Godmorgon

Jag är vaken nu . gick upp före malin för att gå på toa osv . sen när jag kom tillbaka hade hon hoppat in i dushen . Och det är alltså bra eftersom båda är klara nu så då kan vi hinna göra något idag . aja kanske inte skriver sen . inte lika kul när besökarna sjunker . miss me !

Har min blogg blivit bättre eller sämre sen jag började ?

Tittade tillbaka i min blogg nyss . på dom första inläggen . hur tycker ni min blogg har blivit sen dess ? bättre eller sämre & vad har ändras ? Om det nu har ändras tycker ni . Och ni som inte har följt min blogg så länge kan ju ändå titta tillbaka och lämna en ärlig kommentar .

Nu måste jag sova . malin halvsover redan isängen så godnatt

Godnatt - ses imorron

Nu ska vi sova . eller malins föräldrar tror att vi somna för kanske tre timmar sen . men nehe . vi har haft lite kul här uppe . haha ! aja Godnatt

Lyssnar på the king of pop - beat it

Okej orkade inte skriva något inlägg till eftersom jag inte har något att blogga om . jag blir bara så grymt arg att man inte kan lägga in bilder från mobil till malin data ! ville lägga in bilderna från igår och nåra som jag ritade för kanske en kvart sen hihi . aja tror att malin kommer blogg snart på sin blogg . så ifall ni vill veta att jag lever kan ni läsa den =)

Bröllops Duellen..

det var filmen vi hyrde . ganska bra . fast har sätt mycket bättre , som tex twilight . haha . Den handlade om två tjejer som är bästavänner . Och dom förlovade sig nästan samtidigt . eller iallafall samma vecka . Och båda ville gifta sig på ett speciellt ställe som jaginte kommer ihåg vad det heter . aja sen råker deras bröllop kommer på samma dag och blabla .. Om ni vill läsa mer om filmen besök malins blogg då . hon har skrivit mycket bättre om filmen . aja skriver ett till inlägg om nåra minuter . känner att jag har bloggat jätte lite idag . och att mina besökare har försvunnit . Och det är verkligen inte bra ! vänta bar anåra minuter till..

till alléplan nu sen hem till malin

Nu har jag dushat och rakat mig . känner mig super fräsh . Fast jag skar mig på rakhyven som malin gjorde förut :o Nu ska vi iallafall åka till allé för att hyra film sen hem till malin . tror jag skriver när jag är där . så ni får vänta ett tag .

..

ska hoppa in i dushen nu . Malin kommer blogga på sin blogg så länge .


Nu åker vi och badar

Malin och jag vaknade jätte tidigt idag för att vara oss . runt ett ungefär . Efter det gick iv ner och åt lite frukost sen gick vi ner till min saw källare . ni som har sätt saw vet hur första filmen är , och det ser ut som dom filma in den i min källare :o Där bar vi iallafall stora stenar ? för pappa hade typ gjort ett håll i väggen för det ska bli en dörr där . vi hade iallafall lite kul då . Nu ska vi snart gå ut . vi ska typ bada vid vikingargravarna igen . Skriver efter det också .

vi kollar på twilight

Nu är vi hemma hos mig . vi åt precis pizza . fyfan vad jag är mätt . Just nu tittar vi på min favorit film och min " man "  . haha såklart tittar vi på twilight . aja ska kolla på filmen nu . sakna mig inte för mycket nu sötnosar !

Nu drar vi hem till mig och äter pizza

elle först hem till mig . sen ska mami köpa pizza . aja nu måste vi gå till bussen snart . skriver när vi är hos mig igen

Godmorgon

Haha nu är jag vaken . malin vakna lite före mig och hon har dushat nu . ganska bra för hon började stinka lite . haha jag skoja ! Okej allvarligt nu . Idag ska vi " mysa galet " igen . Vi ska typ gå till allé och antingen äta på trollgrillen eller pizzerian . så nyttiga som vi är . eller så ska vi äta färdig mat här hemma oss malin . Jag tror vi kommer äta här om jag ska vara ärlig . men helst vill jag äta vid allé . det är mycket mysigare . haha . Men ska gå ner nu och hjälpa malin med något ?

Bjuder på den sexigaste bilden på mig hittils

Godnatt

Det här är sista gången jag bloggar innan vi ska sova . vi bestämde oss för att inte vara uppe hela natten eftersom båda är trötta . Just nu hotar malin mig med att om jag tar för mycket plats igen kommer hon putta ut mig ur sängen ? Ursäkta . haha malin , jag vet att du kommer läsa det här imorron . Jag kommer hämnas ! var säker på det . när du minst anar det . haha . aja skitsamma . ska gå och tvätta bort sminket . sen rakt ner i sängen där malin redan ligger och klagar på att hon är hungrig . så först kanske vi går ner och äter nått . vi ses imorron sötnosar

Kanske sista inlägget inatt/dag

Nu har det ju så att jag och malin ska vara uppe hela natten . men malin kommer somna snart så efter jag har skrivit klart ska jag hoppa på henne . haha . Jag tror inte vi kommer blogga mer i natt men imorron kommer vi såklart blogg massor . för kanske tio minuter sen var vi inne på picnik . jag gjorde värsta fina bilden på malin men hon gjorde en ful på mig . synd . lägger in den på malin lite längre ner . aja imorron kommer vi nog bara vara här hemma . eftersom vi kommer vakna runt tre som vi brukar . och då har vi sovit bort hela dagen . Men bilder kommer för vi ska ju ändå fixa oss . aja ska gå och ta bort sminket nu efter malin är klar . kanske skriver en gången till i natt om ni har tur

Donken nu ?

Nu har jag och malin ätit middag . Donken såklart . det är verkligen bra tid på dygnet att äta middag kl 12 på natten . Nu lyssnar vi på hannah montana - The climp iallafall . för malin gillar den låten ? jag hatar den ! Idag har vi bara varit hemma typ . inte träffat någon iallfall . fast simon ringde förut men vi dissa dom . Kanske skriver lite mer inatt . hoppas det iallfall . men nu ska vi lägga in bilderna på oss . det blev inte många alls + att alla var fula på mig . aja vi ses

Nu är vi hemma oss Malin

eller vi har varit det ett tag nu men vi har spelat kort . haha . Vi åkte till alléplan förut för att köpa grönsaker ? fråga mig inte . fast vi köpte chips och läsk istället . när vi var där ringde min mamma och sa att hon kunde skjusa oss till malin eftersom hon ändå var på allé också . men när vi är precis utan för hennes bil tappar jag min ena läsk ?! så typiskt mig . men nu är vi här . vi kanske ska lägga ut en video på youtube sen . haha vi ska dansa till shakira . men kanske skriver lite senare .

Godmorgon

Nu är vi vakna . jag gick upp runt 2 ungefär . gick rakt till badrummet och borsta tänderna osv . för igår somna vi till filmen . så vi hann inte göra oss i ordning , urk ! Och efter jag hade gjort mig i ordning går jag in i mitt rum igen där malin sover . drar bort täcket och kuddarna . sätter mig på henne och tar hennes händer så hon slår sig själv . såklart skriker hon . haha då drar jag ner henne på golvet och tar henne till badrummet . putta in henne i dushen . men hon hann komma ut innan jag hann sätta på . Om ni undra varför jag var så " taskigt " var det för att hela natten har hon puttat ut mig ur sängen och allt . så jag ville hämnas lite .

igår hann vi kolla på två filmer . eller en och enhalv . hela twilight som jag ä l s k a r . och halva harry potter . hur många av er har sätt twilight ? alla som har det vet hur jävla snygg han är !

Min håll er bort från honom . för han är min och malins stora kärlek . seriöst jag är verkligen kär i honom . Jag har gjort en plan om vår framtid tillsammans . mobba mig inte nu bara för jag är så jävla kär . så här : när jag slutar skolan är jag 18 . Då åker jag till London eller där han är just då . träffar honom . sen efter ett år tillsammans gifter vi oss på en strand . allt kommer var så romantiskt . sen kommer vi få barn tillsammans . två styckna . som kommer heta isabella och oliver . haha sen kommer vi leva lyckliga i alla våra dagar !


Nu kollar vi på twilight ..

eftersom malin inte har sätt den . Men jag kan alltid kolla på den eftersom det är min favorit film . haha . Skriver nog lite efter det . vi ska iallafall sova här .


Det var as varmt i vattnet idag

Nu är vi hemma hos mig igen . eller vi har varit det i två timmar typ . men har inte kunnat blogg för vi skulle fixa malins design . men hon som hade gjort den innan har typ förstört allt ?! aja vi har ätit kina mat också . just nu sitter malin vid mitt förnster och lyssnar på världens dåligaste låt . haha . Men vi har ganska tråkigt så ring eller sms oss bitch !

Idag ska vi bada & mysa galet

Nu är malin påväg tror jag . Ska mötta henne vid busshållplatsen sen gå vi nog drekt till vikinga-gravarna . För alla er som inte vet vad det är .. så är det ett badställe också . såklart är det gravar också . eller ? aja jag vet faktist inte . Blir nog många bilder idag . både när vi badar och efter . för hon ska ju sova här kanske hihi . vi ses senare sötnos

Vilken dresscode ?

Nu behöver jag hjälp igen . Vad tycker du jag ska ha på mig idag ?
1.
2.
3.
4.
5.

1. - vit linne , svart högkjol och vit kofta
2. - vit linne , svart högkjol och grå tjocktröja
3. - vit linne , leopard högkjol och vit kofta 
4. - vit linne , leopard högkjol och grå tjocktröja
5. - svart I <3 You t-shirt

Godmorgon

Sovit gott ? i have ! Riktigt skönt att sova ut ibland . Nu håller jag på att äter frukost , sen ska jag börja fixa mig & dra till malin typ . eller så ska vi vara här . aja whatever . massa bloggning idag vet jag inte om det blir , men lite kanske . Kyss & Smek

hello sexy !


hitta en väldigt sexig bild på mig på malins blogg . haha fyfan .
Men vi ses imorron sötnosar . natti natti

Snart kommer jag få en ny data Äntligen !

Nu m å s t e jag sova . för annars kommer jag vara jätte trött imorron när jag ska träffa malin och det vill jag ju inte . så det här är sista inlägget för idag/natt . Natuligt viss kommer jag att blogga imorron innan jag träffar malin .
juste pappa sa att jag skulle få en ny data snart , en bärbar . eller han sa typ så här exakt " eftersom det är två år kvar tills då får moppe är det två saker vi ska hinna göra . Och i den här ordningen . först köpa en cykel till dig , sen en ny dator . du ville väl ha en bärbar ? " jag blev så jävla glad när han sa det ! yes . aja sovsött

vilken passar jag bäst i ?

KOMMENTERA

Det är såna här kommentarer jag vill ha :) jag tog inte alla men lite . jätte gulligt av er !

Kanske lite för överdrivet att ta livet av sig ?!

Nästan alla är ledsna för att micheal jackson dog . Men att ta livet av sig ? vad fan är det för jävla stil . Skaffa er ett liv ffs ! visst man kanske blev jätte ledsen men ni kände ju inte äns honom så ? blir bara så himla förbannad att folk beter sig så här . Ta vara på livet istället det går ju inte i repris som man brukar säga

Rätta svaret på fråga är ..

Nu kan jag börja berätta vad vi gjorde när dom var här . Dom kom ungefär kl 3 . Då pratade vi lite . Sen när det började bli sol gick vi och bade ute på udden . Och vi badade verkligen . Kanske för att Daniel trök ner mig under vattnet :o vi var iallafall där kanske en halv timme . sen gick vi hem och spela spel . Jag vann ju såklart ! okej jag skoja vi vann typ lika mycket för vi spela flera gånger . Sen skulle vi äta och såklart åt vi revbenspjel ( stavning ) det gör vi alltid när dom här är för dom älskar pappa revbenspjel ( stavning ) Orkar inte berätta allt . men det var väldigt mysigt .

Juste rätta svaret på frågan " hur gamla tror ni min pappas kusiner är ? " är .. 15 , 13 , 10 . Så dom är lika gamla som mig och daniel förutom magnus såklart som är 10 . konstigt ellerhur ? min pappas kusiner är lika gamla som hans barn .

EMO'SARNA I NÅRA INLÄGG LÄNGRE NER ..


Det är såklart att dom är modiga när dom ser ut sådär . men allvarligt talat så sticker dom ut för mycket ?! Det är inte snyggt . Men du kanske tycker det . alla tycker ju olika . Och det här är min blogg så jag bestämmer här ! mohahaha .

ÅSKA & REGN TILLHÖR INTE SOMMAREN !


Godmorgon

Vaknade för kanske en halv timme sen , lite mindre . hoppade in i dushen på engång sen började  städa . För dom kommer om en halvtimme .

Jag vaknade för att min mormor ringde mig . Så började hon babbla på som hon brukar . Varje gång säger hon något liknade med det här " killarna stå på kö utan för huset , gå upp ! " sen började hon prata & sa " du är min bästis " jag blir så himla trött på att hon ska ringa även fast det inte var något utan bara babbla på ..

aja kommer inte blogga mer idag . så vi ses imorron

GRATTIS TILL MIG !

Vet någon varför jag säger grattis till mig själv ? haha nej det gör ni inte . men nu ska jag berätta :

Jag loggade ut från blogg.se för att logga in igen , för kolla min statistik . gissa vad som händer då ? jo , jag var den 999.999 som besökte blogg.se typ ! så jag tryckte där det stog och nu kanske jag kommer vinna en ncl tv eller vad det hette . Men jag vågar inte , för Daniel sa att jag inte skulle trycka på skicka grejen . för han tror det kommer kosta massa pengar :o

Så vad tycker ni jag ska göra ?


Godnatt

Ska sova nu . Måste upp tidigt imorron

HISS / DISS ?

Fick en tröja från mormor för någon dag sen . så nu hänger det på er om jag ska slänga den eller använda den ?


Sommarn 08 eller Sommaren 09 ?


Jag älskar verkligen den här bilden så mycket ! den på minner mig om sommarlovet 08 på svängstigen . När vi var där hela tiden , eller iallafall jag och emelie . Den var den sommaren jag blev bästavän med johanna . Och det var den sommaren jag var som tajtast med emelie . Saknar verkligen den sommaren . Alla minnen . Frankrike , Svängstigen , Erikdalsbadet osv . skulle göra allt för att det skulle bli som det var då . att jag bodde på svängstigen , en minut till emelie och kanske tio till johanna . Men nu bor jag en halv timme från båda ungefär . Fan att jag flytta !
Fast den sommaren var inte alltid så bra . För jag bråkade med emelie och malin så jag fick vara med jenny . Det var ju inte så tråkigt . men jag ville ju vara med dom . Jag kommer ihåg att den sommaren var det jätte varmt i vattnet . Inte som det här sommarlovet när det regnar hela tiden . Men jag hoppas vädret blir bättre !

Jag har en åsikt !


hur låter man sitt barn se ut så här ?
Med rosa hår och konstiga kläder ? ifall jag var mamma skulle jag skämmas så himla mkt på stan om jag gick med min dotter . Och det menar jag verkligen . Fast jag vill ju inte att mitt barn ska vara fjortis heller , men speciellt inte emo . Om jag äns får barn .. Jag förstår inte äns hur dom kan tycka att det här är snyggt ? man får ju ha sin egen stil , men andra får också ha en åsik som den , eller hur ? Men jag säger ju såklart inte till dom att dom ser ut som en jävla fågelskrämma

pussiemalin.blogg.se

Måste bara tacka alla för dom fina kommentarerna .

Idag vaknade jag sent som vanligt . 3 ungefär kanske . sen dess har jag nästan kollat på tv . fast jag har städat mitt rum nu eftersom vi ska få gäster . Och det är första gången lollo är här så .. sen har jag inte gjort något mer idag . min dag var så intressant ? haha eller inte

snart ska jag iallafall fixa en design till malin . hon har precis skaffat blogg . om ni vill komma till hennes blogg , tryck här. skriver efter det . puss

Godnatt

Jag hatar min fucking cp data ! den har inget ljud , är segast osv . varför finns den äns som den ska vara så här dålig ? jävla fucking fitt data ! fyfan dööööööööööööö . jävla kuk sugare .

förlåt för det dålig språker , var bara tvungen att skriva av mig lite . Vi ses imorron


smink smink smink alla älskar smink ..

Nu har jag enkligen ordning på mitt smink . herregud vad mycket smink jag har :o kanske för att jag börja sminka mig i fyran sen dess har jag alltid gjort det och då måste man ju köpa nytt hela tiden . Jag tror inte jag ska vara med malin imorron eftersom hon sover hos någon Emelie ? skitsamma . har inget att blogga om


hmm

Tycker ni att jag ska börja med veckans blogg ? eller något liknade ..

förlåt mig . jag ska bättre mig

Nu märkte jag att jag bara har laggt ut tre dresscode ? medans jag har typ tänk göra det mer än tio gånger .. men min data dampar eller så orkar jag inte haha . men jag lovar ! jag kommer bli bättre

Det här är min blogg , inte din !

Det är alltid lika kul när någon skriver hur fin och bra min blogg är . själv tycker jag att den är helt okej . men jag har den igentligen för att skriva mina tankar och åsikter . Och för att kunna kolla tillbaka på den när jag blir äldre . Men det blir faktist roligar när man hör nästan varje dag hur fin bloggen är . Tack till alla er bloggläsare !

DAGENS FRÅGA :


Det är tre st . skriv typ så här : 0-10 10-20 20-30 osv osv ..
lycka till !

Sovit bort hela dagen nu .. men jag överlever !

Jag har inget annat för mig så jag tänkte att jag kunde blogga lite ? jag är så snäll .. Idag kommer jag inte göra någonting . för jag orkar verkligen inte . det känns som det var flera veckor sedan jag var med nån . Men det är ganska skönt att vara ensam när man är " ledsen " då hinner man tänka mer och då är det ingen som stör . Aja imorron ska jag iallafall vara med Malin . Tessan fyller typ år och malin trodde att hon skulle få tråkigt då eller något ? så hon bjöd in mig . haha . Sen i över morron " Tisdag " kommer pappas kusiner . har saknat dom jätte mkt . berättar lite mer om det senare . för jag kommer blogga mer idag !

två av mina kusiner . Felix och Erik . så söta

Den riktiga Malin Frida Carlehorn


Jag skulle igentligen heta Malin Berit Carlehorn istället för Malin Frida Carlehorn

Om jag var en kille skulle jag heta Jesper Robert Carlehorn


Jag har gått på gymnastik i nästan sex år . Jag sluta i femman


Jag har bara flyttat engång . Och vill inte göra det mer tills jag flyttar hemifrån

 

Min favorit film är TWILIGHT ! jag älskar den . har sätt den mer än trettio gånger..


När jag var liten ville jag vara kille . eller jag klädde mig som en kille iallafall :$


Jag blir jätte lätt brun . Och då blir jag verkligen bajsbrun , nästan svart


Jag är igentligen blond . Men nu börjar det växa ut brunt . Och det är jag inte glad över  !


Jag är kvarts finsk . Mamma är halv


Jag har aldrig träffat min morfar . Det har inte min mamma heller..


Jag är nästan alltid glad . Om jag inte är det ska man helst inte prata med mig



Så nu vet ni lite mer om mig . Kommer inte blogga mer nu . miss me !


Jag kommer tillbaka om två månader

har ingen lust att blogga alls . kommer nog inte göra det på länge .. sakna mig inte för mkt nu !

När jag hör din röst - tvåan av twilight

jag läste ut Om jag kunde drömma för några dagar sen . & nu håller jag på att läsa När jag hör din röst . det är alltså tvåan . Och om jag ska vara ärlig är jag helt beroende av böckerna och filmen . nu har jag kollat på filmen tio gånger på två veckor . & jag läser varje natt . jag sitter uppe till fyra - fem på morgonen för att jag läser ? jag läser nästan dygnet runt . jag fattar inte det själv . jag , läsa , huu ?

Dagarna med johanna

förlåt för dålig uppdatering . känns som jag börjar säga det oftare och oftare .

 jag träffade iallafall johanna efter middagen för två dagar sen kanske ?  . då gjorde vi lite saker & blabla . sen bestämde vi oss för att gå till hästhaggsbadet ( stavning ) för lillen sa att han var där . på vägen dit hittade vi en cykel som typ skulle slängas . så vi tog den & cyklade dit . när vi cyklade mötte vi mackan & axel typ . mackan är en av daniels kompisar . & förut var han som en storebror för mig . men iallafall , han mackan måste varit full . för han skrek att vi var as snygga ? det lät lite konstig när han sa det . sen fortsatte vi . men gissa vad som händer . när vi kommer dit är lillen inte där ? så vi går runt lite där . då kommer han axel tillbaka med sina kompisar . mattias & niklas . då börjar vi gå & då skriker dom att vi ska komma & bada med dom och allt . men vi ville inte ? haha dissade . men vi går ändå ner till vattnet , för johanna ville bada . men inte med dom . så då tar dom våran cykel ? & cyklar ner med den i vattnet . då tar johanna niklas cykel & börjar att cykla i väg . haha . sen stannade vi kvar där . pratade lite med dom . eller mest med mattias eftersom dom andra hade våran cykel & cyklade ner med den hela tiden ? sen följde niklas med oss hem . eller en liten bit . så träffade vi lillen & emil . som följde med oss hem . sen sov vi här .

& igår gick vi & badade där igen . & vi badade verkligen . hoppade i från bryggan med kläderna på . sen åkte vi hem till johanna . & när vi skulle sova flummade vi som fan . herregud . vi pratade med lillen i två timmar typ ? sen berättade vi roliga historier . jag sms med niklas då . & han ville ha en bild på malin . sen fick johanna lite damp för att hon trodde att han trodde att det var johanna som han smsade med . sen så sa han att han gillade mig & allt . usch ! sen somnade vi kl tre . efter tre timmars flumm . idag vaknade vi tidigt . kl 12 typ . så jag sätter på mig kläder & allt . inte smink . sen såg vi en JÄTTE stor skalbagge . usch . efter det skulle dom åka någanstanns så dom släppte av mig vid allé . & gissa vem jag ser där ? niklas . så jag gömmer mig för jag såg ut som en häxa . efter det gick jag hem . men jag hade inga nyklar & ingen var hemma . smarta jag . så jag fick gå jätte långt för att mötta daniel . sen gick jag hem . så nu är jag hemma iallafall . ska gå ner & äta nu . ciao bellos
juste många bilder blev det . men kan inte lägga in dom

RSS 2.0