors lilla pojke " hahahaha. lillen ba " mormor, vad fan göru ! " . eller vi kanske gjorde dt på tisdag. okej dt var antingen på måndag eller tisdag. aja sen på onsdag var jag med malin , johanna , lillen och rasmus. först var jag och malin för hon sov hos mig. sen kom johanna och då gick malin hem? aja sen skulle lillen och rasmus komma och då kom hon tebaka. sen gick alla hem. och på torsdag var jag med vendela , ammi och malin. vi möttes hos malin och sen gick vi te IP. sen åkte vi typ te haninge c. hahaha vet nt varför. sen sov alla hos mig te fredag. på kvällen kollade vi på en film. den heter typ " signs " . hahaha , fast alla somnade under filmen förutom malin. den är bajs tråkig. bara föratt jag kan den typ utan te. asså den handlar om utomjordingar, haha moget. sen när vi vaknade ringde vendela och ammi Hanna L " hetalinjen ". haha.  sen gjorde vi oss klara. men dt gick nt så bra för mig. när vi skulle gå, skulle jag gå upp och hämta mina pengar, men dom var nt där :O mitt hjärta stannade typ. då sprang vi och letade i mitt rum. sen struntadejag i pengarna. och då när vi skulle gå märkte jag att jag nt hade nåra nycklar. så jag var tvungen att leta rätt på lådan med nycklar. sen skulle jag bara hitta rätt nyckel. och dt var nt lätt, dt var typ över hundra nycklar. sen hittade jag som tur var rätt nyckel. och då missade vi bussen te alléplan, så var tvungna att gå. ASKALLT! sen åkte vi te tyresö c. eller jag vendela och ammi. malin skulle typ hem och göra nått. men iallafall och när vi var i tyresö c mötte vi mandi och soffe. och sen pratade dom med pattis. aja sen åkte vi ni te stan och väntade på malin där. asso gullmars. sen kom malin och då åkte vi te t-centralen. och dom köpte .. och en lättöl. haha den smakade piss. seriöst. aldrig mer! sen gick vi och köpte löshår te vendela. sen skulle jag och malin på träningen så hon åkte hem te sig och jag te mig. sen kom jag hem jätte sen. för bussen var typ försenad. så mami kom och hemtade mig vid alléplan. tack mami ! och när jag kom hem ringde putte och bara " vi står utanför dig nu " jag ba " men jag ska nt på träningen " . sen smsade jag med malin. vi små bråkade lite. nu är vi sams. sen åkte jag mami och papi och köpte hamburgare. gott gott. sen somnade jag. sen på lördag skulle jag vara med malin och rasmus. men jag orkade nt och han nt . fast jag hade sminkat mig och bytt om och allt. sen på kvällen åkte mami och jag te ICA och köpte limpa och lite annat. sen häntade vi pizzan. mohahah, jag tog min favorit som vanligt. BANAN OCH CURRY. dt låter vidrigt men dt är jätte gott. sen senare på kvällen chattade jag med emily vendela stoffe kevin tobias osv. haha. jag och emily kom på värsta braiga smeknamnen te oss. lägger kanske upp en bild på oss. haha. sen gick jag och la mig 12 typ. fast jag kunde nt sova. somnade typ 4. och vaknade 9 :O . ojojoj, jag fattar nt att jag vaknade så tidigt. jag är fett stolt! jag vaknade av att emelie ringde mig på mobilen. haha göllönge. och idag skulle jag ju igentligen åka te stan med mami. men ingen av oss orkade. haha. så jag ska vara med malin sen, vi ska typ åka te något centrum. fast nt te tyresö c. haha dt suger. men ska sminka mig och byta om, sen är jag klar. mohahahaha. aja vi ses PUSS!


god morgon

god morgon alla! hoppas ni har sovit bättre än mig. jag vaknade precis och dt förstår jag verkligen nt. jag gick och la mig ganska tidigt igår, typ halv 12. och sen lågg jag i sängen och kunde verkligen nt sova. jag somnade 4. Aja, nu sitter jag bara i mitt rum. ingen annan har vaknat förutom jag. och jag är bajsahungrig men jag orkar nt gå ner. haha slöis. jag fattar nt att lovet är slut imorgon. huhuhu. jag vill nt gå upp tidig, gå te skolan i snön, vara i skolan och vara tyst och blyg, sen gå hem i snön, och sen sätta på datan. dt verkar ju lite onödigt, ellerhur? Aja jag saknar jätte många som jag nt hunnit träffa. dt är emily , emelie , kimberly , johanna osv. emily är den jag saknar mest. vi hade typ nt varit på två år. sen var vi en helg. men vadå inget mer eller? jag ska kämpa för oss emily! aja idag ska jag åka in te stan med mami. yes. vi ska köpa byxor te mig. och smink, och tröjar osv. mohahaa. jag är jätte glad. juste vi ska kanske köpa löshår te mig. cepe frisören klippte mitt hår te axlarna typ. dt är as kort. Tycker ni att jag ska färga tebaka mitt blond hår? svara ärligt. skriv i kommentar. för jag vill verkligen bli blond igen. men iallafall om jag nt åker te stan med mami ska jag träffa rasmus och malin. vill nån vara med? snälla, tänk om dom bara ligger och myser i soffan, vadå ska jag ligga där själv eller? :O vet ni, förut när jag var med johanna, lillen, malin, och rasmus. så skulle lillen och rasmus gå hem. och då fick malin en kram från rasmus för dom är ju tsm. och johanna fick en kram av lillen för dom är ju också tsm. men jag fick ingen kram av någon. huhuhu, mobbad jag vet. jag vet nt varför jag berättade dt. juste för malin och rasmus ska ligga och mysa och jag frysa. hahaha dt rimade. aja nu ska jag typ resa mig upp och gå ner och äta. min mage knorrar. haha. jag lägger ut bilder från idag sen på mig och vad jag köpte. PUSS!


dampa balle

nu får jag seriöst damp! jag har gjort en header och allt, och sen skulle jag kolla om dt gick. men självklart så gick dt nt. jag får damp. min design är helt cepe och ingeting blir som jag vill. och den där hemsidan designadinblogg.se, jag fattar ingenting. äre bara jag som nt fattar eller? allt blir bara fel och fult. jag ville ha värsta speciella som ingen annan hade typ. men allt blev bara konstig, och bajsigt. aja jag måste typ göra mig klar. för jag ska träffa malin och rasmus. men istället skriver jag på bloggen (a) allt för bloggen ju. aja PUSSHEJ!


så här såg headern ut, fast mkt större.


tack emily

tack emily ! emily var jätte snäll och gullig som vanligt. hon försökte fixa min header men dt gick nt så bra. men tack föratt du försökte iallfall. aja , jag ska typ vara med henne på torsdag nästa vecka. kulkulkulkul ! saknar henne asa mkt. vi ska typ vara hemma hos henne och leka. hihi. men måste gå nue. PUSS!


en jätte gammal bild på mig och emily . då , nu , sen , föralltid ! :*


hjälp

SNÄLLA HJÄLP MIG! min design blev helt konstig, och jag vet nt varför men min Rubrik syns nt? jag behöver verkligen hjälp. jag fattar ingenting om design. SOS hjälp mig. aja dt finns väl nån liten snäll människa som hjälper mig ? PUSSHEJ !


igår föralltid

sha och god morgan! hoppas ni har sovit jättegott, har sovit sådär . drömmer bara om kimberly föratt jag saknar henne så mkt . aja nue sitter jag bara framför datan och lyssnar på musik. ska typ ducha snart och lalala. idag ska jag vara med vendela och malin. vet nt vad vi ska göra, men vi hittar väl på något. jag var med dom igår också. med ammi, mandi, och soffe. aja orkar nt skriva första långa så HEJDÅ!

malin och kimberly , igår idag imorgon föralltid !

tråk tråk

jag har jätte tråkigt . snälla kom & hjälp mig någon ? jag sitter bara framför datan & typ gör ingenting . usch , fy & blä . aja , smsa mig ? har du nt numret behöver du dt nt heller . PUSS PÅ RUMPAN :* <3


finaste

hejhopp gummisnopp .
hoppas ni har haft en bra dag . dt har iallafall jag . vendela , ammi & malin slaggade hos mig , mysigt mysigt . vi gjorde nt så mkt . kollade på film & somnade . haha . sen på morronen åkte vi te stan & möte mandi & soffe . aja . vi hade lite små kul . men jag va helt tyst :O jag menar dt brukar ju vara jag som är underhållningen :D . iafall ska typ vara med vendela & malin imorron tror jag . vet nt vad vi ska göra men vi hittar väl på nått . aja måste gå nue . PUSS!


finaste tjejerna på jorden . jag loooovar .


stan

Hej alla bloggläsare . nue ska jag vara med vendela , ammi & malin . vi ska typ vara ute & leka ;) . haha snart ska jag åka te malin & sen ska vi åka te time & möta dom . jag ska typ åka buss men jag ska fråga mamma ifall hon kan köra mig haha, jag vet jag är slö . men måste verkligen gå nue . men jag skriver mer om vad vi gjorde sen på kvällen . PUSS!


förlåt

jag har helt glömt bort att skriva på bloggen , men nue ska jag skriva varje dag . okej ? aja , igår var jag med malin , johanna , lillen & rasmus . först var jag & malin . hon sov här . haha vi hade dt bäst . vi var uppe hela natten & lekte . mina föräldrar fick typ damp :O , kan lägga in nåra bilder från igår ;) . aja idag ska jag vara med vendela , ammi & malin . jag har nt träffat vendela på jätte jätte länge & ammi har jag nt träffat alls . men jag vet nt vad vi ska göra , malin & jag ska mötta dom vid time i tyresö c . & sen gör vi bara nått . haha. men jag måste ducha nue & lite annat . PUSS!


RSS 2.0