Natti Natti '

Oj det var längesen jag skrev så. sov gott

ny duchad och fräsch

har precis duchat. blinkade det till hos er också ? min mamma pratade med mormor i telefonen då, och båda ba oj vad hände. hihi ska snart gå och lägga mig. imorron kanske jag ska vara med malin och jack. men vi ses

jag kommer inte säga förlåt

jag har inte bloggat nu på tre dagar, för jag orkar verkligen inte. Emelie kom på en jätte bra idé, att jag skulle ha en vinter blogg. för när det är varmt och soligt ute vill ju jag vara ute. så det blir inte så mycket bloggande nu, och på sommarlovet ingenting tror jag.

jag kan ju lika gärna berätta om min helg nu, jag kommer inte ihåg någonting på fredag. men på lördagen sov malin över hos mig. sen åkte hon hem och jag åkte ti stan och träffa emelie. vendela skulle igentligen vara med men det blev lite knasigt. nu tänker ni säkert " är ni vänner nu eller? " ja det är vi. allt löste sig. och jag behöver faktist henne. sen åkte vi ti alléplan och träffa vendela. sen väntade vi på ammi. då gick vi ti fornuddsparken och då träffade vi kevin och nåra (deras kompisar typ..) sen fick pappa damp på mig så jag var tvungen att dra mig tillbaka hem. då möte jag matte, oskar, rasmus, lilldanne och vicke. pratade med dom ett tag. eller i typ en halv timme. sen följde dom med mig hem. inte in asså. TACK ! efter det sov jag. idag vacknade jag av att mormor pratade med mig. suck.. då gick jag upp och åt. sen gjorde jag mig klar och gick ti allé och träffa vendela och ammi. då gick vi in på trollgrillen och drack vatten. dom som jobbar där är pedofiler :o sen drog vi hem ti emelie, sen badade vi. skrubba blev det. sen efter ett långt tag drog vi hem. vendelas mamma skjusa hem mig, tack ! åt kinamat ti middag. det blev en väldigt kort sammanfattning, men måste ducha nu om jag orkar. annars gör jag det imorron.

tack så jävla mycket vendela ! haha skoja. men bara för att du dricker vatten hela jävla tiden har jag också börjat med det. haha älskar dig. och har saknat dig så grymt mycket. förlåt för allt gumman

kollar på film , ska snart sova

godnatt

hoppat studsmatta

men nu ska jag plugga


mat snart, sen plugga inför NO - prov

precis. vi ska äta min förra favorit rätt (som jag hade när jag gick på dagis) stuvade Makaroner och köttbullar, haha ! jag tycker faktist det är jätte got. sen efter det ska jag plugga. sen kanske kolla lite på tv om inte ska jag blogga (a) min statistik sjönker (stavning) det är inte bra. med det är någ för att jag bloggar för lite nu. men nästa vecka kommer jag blogga som jag brukar göra, tio - femtion inlägg per dag. men nu hör jag hur dom håller på där nere, men jag kanske skriver mer sen

om du ser det här vendela, logga in på msn

jag ändrar alltid på min design, alltså saker som man inte ser eller inte kollar på. som tex nu har jag ändrat min RSS ikon grej. den var gul och ful förut (så som alla andra har) men min är rosa och fin. och som tex om man kommenterar så står det ingenting, men jag har skrivit någonting i den här stilen (tack för kommentaren sötnos !) och så har jag tagit bort Sök i bloggen. men det är saker som ingen tittar på, men jag tycker ändå att dom är oerhört viktiga.


TWILIGHT

är den verkligen så bra som alla säger? kanske borde se den snart..

bloggar jag älskar att läsa

hej bloggen, kom precis hem från skolan. Fyfan vad det blåser ute :O aja vart var jag, juste nu är jag hemma. idag hade jag franska provet och det gick.. dundundunduuuun as dåligt! vi hade fått ett papper vad vi skulle öva på och sen på provet var det helt andra grejer. men hon gör alltid så, alltså våran lärare Marie eller Maria. jag vet faktist inte vad hon heter :$ haha aja imorron har jag NO prov. Vendela ville du vara med oss ? asså i helgen. jag hoppas provet kommer gå bra !

vilka bloggar jag brukar läsa:

llineea.blogg.se - hon har så jävla fin design och allting sånt där. och hon skriver jätte bra inlägg. jag rekomenderar den.

baravendelas.blogg.se - hon var ju faktist min bästavän, och jag ville ju veta vad hon gör på dagarna nu mera , hihi (a)

helloemily.blogg.se - hon har också fin design. och hon skriver inte så jätte ofta men mer än vissa andra. det var hon som gjorde att jag börja blogga.

jyhannas.blogg.se - jag vill ju såklart veta vad hon gör på dagarna när hon inte är med mig. och så vill jag veta vad hon skriver om mig osv. hon är ju faktist min allrabästavän.

såklart läser jag ju också kissies, paow osv bloggar. men av mina vänner läser jag dom här. men jag läser mer bloggar, men dom här kollar jag på fyra - tio gånger per dag.

inlägget om mitt smink kommer nu..

..jag har ingenting för mig just nu, så istället för att bara rabbla upp alla grejer jag använder kan jag berätta hela 'historian' om mitt smink, okej? aja jag börja smink mig när jag gick i tvåan - trean. fast då hade jag bara maskara på ögonen när det var klassfoto m.m. sen i början på fyran eller feman (jag kommer inte ihåg) sminkade jag mig någ mest i hela skolan, jag och malin var värst. jag hade brun kräm, mascara i lager och idomin på läpparna. jag ongrar mig så mycket att jag börja med smink då.. sen sminkade jag mig inte på nästan hela sommaren (08) jag hade bara maskara ibland. sen började skolan igen och jag började med smink. ibörjan var det inte så farligt. men jag använde bara mer och mer smink. sen på nyår - sportlovet hade jag jätte mycket smink. jag började sminka mig mer med vendela. nästan varannan halv timme satt vi och sminka oss. men nu har jag slutat med smink. jag använder bara maskara. allt ändrade sig på en helg. på fredan hade jag lika mycket smink som jag bruka, sen på måndan kom jag ti skolan med maskara bara. jag är så stolt över mig själv att jag har slutat med alla krämmer osv. nu hör man inte så ofta kommentarerna " FJORTIS ! " längre. det är skönt.

jag förstår inte varför man börjar sminka sig? när man går i femman ska man inte börja med något sånt. min mamma började med LITE smink när hon var 18 år. tänk vad mycket som har förändras. och nu om man inte sminkar sig är man typ en tönt? jag tycker personligen att det är dom som sminkar sig som är töntiga. det är ju dom som inte vågar vara sig själva. dom gömmer sig under sminket. jag gjorde det. mamma sa att jag hade en "ond cirkel" jag sminkade mig, sen fick jag finnar. då sminkade jag mig mer för att dölja dom, då fick jag mer. sen höll jag på så tills jag var sjuk en gång. då använde jag inte smink, då blev allt mycket bättre.

nu till vad jag använder: Maybelline new york Volum' express och Maxfactor Masterpiece Volume&Definition Mascara (maskaror).
vad jag använde förut: Maxfactor Colour adapt (brunkräm), Loreal Infallible (brunkräm), Bronzing Power by H&M (puder typ) Maybelline new york Volum' express (maskara) , Maxfactor Masterpiece Volume&Definition Mascara (maskara) , Loreal Longnude (maskara) , Loreal Volume (maskara) Eye Liner by H&M White (vit kajal) Eye Liner by H&M Black (svart kajal) Loreal Paris Glam Shine (läppglans)

det är en jätte stor skillnad från vad jag använde till nu. som sakt, jag är stolt över mig själv.

vi börjar om exakt en halv timme

och jag är inte klar.. skriver när jah kommer hem igen

Godnatt inlägget

nu ska jag sova, ska bara dricka upp mitt vatten sen ska jag krypa ner i min mysiga säng. vi ses i imorron

vilken av dom ska jag ha ? kommentera..


the mentalist

jag tror att det stavas så.. aja jag kollar i alla fall på det nu. det är bara jag som gör det typ. haha, men jag är speciell. har tvättat bort mitt smink. juste, det blir inge inlägg om smink och bloggar jag läser. hinner verkligen inte det nu. men jag lovar att jag skriver imrron. men jag skriver att godnatt inlägg lite senare

träning nu

hejdå, skriver när jag kommer hem

träning snart - fast har ingen lust..

..jag mår inte så bra just nu, känner mig yr och det känns som jag ska spy. men jag måste gå ti träningen. nu är det dom sista innan Ekencupen (tror den hette så..) sen måste jag plugga ti franska provet också. men jag kan skriva lite imellan. juste jag ska ju skriva ett inlägg om vilket smink jag använder. det var nån fråga på frågestunden, och jag lovade att göra alla så då ska jag det.. det blev inga mackor. i stället tog jag kyckling vingar typ, mums ! jag var inte sugen på mackor. men idag ska jag i alla fall skriva om mitt smink och vilka bloggar jag läser hihi. så ha något att se fram imot

jag var i skolan idag..

..och hade prov. dundundunduuuu.. matte prov. det gick faktist bra, bättre än vad jag trodde. kom precis hem från skolan, håller på att måla naglarna hihi. DET VAR JU AS VARM IDAG ! jag äääääälskar sommaren. imorron har vi franska prov, sen på torsdag NO prov - djur. nästa vecka har jag SO prov - oceanien. och ingenting mer. jag är så stolt över mig själv att jag snart är klar med allt. sen på helgen ska jag vara med emelie. vi ska åka och köpa kläningar ti skolavslutningen, juste. Vendela, vill du vara med oss ? haha det kanske låter lite konstig men, vi har inte träffat dig på JÄTTE länge och vi saknar dig + att jag måste ha min canada (mamma fick damp när jag hade lånat ut den ti johanna, som lånade ut den ti dig) kommentera inlägg om du ser det här hihi (a) men jag skriver mer snart, ska bara gå ner och göra mackor och iskaffe eller oboy, mmmmmmmmums !

kanske den kläningen, fast en rosa. för johanna har köpt en vit nu..

datasalen

sitter i skolan och har so. jag, pontus, erica, emelie l, herman och jenny är data salen. men måste gå nu, innan lisa märker något. skriver mer när jag kommer hem

Godnatt inlägg ..

.. nu ska jag sova, det blev inte så mycket bloggande idag. det blir någ inte det på hela veckan. men bara så att ni vet, jag kommer iallafall skriva minst tre varje dag. som är väldigt lite för att vara mig, jag skriver ungefär 13 varje dag. men aja, ska kryp ner i min säng nu

kommenterar inlägget, snälla ? (a)

vi har inte ätit än, och mamma sa för en timme sen att vi skulle äta om en halvtimme ungefär. aja det blir iallafall mer inlägg då. hihi, jag håller på att skriver med adde (freaakh @) men nu hör jag hur dom håller på där nere, jag hungrar ihjäl ! men skriver mer sen för jag orkar inte göra läxorna.

föresten, vet någon något bra ställe att köpa kläder på ? alltså avslutningskläderna. hihi skriv gärna en kommentar då .. men nu ropa mamma, MAT !

haha fråga mig inte !

skriv ditt namn med lillfingret: malin
skriv ditt namn med armbågen: n alkuinb
skriv ditt namn med pannan: jkwq00o98ujyh
skriv ditt namn med hälen: mjasloinhj
skriv ditt namn med örat: ,kvc.ö,kyl n
skriv ditt namn med munnen:  malin
skriv ditt namn med tungan: malin
skriv ditt namn med näsan: malin

fan vad jag äger, jag klarade det med lillfingret, munnen, tungan och näsan.

det kommer en tid på dåliga uppdateringar

jag känner att det inte blir så mycket bloggande idag. att svar på alla frågorna tog för lång tid. har inte skrivit ett ända inlägg idag (förutom svaren och det här) så nu passar jag på, det här blir någ det näst sista idag. för snart ska jag äta och efter maten ska jag plugga, sen kolla på tv. och sen skriva Godnatt inlägget sen sova. mitt liv är typ chema lakt. aja gick tidigar idag från skolan, skulle ti läkaren. angående min dåliga hy. orkar inte berätta mer om det. men som sakt. blir inte så mycket bloggande idag, men imorron kommer jag blogga röven av mig ;D men om ni har tur skiter jag i läxorna och bloggar istället.

SVAR PÅ TAL BITCH


Postat av:

1.röker du?
2.dricker du?
3.är du oskuld?


SVAR:
1.nej aldrig, varför skulle man göra det igentligen ?
2.nej, inte vardagligen, men det kan väl hända ibland ;S
3.ja det är jag, herregud jag är bara 12 år ?!

Postat av: emily

Hejsan :) Här kommer lite frågor.
1.Favoritfärg?
2.Favoritfilm?
3.Favoritblogg?
4.Favoritlåt?
5.Bästa kompis minne?
6.Vad tycker du om mig?
7.Världens finaste foto?
8.Favoritmat?
9.Vad ska du göra i sommar?
10.Villka länder har du varit i?
11.Vad vill du bli när du blir 'stor'?

Det var lite frågor :) Puss&Kram din emily

SVAR:
1.öhm.. jag har många, men om jag måste välja så är det någ rosa, blå och vit
2.kanske.. nej jag har faktist ingen anning vilken som är min favorit film
3.jag har ingen favorit blogg, men jag gillar din m.m
4.min favorit låt måste någ vara, My Heart Will Go On
5.bästa minnet är med emelie, när vi var i frankrike
6.jag tycker du är en jätte snäll och söt tjej, och jag älskar dig 
7.världens finaste foto är på mig och emelie, på någon gympa uppvisning
8.favorit maten är pappas grillade mat, mums !
9.öhm ? ingenting speciellt. bada, sol, sova, vara med vännerna kanske
10.jag har varit i Sverige, Danmark, Finland, Cypern, Kroatsien och Spanien
11.jag vet faktist inte vad jag vill bli när jag blir 'stor'.. kanske frisör ?

Postat av:

1. vem är din bästavän ?
2. vilken är din favorit blogg ?
3. hur kan din blogg vara så braa ? (a)
4. hur kan du vara såå söt ?


SVAR:
1.jag har inte en bästavän, jag har två. Emelie och johanna
2.titta lite längra upp..
3. hihi tack (a) jag vet inte
4. haha tack igen (a) det bara blev så helt änkelt

Postat av: Johanna

1.Vilka bloggar läser du ?
2.Är du kär i någon ? :) <3


SVAR:
1. llineea.blogg.se, jyhannas.blogg.se, bara vendelas.blogg.se, helloemliy.blogg.se m.m
2. nej inte just nu iallafall, kärlek är bara skit tycker jag !

Postat av: LISA

1.har du skärt dig nån gång?
2.om du har; varför?


SVAR:
1.haha nej, varför skulle jag göra det ? jag är ju inget emo drekt..
2.jag har ju inte det

Postat av: malin

1.kan inte du ha ett inlägg om hur du sminkar dig (a)


SVAR:
1.jo det kan jag någ göra

Postat av:

Här är lite frågor:
1.har du förändrats sen förra skolan?
2.har du pojkvän?

SVAR:
1.ja det har jag verkligen. men jag är inte drekt stolt över det..
2.nej det har jag inte

Postat av: Jossan

1.Vem e din allra bästa vänn ?
2.vem hatar du mäst just nu ?
3.Har du varit kär nån gång ? <3


SVAR:
1.Emelie olsson och Johanna stålnacke
2.jag hatar ingen just nu, för jag kan inte hata nån
3.ja det har jag. två gånger i hela mitt liv

Postat av:

1.hur många gåner har du varit kär på riktigt , och i vem istånt fall ?<3


SVAR:
1.kolla lite längre upp, i Oliver thorvaldsson och Lukas lövquist

Postat av: rebecca

1.hur många gånger har du bråkat på riktigt ?
2.varför i såna fall ?


SVAR:
1.en gång, och det är nu med vendela.
2.jag har faktist ingen anning ?

Postat av: julia<33

lite frågor:
1.har du rökt ngn gång?
2.har du kysst ngn kille i år?
3.Vem är din idol?
4.vem skulle du vilja träffa i värkligheten av kändisar?
=)


SVAR:
1.nej aldrig
2.nej inte i år ;'(
3.min idol är någ.. jag har ingen
4.allihoppa :D

Postat av: en som undrar....

1.favo ämnet i skolan ?
2.har du pojkvän ?
3.i så fall vad heter han?
4.vad är dit längsta förhållande?


SVAR:
1.det är någ idrott, slöjd eller bild
2.nej det har jag inte
3. -.-
4.ett år med lukas, men man kan inte kalla det för förhållande

Postat av: ........

1.har du varit kär någongång , på riktigt ?
2.i vem dåså ?


SVAR:
1.ja, två gånger fortfarande
2.oliver och lukas

Postat av: julia

1.vem vill du förlårar din oskuld med??
2.varför då??
3.hur gamal vill du va när du tappar den??
4.om du inte redan har gjort det... 

SVAR:
1.med den jag älskar kanske ?
2.jag är ju ingen hora heller ?!
3.jag vet inte, bror på..
4.nej ? jag är ju 12 år

Så nu har alla fått sina svar. det tog lång tid det här.. men allt för eran skull !

saknar mitt blonda hår ..

130, snart är jag bland kissie och dom ..

haha, man kan ju alltid hoppas. men ska sova nu, godnatt.

LINNEA KÄLL

besök hennes blogg här ! hon bloggar ofta varje dag, och vill ha så många besökare som möjligt. jag rekomenderar den verkligen.


frågestunden fortsätter ..

.. godnatt alla bloggläsare. föresten, det var rekord många idag. 121 styckna nu. jag är stolt haha. men nu ska jag i alla fall sova, så jag skriver mer imorron och svarar på alla frågorna då också. men det är en sak jag inte förstår. av alla 121 besökare har jag fått tretton frågor, känner ni mig så väl ? haha men ska gå nu

nu kom malin hit, så jag skriver mer sen

-

§


ingen kommer någonsin förstå hur
mycket jag älskar dig,alla minnen
är fan bäst ! med dig kan jag alltid
vara mig själv. och förlåt för att jag
skämmer ut dig ibland, hahahaha.
att träffa dig är det bästa som har
hänt i mitt liv, och det bästa som
kommer att hända också. ingen är
som dig. det ska vara du och jag ti
döden tar oss och längre än det.
våran humor är ju fan bäst. som
våran fina kärleksdikt, eller alla fina
bilder vi tog hemma hos vendela,
kommer du ihåg ? eller minns du
när vi gick i hanviken i femman.
när vi hade gjort en låt, och vi kände
inte äns varandra såbra då. du är
iallafall det bästa som har hänt mig.
vi ska ju köpa en lägenhet i cypern
när vi blir stora, hahah.vi har faktist
ALDRIG bråkat. vi har känt varandra
sen början av femman nu. det är helt
fantastiskt.och vi ska aldrig bråka heller,
vad ska vi bråka om i såfall ? vem
som är muppigast eller ? när jag inte
är med dig känner jag mig halv,
du är min andra halv. mitt liv, mitt allt.
jag kan dissa hela världen för dig.
du betyder mer än världen för mig.
det jag försöker berätta vet du redan
om, för jag har sakt det minst tusen
gånger, men jag säger det igen.
och jag menar det verkligen,
jag älskar dig mest av allt storebror,
pestafen, andra halv och min egna kk


om jag ska vara helt ärlig ..

.. har jag faktist pluggat röven av mig. jag tror aldrig att jag har pluggat så här mycket, någonsin. och i franska desutom. så nu kan jag allt ti franska provet och matte provet. snart kan jag allt ti NO provet också. varför är det fel att vara pluggis?! jag menar det är ju dom som får bra jobb sen, menans dom 'coola' får jobba som städare på mac donalds typ.. jag vill fan vara pluggis. och det är jag stolt över, haha.

snart kommer törnbloms hem ti oss (alltså malin t och hennes familj) vi ska typ äta middag. grillat såklart. men dom kommer snart så jag måste byta om och sminka mig kanske.

plugga, plugga, plugga ..

nästa vecka har jag tre prov. matte, NO och franska. men man får igentligen bara ha två prov på en vecka... aja måste gå nu

om frågestunden -

.. jag svara på alla frågor i kväll eller imorron, men bara om det blir över tio styckna. okej? så fråga på bara ..

FRÅGESTUND


rostat bröd & iskaffe ..

.. det var min frukost. hihi, som jag äter varje morgon. det har bara blivit som en vana typ, ajaskitsamma.
jag trodde att det bara va tjej som hade bloggar och som läste andra bloggar. men nu säger en kille 'skåningen' att han läser min blogg typ ? jag fattar inte.. ska inte typ killar spela WOW eller CS ?! men dom får ju göra som dom vill.
solen skinner inte just nu, tänk om det börjar regna. då blir jag fan sur. tänk om det skulle börja ösregna och blixtra m.m. vet ni vad ..? jag älskar faktist när det gör det, då brukar jag springa ut och springa runt. jag älskar det bara haha. men har inget att skriva om, inte drekt ett roligt inlägg det är, men bättre än ingenting alls

Dagen börjar med tårar, bra start ?

.. jag tänker på 'enperson' när vi drack iskaffe hela jävla tiden och garvade. missmissmiss. jag tror alla vet vem det är, vendela jasmine führ. sitter här i mitt rum, ska snart gå ut medans solen skinner hihi. juste jag la aldrig ut bilderna när jag var på johanna så här kommer dom ..


hetingar, grrr ! haha. men jag skriver mer snart, ska äta frukost nu.

SISTA INLÄGGET FÖR IDAG ..

men det kommer mer imorron. godnatt

ska jag förlåta eller inte .. ?

det här är ti en speciell tjej, hoppas du vet vem du är .. " jag vet inte vad jag tycker eller tänker just nu. ena stunden vill jag bara spotta på dig osv, men andra stunden vill jag bara krama om dig och säga förlåt för allting. jag vet inte riktigt vad du tycker heller. du gör det samma som mig. ibland säger jag saker som jag inte riktigt menar, då blir allt bara fel. men vad fan hände med oss ? vi va as tajta, du va typ den ända jag kunde prata med. sen tog det slut. och då började vi bråka. jag litade verkligen på dig, men du berättade en av mina storsta hemligheter för dig. som jag inte berättade för någon annan. men vad hände.. du berättade den. det är en av många saker som du har gjort fel. men ti saken igen. du skrev värsta söta gb:t ti mig, jag kopierar det så alla bloggläsare får se det..

(Asså jag skriver inte det här föratt jabråkar med soffe & dom just nu . För det gör jag verkligen inte överhuvetaget . jag vill bara bäretta en sak för dig . Jag klarar mig inte utan dig, jag gör inte de. du tror bara att ja va med dig för alla dissade mig, men kmr du ens ihåg att när vi blev kompisar va jag kompis med dom ? Jag skiter i mina saker, du kan behålla dom, du får tbx dina på måndag . ja behöver nt mina saker, ta dom ! Man kan köpa nya saker, hur mkt det en kostar . Men man kan inte köpa en ny kompis som är som dig . du har alltid fått mig att garva & jag kmr aldrig glömma våra minnen tsm . Bara tanken får mig tårögd att det verkligen slutade hära . Kimberly & Dom , ja lärde känna igenom dig, dom snackar ja nt ens med & ja tnkr nt säga förlåt ti dom för ja har ingeting att säga förlåt fört . OM du tror de , de är ingen stolthet att behöva ta sprit & cigg av folk . De är inte kul att baxa osv. En dag blir alla busted , så tror nt jag gör det för skojs skull . Just nu gör jag allt för dig malin, ja skulle dissa allt & alla NU . för att få tbx dig. de är en omöjlighet men jag tänker ta alla risker. Du va mitt allt, du va min alldrabästavän .Jag tog dig före pattis & alla. Jag pallar inte kämpa längre eftrsom jag inte har någonting att kämpa för. Du va mitt livskraft & alla mina dagar . kalla mig tönt, spotta på mig & kalla mig falsk . gör vafan du vill ! Jag orkar inte vara sur på dig . Jag skulle kunna skära av mig hela handen för dig . Jag driver inte när ja åker till Spanien i sommar tänker jag tatuera in malin c , i min arm ! jag driver inte malin .. Jag kan skriva med en nål & fotta så du får se, riktigt jävla hårt så det inte går bort . Asså malin du förstår inte hur mkt du alltid kr att betyda för mig . du tkr att jag är falsk & jag vet hur mkt jag har kallat dig, men typ ingen vet vart dom har mig just nu . jag vet inte ens vart jag har mig själv just nu , Jag har förändrats så jääääävla mycket . Jag vet att du tkr ja är vidrig & blabla. Lr äsh skitsamma vafan försöker jag för .. Du kan kma & hämta dina saker på måndag. ja kmr va hos pappi då & saknerna kmr va hemma hos mig då .. )

vad tycker ni bloggläsare att jag ska göra ? förlåta henne eller inte, ni väljer ..

nu börjar klockan närma sig tolv ..

.. och jag är inte äns trött. kollade nyss på en jätte rolig film, as bra. men skriver mer i nästa inlägg, som någ blir det sista idag

D R E S S C O D E

en väldig enkel klädsel idag.
adidas mjukisbyxorna - handbollen
I <3 my boyfriend tröjan - ginatricot
daniels tröja - ?

DISSAR/HISSAR


falska personer som ljuger m.m. tex en tjej jag 'känner' hon va jätte snäll och så ibörjan, men sen när man började känna henne blev hon mer och mer falsk och så. nu när jag bråkar med henne ljuger hon om saker hela tiden. jag förstår bara inte hur hon tror att hon kan få vänner så. när hon bara sviker dom hela tiden...

när man inte har nåra pengar och man tex ska på bio, shoppa m.m. så har man inga pengar?! även fast man kan göra det en annan dag blir man ändå arg eller ledsen, det blir i alla fall jag :$

solen är fan det bästa som finns. man blir glad av den, jag blir det i alla fall. men det bästa med solen är ju att man blir solbränd. jag älskar att jag har lätt för att bli brun. ingen kan bli lika brun som jag på en dag, jag lovar ! alltså utan att ta brunutansol eller solasolarium.

mat igen. haha jag har tagit det varje gång nu. men jag älskar mat så är det bara. den bästa stunden på dagen är middagen, när hela familjen sitter och äter och pratar. (fast den stunden är bara bäst om maten är god)

..

förlåt för dåliga uppdateringar, men jag har inte haft tid eller inte orkat.

snart ska vi äta, gissa vad det blir.. dundundunduuuun ? pappas grillade hamburgare, mums! fast vi ska inte äta så jätte snart, om kanske en halv timme men men. det är min favorit rätt tror jag, tjockis jag vet.

men har inget speciellt att skriva om, men kommer iallafall göra det mer efter maten eller före.. lovar. puss på din rumpa

johanna lucia stålis nakis

godmorgon bloggen, igår va vi med oliver, anton, daniel och robban. haha, så jävla tråkiga ! bögar. aja vi kanske skulle åka ti grönan idag, men jag har inga pengar. men orkar inte skriva mer nu


M <3 J

är hemma hos mig nu, med johanna såklart. vi pratar med anton, oliver osv i telefonen. ÅÅÅÅ JOHANNA DITT ÄCKEL, SLUTA SLICKA PÅ MIG ! haha skriver mer sen

jag älskar dig

nu drar jag och johanna ti centrum, med lika dana kläder. skriver mer sen. pussike.

jag har aldrig hatat dig, jag tycker bara du är omogen.

shululu bloggen, haha va bara tvungen. sitter här med johanna i solna och lyssnar på mtv. min mamma kanske kommer och hämtar oss sen på kvällen, då ska vi klippa gräset. sen imorron kanske vi ska ti grönan. om jag får alltså. men jag skriver mer sen, har inte så mycket att skriva om. om ni vill komma ti johannas blogg, tryck här.

jag erkänner jag har alrig hatat dig, men jag stör mig så jävla mycket på att du sviker dina vänner. när alla dina vänner svek dig (ammi, soffe, mandi osv) ville du ha nya vänner. så du börja skriva med mig, johanna, emelie, kimberly osv. sen nu när du blir sams med dom skiter du i oss. börjar bråka med oss och säger att du aldrig har älskat oss mm. jag tycker bara det är grymt omoget. när vi har lämnat tillbaka ALLA grejer ti varandra, börjar vi om. att vi aldrig har känt varandra, okej?


jag älskar dig, malin / johanna

NO RUBRIKAS

MAAAAAAALIN ÄR EN LITEN KUK, LITEN KUK, LITEN KUK .
MALIN ÄR EN LITEN KUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
& DET ÄR JOHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA OCKSÅ xp .

storebror & jag

nu sitter jag och johanna i mitt rum och tar jätte många oseriösa bilder. haha, fast johanna blir jätte fin på alla. vi kanske ska åkte hem ti henne pappa och sova där, om jag får. men kanske skriver mer sen, har ingen lust att blogga nu.

äääääääääälskar oss !

Godnatt

jag lovar att skriva mer imorron.

-

jag har inte skrivit någonting idag nästan, har inte drekt varit på blogg humör. jag har iallafall varit i skolan och pluggat röven av mig, okej jag skoja. men jag har pluggat mycket. sen efter det åkte jag hem och åt mackor haha. sen skulle jag på träning, och då åkte vi först förbi och hämtade malin, sen åkte vi till vendela för att hämta grejer. men dom var inte där? aja jag orkar inte bry mig, men vendela du får fan komma till kumla imorron och lämna allt !

juste det var en sak jag ville fråga er bloggläsare. vart ska jag ha min percing? överläppen, naveln eller tungan. vad tycker du? fast jag kan ju kanske göra typ naveln och tungan, eller ? aja skriiiiiiiiiiiiv !


Vendela jag kommer hem ti dig nu

.

göteborg, fan vad kul det va !

HEJ BLOGGEN! jag är hemma nu. eller jag kom hem igår men jag har inte kunnat blogga någonting, så nu passar jag på. jag ska berätta om min helg lite snappt, sen måste jag sova. haha aja det började med på fredag att vi hade någon orgenteringsdag (stavningen) fast jag fick gå hem tidigare efter som jag skulle ti göteborg. hihi, då åkte vi hem och lalala. jag packa ner dom sista sakerna och sen åkte vi och hämta malin. efter det kom mamma på att jag kanske behövde min jacka och kepsen så då åkte vi hem igen och hämtade dom. och såklart, alltid när man har brottom kommer man efter en jätte seg. vi kom nåra minuter försent men vi missade inte tåget ! sen åkte vi och blablabla. 7 timmar tog det. när vi kom dit gick vi drekt ti stugorna. haha vi fick bo på det bästa stället, i stugorna precis brevid planerna. alla andra bodde i skolan jätte långt bort så dom fick åka buss varje dag. aja vart var jag.. juste vi gick drekt dit, och vi kom ju dit kl elva på kvällen typ så alla mat ställen var nästan stängda. men inte alla så vi gick ti Pizzakung. så jävla goda pizzor asså ! sen sov vi, kommer inte ihåg sen. vi hade match och vann alla den dagen. sen på kvällen hade jag, malin, anna och danni jätte kuuuuul ! haha, vi var ute och passa lite, sen kommer det nåra skåningar. då börjar vi prata med dom, och dom pratar ju så jävla roligt. haha, jag och danni ba " brrrraa " och " ska vi spela lite fjotbol " hahahahahaha. jag har seriöst aldrig skrattat så mycket i mitt liv. sen sov vi, vaknade knappt dan efter. vi hade match och gick ti finalen. mellan matcherna hade vi slickkrig. haha, jag och frida gick hand i hand och försökte slicka på varandra. sen kommer nåra killar och ba " min kompis johan undrar om han får göra er sällskap ? " haha, sen låg danni på mig och slickade i hela mitt annsikte, bläääääääääää ! sen hade vi final. jag tyckte att vi var jätte dukiga. men inte tillräkligt, vi förlorade med ett mål. efter det åt vi hamburgare, mums ! sen åkte vi hem. fast tåget var 20 minuter försenat. haha på tåget var jag och danni inne hos tyrold. vi hade as kul. när vi var vid tumba tågstation stannade tåg. alla frågade vad som hade hant och jag ska berätta nu. det hade hänt en olycka mellan stuvsta och älvsjö. en ung tjej hade tagit självmord. sorligt jag vet. då var trafiken av stängd i minst en timme sa dom. och kl var lixom 12 redan. så nåra föräldrar fick komma och hämta där, min pappa fick. så vi körde hem lolla och ellen. sen åkte vi drekt hem. rakt in i sängen. sen hände jätte mycket i morse men jag orkar inte skriva mer nu. mamma ropar att jag ska göra läxor. har prov på onsdag. men kanske skriver sen

min packning

tomas

sandra

malin

sabina

anna

filip (skåningen)

skåningarna

samma

samma

danni

NU DRAR JAG TILL GÖTEBORG !

hejdå stockholm, hej göteborg.

Nu ska jag sova allihopa !

.

YES ! fan vad glad jag blir

haha, jag fixade så man kunde ta bort bollarna. nu är dom borta ! haha fan vad glad jag är !

malin frida carlehorn är mitt namn

Vet ni vad jag har märkt nu.. att jag skriver jätte korta inlägg varje gång. jag har inte tänkt på det fören nu. men jag ska bättra mig, jag ska skriva längre, jag lovar ! nu säger min mamma att jag inte ska åka till Liseberg ? neeeej, bajs jag ville ju det. aja ska ändå göra det på sommarlovet med emelie haha ! fett kul.

medans jag ändå håller på kan jag berätta lite om mig själv, (men dom flesta som läser min blogg känner mig) jag heter malin frida carlehorn (det ät bara jag som gör det i hela världen) jag går i kumla, men innan gick jag i hanviken och innan det skrindan. jag har många vänner, men mina bästavänner är emelie maria olsson och johanna lucia stålnacke. Emelie lärde jag typ känna för att vi kom till skolan (hanviken i tvåan - trean) och båda hade trillat och började blöda på högra benet, och båda hade tagit sönder sina byxor. jag vet, ett konstigt sätt att bli vänner på, men det var ödet ! och johanna lärde jag känna i början på femman. fast jag träffade henne första gången i slutet på fyran. hon skulle börja i våran skolan.. och det var jag som pratade med henne först av alla *stolt*. haha jag sa " vill du vara med oss på rasten ? " hon ba " okej :D " hahahahah. fast sen var hon inte med oss, för seriöst alla i hela våran årskurs gick efter henne och lalala. sen blev hon bästis med josse och cassi, men inte längre haha hon är min ! vet inte varför jag började skriva om det där, jag skulle ju berätta lite om mig själv aja. jag har igentligen blont hår, men jag TONADE brunt, men det gick aldrig ut så nu har jag brun hår :'( b a j s. det bästa som jag vet är att bada och att fixa med mitt utseende. hihi. mina favorit färger är rosa rosa rosa och vit. JAG ÄLSKAR ROSA ! haha, men det finns inte så mer att berätta. jag har världens bästa liv så att alla vet ! jag har äkta vänner och en bra familj (ibland) men jag skriver mer sen


fanfanfanfanfanfanfan

ååååååå, ser ni dom där bollarna på min menu ? man kan inte ta bort dom :O DOM ÄR SÅ JÄVLA FULA ! någon som vet hur man gör, snälla hjälp mig ? jag är desperat ..

Så typiskt mig ..

hej bloggläsare. jag kom precis hem från skolan. idag har vi haft dom tråkigaste lektionerna, alla var typ med christina. haha hon fick damp idag. sen efter skolan cyklade jag och emelie till alléplan (hon hade cykel med sig) och köpt godis och en red bull, me love it ! sen åkte hon och då väntade jag på bussen. sen kom jag hem, men då trodde jag att jag inte hade nåra nycklar. så jag ståg utan för vårat hus i en kvart. och jag var jätte kissnödig :O sen kollade jag i min väska och där låg dom, så typikst mig. nu sitter jag här och dricker min red bull. men jag skriver mer sen

juste jag måste köpa en bikini (stavningen?) vilken tycker ni.. ?

Morgon person ?

God morgon bloggen, sovit gott ? jag har sovit jätte lite inatt, vet inte varför men jag kunde inte somna. aja jag har iallafall gått upp nu, har duchat och sminkat mig. helt otroligt ju ! men nu måste jag sätta på mig kläder sen springa till skolan hehe..

den dagen träffade jag vendela förförsta gången (men jag såg inte ut så då)

JOHANNA LUCIA STÅLNACKE


jag älskar dig bästavän, storebror och mitt allt !
du och jag, hand i hand till döden tar oss

Godnatt inlägget

hihi nu kommer det. ska snart gå ner och äta lite, sen tvätta bort sminket. jag kommer komma sent i säng i kväll men men. allt för er bloggläsare (a) och nu vet jag att jag har nåra haha. men imorron kommer det bilder, för jag ska få min kamra imorron, visst Emelie ?! haha älskar dig. men jag skriver mer imorron

BESÖKREKORD IDAG BABY ! :D

-


Swear it again

haha hej bloggen, idag har jag faktist inte städat någonting. när jag sa att jag skulle det gick jag ner och kollade på teve. jag orkade verkligen inte så. men jag tömde diskmakinen och tog upp sminket från mitt golv, hihi. Sen åkte jag, mammi och daniel till läna typ och köpte skor och en keps till mig. skorna är fotbolls skor som jag ska ha i göteborg (inte så snygga) och kepsen är rosa, jääääääätte fin. sen åt vi på vega, mums! men måste gå nu, men jag skriver ett Godnatt inlägg lite senare.

my loooooooooooooooooooooove !


snälla hjälp mig ?!

Nu har jag fan hållt på med min design fem timmar och den blev helt knäpp. SNÄLLA HJÄLP MIG ? aja måste börja jobba nu, herrå.

WAKE ME UP BEFOR YOU GO

godmorgon bloggen. vilken fin dag det är idag. hihi, men iallafall, jag skrev faktist ett Godnatt inlägg, men när jag tröck på Sprara & publicera dampade allting. aja ni över levde iallafall ? just nu sitter jag här, i mitt gröna rum och äter glass, mums! glassen heter Häagen-Dazs BAILEYS. snart ska jag gå ut och ' jobba ' . vendela ? förlåt, men jag somnade om. vi kanske kan vara någon annan dag ? haha snälla .. men jag skriver mer sen och idag kanske jag går till emelie för att hämta min kamra ! så då kan jag lägga in bilder, jippi . men jag lovar och svär att jag skriver mer sen, och att jag fixar min design.

I WANNA FEEL LOVE LOVE LOVE

hej bloggläsare, eller godnatt kanske jag ska säga. det här kanske blir det sista inlägget idag, men men. hihi, aja håller på att tvätt bort mitt smink nu. sen ska jag någ gå ner och äta en macka och dricka oboy haha. för imorron är vi ju lediga. men du blir det mycket bloggande, så då passar jag någ på att ändra min design då. till något speciellt. hihi, som alla redan borde veta.

juste, jag och vendela blev sams igen. jag vet inte varför, men jag tror det var för att jag sa att jag hade en egen stil? aja det är bra iallafall. hon kanske kommer över imorron, hon kan hjälpa mig att klippa gräset, dammsuga osv. hihi, alla vet väl att jag älskar henne ! men måste gå nu, kanske skriver ett till inlägg sen. som får hetta Godnatt inlägget. hihi. puss på dig älskling.

träningen, magont & bråk

hej bloggläsare, jag har precis ätit. men vet ni vad, jag orkar faktist inte blogga just nu. håller på att bråka med vendela. men kanske skriver mer sen, herrå

vad fan händer med oss ?

TRÄNING

Nu ska jag gå ner och ta en macka, sen åker vi och hämtar malin sen ti träning. skriver efter den, lovar!

Operation Dagsverke imorron ?

haha, fråga mig inte vad det är. man ska typ vara ledig hela dagen från skolan och jobba eller nått åt barnen i Afrika osv? jag tycker det ät en bra grej haha. att för engångs skulle inte tänka på sig själv utan mäniskor som har det svårare än oss. Lisa säger att varje liten krona spelar roll och det gör det någ. jag menar efter som dom är då fattiga kan en kronan för oss kanske vara 20 kronor för dom, fattar ni vad jag menar? aja så jag är ledig hela dagen från skolan imorron, så det blir mycket imorron bloggen, haha!

ååååååååååååååå, jag tycker så sånd om dom. den här bilden visar exakt hur vissa har det här i världen. dom har ingen mat, el, vatten eller hus. medans vi bortskämda (stavningen) sitter och äter pizza och dricker coca cola, och kan bara gå ner ti vatten kranen för att dricka vatten. Men vi är ju vana med det, men jag slår vad om att ett afrikantbarn åker ti sverige och kollar sig runt skulle han/hon någ bli chockad av allt vi har här hemma.

BACK TO SCHOOL

hej bloggen, kom precis hem från skolan. idag var det typ inte en vanlig dag, eller det var det men inte för mig och emelie, haha. på lunchen åkte vi hem ti emelie för att hämta loppis saker? aja vi tog med oss jätte mycket saker. fast vi letade inte bara efter saker när vi var hos emelie, vi kollade på film ' sex and the city ' och åt popcorn. haha, sen när vi kom tillbaka ti skolan slutade vi precis så vi missade svenskan. men lisa ' våran mentor ' blev inte arg, tvärtt om. hon blev jätte glad, för att vi hade tagit me så mycket saker. loppmarknaden är i morronbiti i Tyresö Centrum. hihi, men jag ska snart på träning men kanske hinner skriva lite till. Föressten ' det har typ blivit mitt favorit ord ' men iallafall, föresstan vendela jag måste måste måste ha mina saker. När ska vi träffas? aja men vi ses. herrå (a)


KEEP LOVEING IN THE WORLD

hej bloggen, eller jag ska någ säga god morgon. jag hinner blogga lite innan skolan jippi ! aja vaknade nyss ska börja sminka mig nu, så kan inte skriva mer just nu. men när jag kommer hem.

Godnatt inlägget x) !

Jag håller på att tvätta bort mitt smink, sen ska jag krya rakt in i sängen haha. skriver imorron också. sov gott !


kommentera mera nu..

Jag har 50 - 100 besökare varje dag, men varför kommenterar ingen ? snälla gör det lite oftare hihi (a)

Är det typ bara jag som inte har varit på grönan ?


LOVE IS IN THE AIR ?

Vad är äkta kärlek igentligen ? är det när man kan göra vad som helst för den personen man är kär i, till och med dö ? eller är det när man bara bor i hopp ? jag har faktist ingen anning. det ända jag vet med kärlek att man blir glad så fort man hör hans namn eller ser honom. den kärleken som jag har " gått igenom " var tuff, efter som han inte gillade mig. jag hade så dåligt självförtroende efter det, jag tyckte det var jätte pinsamt. men sen bestämde jag mig för att berätta hur jag kände, men det blev ju inte så lyckat. aja nu har jag nästan glömt honom.. och alla vet någ vem det är men jag kan berätta för dom som inte vet. dududududuuuuu .. oliver ! haha

Nu kan jag allt ti provet nästan vecka

.. det är SO - prov. men som tur är så är de det sista so provet i sexan. haha, jag har jätte tråkigt ! så jag kan berätta om veckans planer.
tisdag - träning och plugga -.-
onsdag - köpa skor med mamma
torsag - träning
fredag - börja åka ti göteborg
lördag - CUP
söndag - LISEBERG !

Lista

Senaste du åt
Du åt? spagetti och sås
Du drack? mjölk
Du kramade? johanna tror jag :S
Du va med? malin
Du tittade på tv med? daniel
Du satt vid datorn med? kmr inte ihåg :o
Du sov med? malin
Du skrattade med? malin, haha
Du brottades med? vet inte 

Vad ska du göra imorgon? ha träning
Vad har du gjort idag? bloggat ! x)
Va det kul? sådär
Vad vill du ha? pengar
Vad har du för mkt av? inget
Är du singel? japp
Vill du va tsm med någon? vene än
Är du kär? vene
Om du va tsm med någon skulle du låta hon/han ta på dig då? ja :)
Vad vill du göra nu? gå ut :(
Planer till helgen? ÅKA TI GÖTEBORG !
Har du mer en 5 tröjor? m
Har du mer en 2 byxor? ja?
Vill du sova nu? näe, inte än

Kryssa i för det som stämmer in på dig.

[x] Ensamvarg?
[ ] du hatar att skratta?
[ ] du gillar inga djur?
[ ] du är oftast själv?
[ ] du umgås hellre med en bok en dina vänner,om du har några?
[ ] du har inte smsat på mer än 2år?
[ ] du är osocial?

[ ] det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ändå du äter för idag?
[ ] skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat?
[x] du tkr du är tjock?
[ ] du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det?
[ ] du börja tappa hår?
[x] du fryser ofta?

[x] du älskar dig själv?
[x] du är mkt snyggare än alla andra?
[ ] du älskar ditt utseende?
[ ] du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa?
[ ] du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet?

[ ] du säger ofta da?
[ ] du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder?
[ínteöverdrivet] du har mkt smink?
[kan väl ända] du säger ofta fjortispower?
[x] du bär ofta korta kjolar/linnen?
[ ] du är 14?

[ ] du älskar att läsa?
[inte allt] du kan allting om datorer och sånt?
[ ] du har glasögon?
[ ] du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris?
[ ] du bryr dig inte ett dugg om utseendet?
[ ] du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker?
Är du kär?vene
Är du tsm med någon? nej
Har du varit tsm med någon? yes
Skulle du kunna pussa ngn du varit ihop med? ja?
Har du ngn du vet som gillar dig? ja
Gillar du henne/han? nej, eller som en storebror
Har du fått nya vänner den hära månaden? jadå :)
Vill du ha fler vänner? vet inte
Har du för många vänner? man kan aldrig ha för många vänner
Är du ovän med ngn? tror inte det
Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja
är dina föräldrar skilda?: nej
Har du några riktiga syskon? 1
Trivs du i din familj? ja
Hur många bor du med? 4 med mig, jag daniel, mamma och pappa

Lovar du att vara ärlig? yes
Du heter: Malin
Låt just nu: I will always love you ..
Om du röker: ALDRIG !
Beroende av: massa saker
Favoritkaraktär(er) i film: va?
Vem behöver du mest just nu: ingen, har alla jag behöver.
Vad säger du för att imponera på någon: haha, vet inte
Hur imponerar man på dig: Man ska absolut inte vara dryg, jag hatar dryga människor.
Brukar du skratta för dig själv? alltid (a)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? hejhej vad göru?<3:)
Vilken är din favoritmålning? öhm ?

Vart bor du: Tyresö
Trivs du där: ibland
Äger du några converse: näe
Vad har du för mobil: sony ericsson en brun
Är du allergisk i mot något: pollen & marsvin
Nästa mål i ditt liv: ?
Hur svarar du i mobilen: hallå?
Hur svarar du i hemtelefonen: hej det är malin !
Vem ringde du senast?: mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: typ jag är på jobbet
Antal sömntimmar inatt: 7 typ
Sov du ensam: ja
Tycker du om din pappa: - ibland gör jag dt, ibland inte !
Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: nästan alltid
När blev du fotad senast: igår :S
Vanligaste färg på dina kläder: svart,rosa grå och vit
Vad tycker du om fötter: haha ?
Är du smart: ja faktist
Är du aktiv i skolan: oftast
Vem/vilka saknar du just nu: många
Favorit dryck på morgonen: oboy
Rakar du benen: ja,
När brukar du gå och lägga dig: 11 - 12 ungefär
Är du blyg:
ibland
Vill du hellre ha mail än brev: SMS ?!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: a, ibland
Har du spytt offentligt:
 nej, bläää .. hatar att spy
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: öhm ? vet inte
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: det är många
Är du nöjd med ditt liv: mitt liv är bäst !
Är du bortskämd: det tycker jag inte


ÄR DET VERKLIGEN SÅ ?

Erica säger alltid att jag ser sur och trött ut. gör jag det ? jag tycker att jag är glad nästan hela tiden men jag kan ersänna att jag är trött precis hela tiden. jag får ju förfan ont i magen för att jag skrattar som mkt ? haha aja, mat nu. YES ! men det är äcklig mat som mamma och pappa lagar, så jag tror jag tar pizza resterna från igår, mums!

I WILL ALWAYS LOVE YOU


Rubriken talar ju för sig själv Emelie, jag kommer alltid älska dig
Du är min allra bästavän, och det har du varit sen två:an - tre:an ,
och det kommer du alltid va. Emelie Olsson, du är min egna ängel

YOU DON'T KNOW WHAT YOU GOT UNTIL YOU´RE MISSING IT A LOT

Nu har jag hållt på lite med min design, ser ni skillnaden ? jag har ändrat färg på allt och typsnitt. hihi, men jag ska snart äta sen plugga. kanske skriver mer sen

skolan idag

Hej bloggen, kom precis hem från skolan. haha, jag var jätte hungrig så nu sitter jag och äter munk och dricker iskaffe. HAHA KOMMER DU IHÅG VENDELA? aja idag i skolan var det inte som det brukar. eller jag vet inte? men iallafall det var tråkigt! mot kvällen ska jag plugga -.- usch, men jag måste. för annars får inte jag vara ledig på fredag. hihi, jag ska ti GÖTEBORG! jag vet att ni är avensjuka. men skriver mer snart.

ÄLSKAR OSS M.E.J !

.


jag börjar röka och dricka varje dag. istället för att vara i skolan är jag ute och dricker och röker. och att jag blir beroende av det, och kan inte sluta.

jag sviker mina vänner för en kille. att jag skiter i dom, ljuger för dom osv för att jag ska träffa en kille. aldrig säger jag bara!

jag färgar håret rosa, skär mig i armen och har fula kläder på mig. jag blir ett emo och börjar hänga på plattan varje dag? och att jag tappar lusten att shoppa osv

jag börjar äta grönsaker varje dag istället för godis. när alla går ti alléplan för att köpa godis springer jag in på ica och köper gurka, tomat osv.

jag slutar helt och hållet med smink. men det skulle ju ändå vara rätt så bra, men att jag skulle gå runt så i skolan osv. never!

ny header snart

snällaste och underbaraste Emily fixar min header just nu, tack gumman (a) aja mitt internet dampar sönder just nu, åååååå jag höll på med en jätte viktig grej ti bloggen, och nu dampar allt. blää .. men jag skriver mer snart, om nåra minuter.

haha, den bjuder jag på.


HANDBOLLS CUP

åååååå, idag hade vi ju den där cupen. kommer inte ihåg vad den hette. men iallafall, jag kämpade röven av mig ! nu är jag så jävla trött. Aja har ätit pizza idag, Me love it! Jag har inget annat för mig så jag kan berätta om min helg. Det började med att jag var hemma på fredag. sen på lördan på kvällen smsar malin, och frågar om jag vill komma ti ip. såklart ville jag det, så jag mötte henne där. sen va vi kvar där och va med Felix och Niklas (stavningen?) aja vi hade jätte kul. sen sa malin att hon skulle på tjejmiddag för två timmar sen. Och då frågade vi hanna (det var hon som hade tjejmiddan) om jag fick komma, för jag var igentligen inte bjuden. men jag fick komma! tack (a) så du följde felix och niklas med oss dit. sen gick vi in dit och det såg ju ut som dom hade jätte kul.. not! haha, jag var ju typ självaunderhållningen! aja sen gick vi ut och skulle köra ' tjuv och polis ' hahahahah. jag och malin var tjuvar (och nåra mer) sen var kimberly, källan, johanna malin m.m poliser. Och vi sprang som galningar och gömde oss och allt. medans poliserna dansade knäckebröds dansen? jaha, då gick vi en och spela kort (asså bara ' tjuvarna) och när dom andra kommer in varom helt galna typ? sen gick dom hem. DÅLIG STIL DÄRA ? lixom på hannas tjejmidda går hälften hem? aja, sen gick jag ocj malin hem när man skulle. eller vi fick skjus av hennes föräldrar. Och idag sov jag hos malin. vi gick upp kl 7 typ. och åkte ti söderbymalm skolan 8. sen åkte vi ti skogås (stavningen?) och hade cup. orkar inte berätta om den, fast jag kan säga nåra ord om den. SKIT JOBBIG! aja, ska typ plugga nu -.- så kanske inte skriver mer, eller jo. kl är ju bara 7. men aja herrå

stress !

Nu måste jag skynda mig, jag ska träffa malin vid ip nu. kanske skriver sen. herrå (a)

hemma nu igen

Nu är jag hemma. eller jag har varit det i nåra minuter nu. men iallafall så var det jätte tråkigt hos dom. lasse var som vanlig, tog på min rumpa och allt? och farmor va lika trött som valig. aja det var tråkigt! nu är jag bara hemma, eller inte bara jag utan daniel och mamma också. pappa skulle åka iväg på nån dyckgrej. johanna när ska du och jag göra det då? hihi (a) är det nån som vill göra nåt, skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv!

?

ååååå, jag vill verkligen ha en ny design. något som ingen annan har. men jag kommer inte på någonting, ååå. JA , SOLEN SKINNER IGEN ! kolla precis ut genom fönstret. men det blåser som fan. aja, kanske skriver mer sen (a)

drar ti farmor snart

Godmorgon bloggen, ut nyss frukost. bacon och ägg såklart hihi. jag ska börja fixa mig och sen drar jag (och familjen såklart) ti min farmor. hon fyller år idag, vet inte hur gammal. aja vi ska bara vara där ett tag så jag hinner blogga efter, bra va ? men måste gå snart. föresten, vill nån kanske vara med mig idag? efter jag har varit hos farmor. fast jag kan inte var så jätte länge, för ska upp jätte tidigt imorgon. jag ska på cup typ. men aja, skriv en kommentar om du vill va med mig hihi (a)

saknar den tiden..

film och chips

Nu ska jag titta på en film, den heter Isprinsessan. och till det blir det såklart lite chips och coca cola. men måste börja kolla nu, innan daniel kommer hem. men kanske skriver mer sen.

målar tånaglarna x)

haha, jag målar mina tånaglar. fransk manikyr såklart ! det blir faktist fint, men kan tyvärr inte lägga in nåra bilder efter som emelie har min kamra :O måste ha den nu ! aja ska låta dom torka, asså tånaglarna x) föressten ..
tycker ni att jag ska börja med barbie stilen ? jag menar det blonda håret, rosa läpparna osv. jag tycker det är ganske fint, eller riktigt fint faktist. för barbie stilen är ju inte som fjortis stilen, och fjortis vill man ju verkligen inte vara ! men jag skriver mer sen, hihi.

blondare ?

hej alla sötisar, hihi.
hoppas allt är bra med er, själv är det väl så där.. har så jävla tråkigt. men aja idag var jag med min pestafen johanna, fast sen skulle jag på träning. daniel falk ringde mig precis och undra om jag ville vara med honom och ludde, men jag orkade inte. förlåt.. ska snart gå ner och äta tror jag, jag är ju hungrig som vanligt hihi x)

förresten, tycker ni att jag ska färga mitt hår ? antingen platina blont eller ljus blont. skulle jag passa i platina, för josse sa det i skolan förut ? aja men blondare tänker jag gör det iallafall. kom ihåg att kommentera oftar okej ? men nu är ska jag gå ner och äta. skriver mer sen. puss


Godnatt (a)

snälla snälla snälla bloggläsare? kommentera lite oftare.. det blir mycket roligare att blogga då (a) men aja ska gå och lägga mig nu, håller på att ta bort sminket. drack precis någon smotih (felstvning) gott gott. men jag skriver imorron. pöss

HISSAR/DISSAR


1. vänner som alltid ställer upp. det är ju fan det bästa som finns. som tex emelie, johanna, myran osv. love you! haha.
2. söta killar (a) hihi, finns det något sötare än söta killar ? jag tror inte det, men den sötaste killen är.. :O säger inte!
3. mat! det har jag skrivit varje gång typ. men det är ju faktist något man inte kan leva utan, eller hur ? och det är ju gott också haha. mer mat ut mig!

1. ciggareter. jag tror att det stavas så.. men iallafall, varför uppfanns äns ciggareter? vad gör dom för nytta igentligen? ingen alls. man dör bara i förtid. och förstör för alla andra som står runt den. alla som röker. väx upp!
2. våldtäcksmän och peddofiler. usch säger jag bara! varför ha sex eller tända på en liten flicka? skaffa en tjej i er egen ålder istället. och inte någon som är typ 20 år yngre. bläääää..
3. skolmaten och dåliga lärare. skolmaten vill jag inte äns prata om, den är så äcklig. och lärarna.. vadska jag säga om dom. jo, DOM SUGER! nästan alla lärare i kumla suger. ärligt talat så suger hela skolan också. jag vill byta..


jag har tråkigt ..

som vanligt. men jag kanske kan skriva lite på bloggen, fick lust att blogga lite nu. men jag har ingenting viktigt att skriva om så jag skriver bara på. haha på lördag ska handbollsläget ha cup i skogås, tror jag att det var. och lördan efte rdet ska jag ti göteborg med handbollsläget. jag längtar! jag har ju inget annat för mig så jag kan lika gärna berätta lite om vad jag ska gör på sommarlovet. jag ska:

-åka ti göteborg med emelie och min familj
-åka på kryssning med johanna och emelie
-åka ti grönan minst en gång i veckan haha
-bli jätte brun och få solblekt hår. de e asfint
-färga mitt hår blondare, platina eller vanligt
-soooooooooooooooooooooooooooooova!

haha, fast jag kommer någ göra mer saker än bara det där. hur många veckor är det kvar nu igentligen? är det inte typ bara 4 veckor kvar, jag har för mig det. men aja. då är det skolavslutning snart :O jag vet inte vad jag ska ha på mig?! måste köpa något nytt som är somrit (felstavning) johanna och emelie skulle ha sitt natuliga lockiga hår då, jag vill inte vara den ända som har rakt och fult hår? hihi, jag tror att alla vi ska sova tillsammans då.. aja, jag vet inte varför jag börja skriva om det här men nu slutar jag med det iallafall. och börjar skriva om något annat. jag vet att det här inlägget inte var så kul drekt, men men.

men jag ' pallar ' inte skriva mer just nu, jag har fått ont i min rumpa hahah :D men jag kanske skriver mer sen. eller jo jag orkar skriva ett litet tag ti, för eran skulle bloggläsare (om jag har nåra) Josef varför ljuger du för? jag har aldrig sakt att tobbe för den sötaste jag känner.. jag har sakt att ANDEN är söt, men inte tobbe. jag har aldrig nämt honom på bloggen förut. så ljug inte! haha, nu tänker jag vara lite snäll och göra reklam för din blogg, den heter http://hotlove.blogg.se. men nu orkar jag inte prata mer om det.

är alla killar inget att ha? den senaste jag var tillsammans med (som ni borde vet om ni har läst min blogg innan) men jag säger ändå hans namn.. anden ;S han har kallat mig för hora innan och efter vi var tillsammans?! jag HATAR det ordet. sen killen innan det (rasmus) säger att jag vände bort blicken när vi skulle strula? ÖÖÖÖÖH, va! nej det gjorde jag inte. och killen innan det (tror det var simon) säger att han älska mig när vi hade träffats en gång? så det betyder bara att han tyckte jag var söt? aja, men nu orkar jag inte mer. det här är typ det längst inlägget jag har skrivit sen jag gjorde bloggen. och jag gjorde bloggen i november, fast jag börja skriva på den i januari och sen raderade jag alla inlägg, så det står att jag har varit aktiv sen mars typ. men kanske skriver mer sen, som sakt jag har ju inget att skriva om. men herrå.


Målar naglarna x)

haha jag målar mina naglar ( idag igen ) fransk grej. det blir faktist fint. jag har fortfarande inte gått ner och ätit något, för mamma sa att vi skulle äta middag snart. men vi gör ju aldrig det? aja, just nu skriver jag med elin. hon verkar vara assnäll. måste träffa henne nån dag. men nu ska jag snart äta, hör hur mamma håller på att duka. men jag skriver mer snart.

juste måste ju berätta dagens dresscode. har inga bilder för emelie har min kamra.
en mörkblå tröja - cubus
mörkblåa jeans - weekend?
haha, det var inge mer. men måste verkligen gå nu. puss

varför ?

Varför säger alla killar HORA? jag fattar inte .. varför just dt ordet ? inte drekt för att jag tar åt mig alla kommentarer jag får i skolan osv, men ordet hora har jag väldigt svårt för! jag hatar dt ordet. aja idag har jag varit i skolan -.- trååååkigt. och nu sitter jag bara här och är jätte hungrig. ska snart gå ner och äta lite, hihi. jag är alltid hungrig vet inte varför. men nu måste jag gå ner. och förresten emelie, jag vill ha min kamra tillbaka snart. helst imorron, okej ? aja herrå.

natti natti

Gognatt bloggläsare. nu ska jag krypa ner i min mysiga säng hihi (a)

Läs & Kommentera min blogg

Jag kollade nyss på min statistik. den ser inte bra ut? det jag har haft som mest var inte så mkt. så kom igen nu sverige haha. Läs & Kommentera min blogg varje dag . hihi PUSS

(?)

SKA JAG RADERA BLOGGEN ? vad tycker du ..

saker som ni inte visste'


- jag heter malin frida carlehorn , fast jag skulle igentligen heta malin berit carlehorn
- jag har bara varit kär två gången i hela mitt liv
- jag hatar kärlek , fast jag älskar kärlek också
- jag skäms när jag inte har smink på mig när jag är utom hus
- jag har igentligen blont hår ( fast dt visste någ alla redan )
- jag har as dåligt självförtroende
- jag är smart . alla tror att jag är jätte osmart , men jag är faktist smart
- jag är jätte mörkrädd & höjdrädd
- jag är också jätte rädd för våltäcksmän, småkryp, fyllosar osv
- jag har aldrig rökt och kommer aldrig göra det heller


Internet dampar | natti natti

mitt internet dampar sönder . ååååååå jag blir så arg . Jag vill ha en ny data nu annars blir jag fan sur . Jag vill ha en bärbar data hihi . för då kan man titta på teve & blogga . Men jag ska snart gå ner och kolla på The mentalist tror jag att dt heter . Men jag tror inte att jag bloggar efter dt så Godnatt .

neeeeeeeeeeej

ååååååååååå inte igen . jag hade skrviit ett inlägg , sen dampar datan så allt försvinner . aja pallar inte skriva om dt .

IDAG MED BÄSTAVÄNNEN JOHANNA

hejhejhej bloggen . dagen började med att pappa väckte mig kl 7 . Jag vet inte varför han var hemma , men han var iallafall dt . & jag hade jätte ont i halsen , fast dt har jag fortfarande . sen åkte jag bussen ti skolan & kom dit först av alla nästan . hihi , sen började alla tråkiga lektioner :O fast sen på stugan kollade vi på en teater i aulan istället . den var väl så där . hahaha , den hette Romeo & Julia . & romeo var emo & julia fjortis . aja , sen slutade vi & du skulle jag & johanna åka bussen ti mig fast den gick inte fören en halvtimme så vi började gå ti nästa busshållplats . & då började dt regn så vi gick & knackade på någons hus & frågade om vi fick stå i deras hall tills bussen kom . fast vi fick inte dt , men vi fick en filt & stå på deras altan . hihi . sen åkte vi hem ti mig & gjorde läxor -.- ååååååå så tråkigt! johanna åkte precis hem & nu ska jag snart äta . men jag skriver efter maten , okej ? hihi . PUSS.

min johönnike :D hahahahahhaa

TV tittande nu , sen rakt i sängen

hahahahah , fan vad jag är torr . jag vet igentligen inte vad torr betyder , men dt låter roligt . Jag ska gå ner & kolla på tv nu , dt börjar om tio minuter typ , sen precis efter dt ska jag sova hihi . så nu säger jag Godnatt . jag skriver imorron också . pyss

mätt!

jag har precis ätit , är super mätt! åt donken mat idag hihi . jag hinner inte blogga så mkt för jag måste göra läxor & lalala . men jag hinner blogga lite . idag har jag absolut inte gjort någonting , pluggat , fixat design osv . den blev jätte ful , för jag orkar inte göra värsta speciella designen för jag hade brottom . men jag orkar inte skriva mer nu & jag kommer någ inte skriva mer idag heller så godnatt . PÖSS.

haha x) minnen johanna ! älskar dig


SVARA FORT FORT FORT



vilken tycker ni ? svara så fort som möjligt , okej ? hihi puss.

NY DESIGN ? vad tycker du

min design är helt konstig , så jag ska göra om min . fast den blir någ bara svart & vit . hihi , men jag håller på med den nu . skriv vad du tycker om den . & skriv gärna vilken som var finast . pöss!

Det är vad jag tycker



1. äkta vänner. det är fan det bästa som finns. eller hur?
2. smink! jag skulle aldrig klara mig utan smink, seriöst!
3. mobiler. ME LOVE IT! min mobil är den ända jag älskar
4. glass, mmmmmm! det är fan det godaste som finns.
5. mat! haha, det är något som man inte kan klara sig utan.



1. falska personer! åååååå, ni kan ju gå & ta er hahaha ..
2. äckel fjortisar som inte kan sminka sig fint. usch usch !
3. skolan -.- man är ju i skolan för att lära sig, men ändå ?
4. skolmaten dödar! :O ingen kan äta kumlas skolmat ..
5. måste ta upp falskperson igen. tänker på en person nu


HAHAHAHAHAHAHAHAHA

VAD HAR DU FÖR UNDERKLÄDER PÅ DEJ ?

rosa- mamma
svarta- pappa
vita- älskling
oranga- morfar
lila- mormor
blåa- syrran
gula-brosan
gröna- svikare
röda- farmor
bruna- farfar
annat- gubben lilla



VILKEN DRICKA ÄR BÄST ?
mjölk- jag är gravid
läsk- jag orkar inte mer
vin- jag är lesbisk
öl- jag är inte smart
vatten-jag är aldrig din mer
saft/juice- jag är över 48
oboy- jag är en utomjording
annat- jag är så otroligt kär



VILKEN MAT ÄR BÄST ?
tacos- göra en film
resturang- göra något meningsfullt
pannkakor- göra en skyltdocka med barn
gröt- göra dej besviken
pasta- göra allt för dej
kött- göra en tv-show
annat- göra massa godis



VILKET HUMÖR ÄR DU PÅ NU ?
inget - spydde
glad- andades
ledsen- cyklade
besviken- jodlade
arg- arbetade
orolig- gungade
sur- älskade
upphetsad- sjöng
annat- klättrade



VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DIN TRÖJA ?
Blå- min mamma är brunett
vit- min oskuld är borta
svart- mina ögonfransar är onormalt korta
lila- min fisk är död
brun- mina drömmar är svikna
rosa- min granne är med i bolibompa
grön- mina tankar finns inte mer
gul- min ubåt har inget namn
röd- mina rosor är vissna
orange- min klass är CP
annat- mina känslor är borta



VAD BÖRJAR DITT NAMN PÅ ?
a/b- min ring
c/d- mina känslor
f-e mina drömmar
g/h- min oskuld
i/j- min cykel
k/l- min katt
m/n- mina tankar
o/p- min tandbvärk
q/r- mina barnbarn
s/t- min huggorm
u/v- min mobiltelefon
w/x/y- mina hormoner
z/å- min stereo
ä/ö- mina ostron



VILKET NUMMER ÄR BÄST ?
1- bra jul
2- tjej du förtjänar
3- 12 växtal cykel
4- tandvärk från mej
5- en otrevlig påsk
6- groda som heter dante
7- jävla piss sommar
8- kille som är bög
9- kompis som behöver dig
10- kram
11- utomjordisk attack
12- kärleks full familj
annat- underbar helg



VAD HAR DU FÖR FÄRG I DITT RUM ?
vitt- din
brunt- pussar
svart- kramar
lila- strypningar
grönt- kräkningar
gult- M.V.H
rosa- hångel
orange- hatningar
annat- kärleksfulla


Hej älskling!
Jag vet inte hur ja ska säga det här men, jag är en utomjording
Hela livet handlar om att göra en tv-show.
Du, när jag första gången klättrade, insåg jag att min granne är med i bolibompa. Därför skickar jag tillbaka mina tankar. Hoppas du får en jävla piss sommar.
Kräkningar Malin.


läxor -.-

hej bloggläsare , & förlåt för att jag inte har skrivit så mkt på senaste tiden . jag har haft fullt upp . hihi aja jag kom precis hem från skolan -.- ååååååå så jävla tråkigt! snart ska jag gå ner & göra läxor , för vi fick två styckna idag som ska vara klara ti imorron . jag fattar inte hur lärarna tänker . kolla , jag är as dålig på franska .. så jag kanske ska börja på svengelska :$ fanfanfanfan! aja måste gå nu . skriver mer sen jag lovar . puss!


grilla & malin

heeeej bloggen , förlåt igen för att jag inte har skrivit någonting idag men jag har varit med malin . haha , vi kom precis hem . vi har varit ute & försökt samla in pengar ti någonting med skolan . hihi , vi fick bara ihop 40 kr .. aja vi ska snart äta grillat . mums! men nu måste jag gå ner , hihi . men jag skriver mer sen , okej ? puss.

haha älskar er emelie & clara

internet dampade så

mitt internet dampade as mkt . jag skrev igentligen dt föra inlägget för nåra timmar sen . aja dt funkar nu , men dt är as seggt . men dt har dt alltid varit . hihi , men jag orkar inte skriva just nu , kanske gör dt sen eller imorron . pöss.

valborg & lite annat

godmorgon bloggläsare , förlåt för att jag inte skrev någonting igår men nu ska jag berätta vad som har hänt haha . dt börja med att vi hade sov morgon ti 9.20 typ , jag gick upp i vanlig tiden ändå hihi . då hade johanna glömt att vi hade sov morgon så hon hade åkt ti skolan , men då ringde hon mig & satte sig på bussen hem ti mig . sen åkte vi ti skolan tillsammans & sjöng nån turklåt haha . efter dt hade vi matte & då gick brandlarmet .. & dt var inget test eller vad man säger . så vara lärare christina hansson fick panik . hahah , hon blev helt röd i annsiktet & hon ba " säg era namn säg era namn SÄG ERA NAMN " hon lät as kul . då gick alla ut på skolgården , sen skulle vi gå in igen & då berättade dom att dt hade hänt nånting med köket , då fick vi jobba igen :S aja sen gick vi hem den sista stugan hihi . då gick jag & emelie ti fornuddsparken & hoppade på stenana vid ån eller vad man säger . haha sen trillade jag i -.- sen gick vi hem ti mig & städade lite . sen var vi jätte hungrig & vi fick inte äta något hemma hos mig , så vi skulle åka ti alléplan . & nu kommer något jätte viktigt!

då tog vi daniels cykel utan att han visste dt . & han har en sån där hopp cykel . så han har inga bromsar eller någonting sånt . så emelie skulle skjutsa mig , så jag satt på styret ( felstavning ) . då var vi i värsta branta nerförsbacken . & vi hade ju inga bromsar :O då åker vi as snabbt . & då kommer en buss! vi var en meter i från den & jag var liv rädd . sen kommer jätte mång bilar & emelie kör rakt mott dom . sen i svängen såg vi inte att en bil kom & vi var nåra centimeter att köra in i den . sen mötte vi sean , eller han såg när vi höll på att åka in i bilen . sen pratade vi lite med honom , sen åkte vi vidare & då mötte vi melvin . han var jätte snäll & skjutsa mig på sin cykel istället , asså emelie åkte på daniels cykel själv då . men iallafall så satt jag på styret igen & dt var inte lika läskigt som när emelie skjutsa mig hihi . då åkte vi ti alléplan med honom & köpte korv . & han i Trollgrillen där vi köpte korv var as kåt ! :O han kollade på mig & emelie hela tiden med öppen mun . & han kollade på våra rumpar , vi vet .. vi är heta haha . sen åkte han med hos hem , eller inte in men utanför , sen åkte han hem & då skulle malins familj & oskars familj komma . & lalala . en blev utan för & dt var jag , men dt gjorde inte så mkt . jag visste redan att dt skulle bli jag så . fast jag var ju med oskar . aja sen skulle vi ti majbrassan & då skulle jag mötta johanna & dt gjorde jag också . hihi , sen gick vi ti lillen & dom . fast dom dissade hos , hallå lillen diss diss diss ! sen var vi där & sen träffade jag jorian :D I am happy ! aja sen var vi tvugna att gå hem . & då dissade malin & emelie mig , så först fick jag gå ensam , sen kom oskar . tack ! sen kom vi hem & då ringde typ melvin & kristoffer (?) . & då var dom utan för mitt hus :O då gick emelie & jag ut & pratade med dom . sen gick dom in & vi pratade lite . sen gick vi upp i mitt rum & .. aja strunt samma . sen gick domhem & dt gjorde emelie & malin också för jag ville inte vara med dom & jag fick inte åka ti grönan idag så .. dom sov hos malin . aja , jag pallar inte bry mig . nu ska jag gå ut & sola lite hihi . fast jag skriver mer sen lovar . juste jag tog inga bilder . men nu måste jag gå . PUSS.


RSS 2.0